Travelnews.lv iesaka: Nedēļas nogales pasākumu TOP7

Vēl mazliet, mazliet, un vasaru nomainīs rudens. Taču skumt vēl pāragri – vēl šajā nedēļas nogalē var izbaudīt īstu pasākumu kaleidoskopu – katrai gaumei.

Daugavpilī notiks auto orientēšanās pasākums

20. augustā no plkst. 16.00 līdz plkst. 21.00 Daugavpilī notiks aizraujoša komandu spēle “Street Challenge Mad Max: One way road”, ko organizē autoklubs "Drive2 Daugavpils". Šo pasākumu autoklubs "Drive2 Daugavpils" rīko jau ceturto gadu. Līdz šim katrā spēlē ir piedalījušās aptuveni 15 automašīnas un 60 dalībnieki. Plašāka informācija atrodama šeit.

Aicina ienirt zili zaļajā dabas un kultūrvēstures bezgalībā Ziemeļvidzemes biosfēras rezervāta Ceļotāju dienā

Dabas aizsardzības pārvalde (pārvalde) sadarbībā ar vietējām pašvaldībām 20. augustā ikvienu aicina izbaudīt Ziemeļvidzemes biosfēras rezervāta (ZBR) Ceļotāju dienas pārgājienus, velo-foto orientēšanās piedzīvojuma sacensību, uzspēlēt “Zilākalna rēbusu”  un piedalīties akcijā “Apceļo un iepazīsti Ziemeļvidzemes biosfēras rezervātu”.  Plašāka informācija atrodama šeit.

Pārgājienā pa kangaru un vigu kompleksu aicina atklāt Slīteres Nacionālā parka dabas daudzveidību

Lai atklātu Slīteres Nacionālā parka dabas daudzveidību unikālajā kangaru un vigu kompleksā, kā arī izzinātu apkārtnes kultūrvēsturi, Dabas aizsardzības pārvaldes Slīteres Nacionālā parka dabas centrs 20. augustā plkst. 10.00 aicina interesentus 8 km garā un 4 h ilgā pārgājienā “No Pitragdambja līdz Saunagdambim”, ko vadīs vides gide Lienīte Iesalniece. Plašāka informācija atrodama šeit.

Spēle «Sajūtu labirints» un muzikāla velo ekskursija Karostā - bezmaksas pasākumi Karostā

2022. gada 21.augustā notiks pēdējais Karostas glābšanas biedrības organizētais bezmaksas pasākums Redanā spēle “Sajūtu labirints”. Aicinātas pieteikties ģimenes ar bērniem. Spēlē dalībniekiem tiek dota iespēja neparasti izbaudīt sajūtas, koncentrējoties uz atsevišķām maņām – redzi, dzirdi, tausti, ožu, garšu. Lai pastiprinātu konkrētas maņas uztveri, uz laiku tiek “atņemta” kāda cita maņa. Izbaudīt sajūtas varēs, ejot cauri vairākām Redana forta būvēm, kur būs jāveic uzdevumi, koncentrējoties uz kādu no maņām. Nobeigumā katrai ģimenei balvā tiks spēle “Karosta”. Plašāka informācija atrodama šeit.

Mūzika saulrietam Balvu ezerā

20.augustā plkst. 19:30 Balvos, Dzirnavu ielā 1 notiks brīvdabas koncerts  "Mūzika saulrietam", kad par akustisku koncertzāli pārtaps Balvu ezers, par skatuvi- plosts „Vilnītis”, sēdvietas- laivas, stāvvietas- ezera krasts. Programmā Ievas Akurateres emocionālo un romantisko dziesmas kopā ar divpadsmit stīgu ģitāras spēles pratēju Ilzi Grunti un Matīsu Akurateru. Plašāka informācija atrodama šeit.

GORS aicina uz koncertcikla «Atmosfēras» vasaras koncertu

20. augustā plkst. 19.00 Latgales vēstniecībā GORS izskanēs “Atmosfēras” vasaras koncerts kopā ar Līvu Dumpi un kvintetu. Koncertcikla mākslinieciskais vadītājs un iedvesmotājs ir komponists, pianists un džeza mūziķis Edgars Cīrulis. Plašāka informācija atrodama šeit.

Festivāla «LNSO vasarnīca» otrās dienas centrā — Skrjabina «Uguns poēma»

Jau astoto gadu pēc kārtas Latvijas Nacionālais simfoniskais orķestris (LNSO) rīko vasaras festivālu “LNSO vasarnīca”, kas pulcē apmeklētājus uz rūpīgi izmeklētu muzikālo programmu. Šogad festivāls no 19. līdz 21. augustam norisināsies Ventspilī koncertzālē "Latvija”. Festivāla otrajā dienā, 20. augustā, koncertā “LNSO un Prometejs” klausītājus priecēs pianists Andrejs Korobeiņikovs un diriģents Andris Poga. Koncertā dzirdēsim spriego, aktīvas enerģijas pilno Aleksandra Skrjabina uguns poēmu “Prometejs” un pirmoreiz Latvijā — Artura Maskata skaņdarbu My River runs to thee, ko komponistam pasūtināja divi Andra Nelsona vadīti pasaules mēroga orķestri: Bostonas simfoniskais orķestris un Leipcigas Gewandhaus orķestris. Plašāka informācija atrodama šeit.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 26.04.2024 UFO stāstīs jokus Tukumā Tukuma TIC
Ja meklē iespēju aizmirst ikdienas rūpes, nāc 26.aprīlī pulksten 19:00 uz Tukuma pilsētas Kultūras namu! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 27.04.2024 27. aprīlī - lielais Stādu tirgus Madonā Madonas TIC
Stādu tirgus Madonā jau ir kļuvis par nozīmīgu pavasara tradīciju plašā apkārtnē. Tas ir īstais starts uzsākt praktiskus pavasara darbus dārzos un | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 26.04.2024 Jauna dabas taka Ērgļos.  Madonas TIC
Atklāšanas pasākums Ērgļu "Dabas Spēka Takai" ar izzinošiem elementiem un uzdevumiem. 20.aprīlī (sestdiena) 10.00 iesim PĀRGĀJIENĀ! | Skatīt vairāk
Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.53724313sec.