Jau ceturto reizi par godu ražas pilnbriedam norisināsies ZELT smiltsērkšķu festivāls

Šo sestdien (13.08.2022) ZELT āres ar prieku viesos uzņems visus “Smiltsērkšķu festivāla” apmeklētājus, lai iepazīstinātu ar smiltsērkšķiem un veicinātu dzīvesveidu, kas kustīgu un možu padara ne vien ķermeni, bet arī prātu.

Unikālu konsultāciju ārpus kabineta par veselīgiem uztura paradumiem sniegs sertificēta uztura speciāliste Baiba Grīnberga, iedvesmojošās sarunās dalīsies pasaules apceļotājs Kristaps Plonis un aktīva dzīvesveida entuziaste Sibilla Šlēgelmilha, kā arī būs iespēja uzzināt smiltsērkšķu audzēšanas paradumus, kopšanu un ērkšķus, ieklausoties smiltsērkšķu eksperta Andreja Brūveļa zināšanās. Tāpat dārzā būs iespējams izmēģināt AntiGravity jogu kopā ar pieredzējošo treneri Anniku Andersoni, izbaudot levitāciju pārdesmit centimetrus no zemes.

Vēl apmeklētājus priecēs ekskursijas dārzā ar saimniekiem, smiltsērkšķu gardumi, kokteiļi, oranžās dabas baudīšana un nodarbes bērniem.

Savukārt pasākuma noslēgumā – Inetas Rudzītes un Ērika Upenieka koncerts, muzikāli priecējot ar skanējumu, kas piestāvošs francūžiem.

Kā jaunienesums pasākumā - pēc koncerta tiks organizēta īpašā oranžā loterija, kur viens fortūnas apveltītais saņems spēcinošu ZELT labumu grozu.

Smiltsērkšķu dārza saimnieki aicina tikties košākajā laikā, tieši pirms ogu novākšanas sezonas. Brīdī, kad oranžie zelta ogu ķekari guls 60 000 koku zaros.

Ieejas kartes 10 eur vērtībā iespējams iegādāties ZELT mājas lapā https://ej.uz/smiltserksku_festivals_biletes vai uz vietas dārzā pasākuma norises dienā.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Putnu draugu skola 2024 Bauskas TIC
Pavadi brīvdienas izglītojošās sarunās par putniem! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.04.2024 - 30.04.2024 Svini kāzas Jaunpils pilī!  Tukuma TIC
Jaunpils pils ir lieliska vieta kāzu svinēšanai. Senie pils mūri un brīnišķīgā apkārtne padarīs jums tik svarīgos brīžus patiešām | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 01.05.2024 Esi aicināts V.Plūdoņa muzejā Lejeniekos! Bauskas TIC
Lejenieku muzeja atvēršanas svētki jau 1.maijā! | Skatīt vairāk
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.52697492sec.