Latvijas Kultūras akadēmija izsludina pieteikšanos profesionālās pilnveides programmām kultūras darbiniekiem

Latvijas Kultūras akadēmijas (LKA) Tālākizglītības centrs 2022. gada rudens semestrī piedāvā profesionālās pilnveides programmas kultūras darbiniekiem, kas vēlas izkopt savas līderības prasmes, uzlabot kultūras piedāvājumu digitālā vidē, profesionāli plānot novadu kultūras dzīvi un nodrošināt muzeja krājuma profesionālu saglabāšanu.

Dalībnieki tiek aicināti pieteikties četriem dažādiem kursiem, kas pamatā būs pieejami tiešsaistē ar atsevišķām tikšanās reizēm klātienē: «Novadu kultūras attīstības plānošana un vadība», «Kultūras piedāvājuma veidošanas digitālā vidē pamati», «Kultūras līderība» un «Darbs ar muzeju krājumu».

•    Kursa «Novadu kultūras attīstības plānošana un vadība» (40 akad. h)  ietvaros būs iespēja attīstīt prasmes veikt kultūras jomas stratēģisko plānošanu pilsētu un novadu līmenī, balstoties vietas unikālajos kultūras resursos un veidojot ilgtspējīgas un iekļaujošas kultūras pārvaldības modeli, sasniedzot noteiktos attīstības mērķus.

•    Kurss «Kultūras piedāvājuma veidošanas digitālā vidē pamati» (160 akad. h)  sniegs zināšanas un izpratni par digitālo kultūras produktu un pakalpojumu attīstību un izplatīšanu. Kursa dalībnieki tiks iepazīstināti ar tiešsaistes pasākumu veidošanas specifiku, digitālo mārketingu, vizuālās un audiovizuālās komunikācijas veidošanu digitālā vidē.

•    Kurss «Kultūras līderība» (100 akad. h)  Daces Melbārdes vadībā veicinās Latvijas kultūras organizāciju vadītāju un kultūras projektu attīstītāju personīgo profesionālo līderību, labāk izprotot kultūras līderības un pārmaiņu vadības procesus, kā arī apzinot savas profesionālās izaugsmes vajadzības un nepieciešamos īstenojamos soļus.

•    Kurss “Darbs ar muzeju krājumu» (160 akad. h) sniegs zināšanas, prasmes un kompetences darbā ar muzeju krājumu kā pamatu kultūrvēsturiskā mantojuma veidošanai, saglabāšanai un popularizēšanai muzejos. Kurss seko muzeju jomas aktualitātēm un jaunākajām tendencēm, sniedzot iespēju sadarboties ar atzītiem nozares speciālistiem.

Mācību programmās ir ietvertas gan lekcijas, gan patstāvīgais darbs, gan interaktīvas apmācību metodes – grupu uzdevumi un refleksija, aktīvi iesaistoties kopīgajā mācību procesā visiem dalībniekiem. Nodarbības vada LKA pasniedzēji un atzīti nozares speciālisti, sniedzot dalībniekiem iespēju iegūt konsultācijas pie pieredzējušiem profesionāļiem.

Izvērsta informācija par pieteikšanos kursiem un mācību ieguvumiem pieejama LKA mājas lapā https://lka.edu.lv/lv/gribu-studet-akademija/talakizglitiba/.



KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Skati Bauskas tūrisma objektus Lieldienās! Bauskas TIC
Lieldienu darbalaiks galvenajos tūrisma objektos. | Skatīt vairāk
Latvija
Medus nokrāsās Bauskas novadā Bauskas TIC
Iepazīsti medu un atklāj tā daudzveidīgās īpašības radošajās meistarklasēs! | Skatīt vairāk
Putnu dienas pārgājiens Dzērbenē Cēsu TIC
Kopā ar LOB Cēsu putnu grupas pārstāvjiem Agnesi Gaili un Mārtiņu Plataci dosimies dabā, vērosim dažādas putnu sugas un atpazīsim to balsis! | Skatīt vairāk
6 populārākie brīvdienu galamērķi šogad airBaltic
Dodies neaizmirstamos piedzīvojumos un baudi Balkānu pasakainos skatus, vēsturiskās vietas un neskarto dabu. | Skatīt vairāk
79 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.42908692sec.