Prezentē skandalozo «Shvembldr» izstādi

Tikko «Digital Art House» notika pasaulē ļoti populārā ģeneratīvā mākslinieka Shvembldr (Iļja Borisovs) izstādes slēgtā skate. Slēgtās skates viesiem bija iespēja aplūkot vairāk nekā 30 ģeneratīvo mākslas darbu, kurus varēs izveidot reāllaika režīmā, tādējādi kļūstot par mākslas darba līdzautoru. Pasākumu apmeklēja blogeri un sabiedrībā populāri cilvēki, tostarp dziedātāja Liene Šomase, stiliste Liene Stūraine, drag qeen Andrejs Čistjakovs, gardēde Brigita Dambe, blogeres Elīna Pakalne un Emīlija Sama, u.c.

“Esmu ļoti priecīgs piedāvāt pasaulē unikālu izstādi «FLEETING INFINITY by SHVEMBLDR» tādā mākslas telpā kā Digital Art House, komentē gandrīz četru tūkstošu darbu autors. To vērtība otrreizējā tirgū pārsniedz 20 miljonus dolāru. Viens no vispieprasītākajiem NFT mākslas radītājiem, kas slēpjas aiz pseidonīma Shvembldr un kura kontus arestēja Latvijas policija, patiesībā ir rīdzinieks, tādēļ šīs izstādes atklāšanai ir īpaša nozīme: “Jau kopš ģeneratīvā mākslinieka karjeras pirmsākumiem es domāju par izstādes formātu, kurā viesi varētu kļūt par tiešiem gleznas tapšanas dalībniekiem. Priecājos, ka man bija iespēja to izdarīt dzimtajā pilsētā!”

Īpaši šai izstādei, kuru tagad var aplūkot visi galvaspilsētas iedzīvotāji un viesi, Shvembldr ir radījis 45 attēlus. Šie mākslas darbi ir īpaši adaptēti «Digital Art House» telpai, ļaujot izstādes laikā demonstrācijai izmantot četrus ekrānus, kas veido bezgalības atmosfēru. Ikviens no pasākuma viesiem slēgtās skates laikā varēs pielikt roku gleznas tapšanā, zālē nospiežot pogu, tādējādi iespējojot mākslinieka radīto kodu.

Pēc Iļjas teiktā, ģeneratīvā māksla ir unikāla mākslas un moderno tehnoloģiju simbioze. Mākslinieks izveido algoritmu, kas rada bezgalīgu skaitu unikālu attēlu ar gadījuma parametru kopumu, bet vienlaikus ar vienotu koncepciju. Rezultāts var būt statisks, kustīgs, 3D vai pat virtuāls, taču vissvarīgākais ir fakts, ka ikviens attēls ir unikāls un tam nav analogu. Digital Art House īpašnieks Romāns Morozovs piebilst: “Šī ir pasaulē pirmā izstāde tādā formātā, un mēs ārkārtīgi priecājamies strādāt ar Iļju un kopā radīt patiešām maģisku atmosfēru mūsu centra apmeklētājiem.”

Plašākai publikai izstāde «FLEETING INFINITY by SHVEMBLDR» ir pieejama no 01.09.2022. līdz 15.10.2022.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
4 personām - aktīva atpūta Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 4 personām aktīvās atpūtas kūrorta viesu mājā, brokastis un atpūtas piedāvājums | Skatīt vairāk
no 370 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 22.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.04.2024 - 20.04.2024 Grieķijas valdzinājums! Latvia Tours
Ekskursiju ceļojums "GRIEĶIJAS VALDZINĀJUMS" 12 dienas! Atpūta un pelde Jonijas jūras Korintas līcī, Vuliagmeni ezerā, termālajos baseinos | Skatīt vairāk
no 689 EUR
3 dienas Romā un Vidusjūras kruīzs Estravel Latvia
9 naktis - 2 naktis Romā un 7 nakšu kruīzs ar MSC Vidusjūrā // Īpašais piedāvājums | Skatīt vairāk
no 1058 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.12426901sec.