Zemgalē pat miegs ir piedzīvojums!

Pēc karstās vasaras drēgnie rudens vakari tā vien aicina saritināties zem segas un ļauties sapņu vilinājumam, taču tas nebūt nenozīmē, ka jāatsakās no jaunas pieredzes. Zemgales plānošanas reģions kopā ar visām novada pašvaldībām tūrisma informatīvajā kampaņā “Zemgale aicina!” kā piedzīvojumu piedāvā izbaudīt arī... gulēšanu!

Ja vēl nezināt, ko nozīmē aizmigt spoguļpasaulē, iegrimt miegā, vērojot zvaigznes un saplūstot ar dabu, vai gulēt slavenajā “gazikā”, tad pēdējais brīdis to noskaidrot! Ikvienā Zemgales novadā jūs atradīsiet kādu interesantu naktsmītni, kur pat miegu izbaudīt kā piedzīvojumu. Un kas to zina – varbūt pēc tam arī nomoda sapņi būs jau pavisam citādi...

Gulēt spoguļojoties (Aizkraukles novads)
Spoguļnamiņš “Seven Mirrors” ir vieta, kur daba satiekas ar mūsdienām nepieciešamajām ērtībām, radot luksusa atpūtu un spa pieredzi, bet arī nezaudējot saikni ar dabas vērtībām. Visa gada garumā te ir iespēja vērot panorāmas ainavu uz Daugavas senleju, iepazīt pirts rituālus, skatīties zvaigznēs, vienlaikus atrodoties karstā burbuļvannā, un nesteidzīgi baudīt gardu rīta kafiju uz plašās terases. Spoguļnamiņa dizains piedāvā patiešām unikālu pieredzi – spoguļu stikla sienas, kas aptver gandrīz visu māju, paceļ nakšņošanu jaunā līmenī.
Adrese: “Seven Mirrors” spoguļmājas, Upeslejas – 1, Skrīveri.

Koka un lina interjerā (Bauskas novads)
Atpūtas kompleksa “Rožmalas” dizaina 3 zvaigžņu viesnīcā jums ir iespēja apmesties divstāvīgos numuros un izmantot arī spa zonu. Viesnīcas interjers ir īpaši veidots – tajā dominē reizē mājīgais un stilīgais koka un lina salikums. Ir iespēja rezervēt arī numuru ar kamīnu, ēdienreizes baudīt kompleksā ietilpstošajā restorānā un apskatīt turpat esošās Ribbes vējdzirnavas. Nav brīnums, ka “Rožmalas” ir arī iecienīta kāzu un semināru vieta!
Adrese: Nameju iela 2, Ceraukste, Bauskas nov.; www.rozmalas.lv; tālr. +371 26564580; e-pasts: [email protected].

Mežā, stirnu sabiedrībā (Dobeles novads)
Baudīt klusumu un mieru tālu no pilsētas, saplūstot ar dabu un izbaudot briežu un stirnu klātbūtni, – šāda iespēja ir, izvēloties atpūtu “Nomadic Homes” glempingā “TIPI VILLAGE”. Tā ir unikāla atpūtas vieta ar plašu teritoriju, kurā gūt neaizmirstamu lauku piedzīvojumu un rast jaunas izjūtas, nakšņojot “Tipi” teltīs, dodoties pārgājienā pa meža takām un šaujot ar loku. Dzīve tuvu dabai var būt pārsteidzoša – tā atklās jums jaunus iespaidus, pieredzi un emocijas, liks justies jaunam un laimīgam. Viesiem te ir iespēja pēc izvēles baudīt divu veidu piedzīvojumu: “Savvaļas zieds” piedāvās glempinga cienīgas ērtības ar gultu, interjera priekšmetiem un terasi, kur laiski zvilnēt, bet “Dabas balss” – autentisku “Tipi” telts atmosfēru, kas papildināta ar seniem priekšmetiem, pļavu ziediem un, protams, iespēju uzkurt ugunskuru.
Adrese: “Kadiķi”, Vītiņu pagasts; tālr. +371 26593118; e-pasts: [email protected].

Mājīgi un viedi (Jēkabpils novads)
“RŪMĪ Hotel” ir pirmā un pagaidām vienīgā bezkontakta viesnīca Jēkabpils novadā, un tā piedāvā ne tikai mājīgu vietu atpūtai, bet arī tehnoloģiski mūsdienīgu un ērtu piekļuvi izvēlētajai istabai. Viesnīcā darbojas viedās durvju slēdzenes, kas ļauj katram viesim pēc reģistrācijas pašam ātri un ērti atvērt savas istabas durvis.
Adrese: Brīvības iela 187, Jēkabpils.

Neaizmirstama nakts “gazikā” (Jelgavas novads)
Vai tas būtu randiņš, kāzu jubileja vai dzimšanas dienas pārsteigums, nakšņošana “gazikā” būs īpašs notikums un vienmēr paliks atmiņā! 1964. gadā ražotais “Gaz-63” ar 4 × 4 versiju no “Gaz-51” var izbraukt gan cauri dubļiem, gan pat 50 centimetru augstam sniegam un senāk kalpoja kā armijas transportlīdzeklis – sakaru automašīna ar trīs cilvēku ekipāžu. Tagad šis auto ļauj piedzīvojumu meklētājiem izbaudīt īpašu nakti gleznainā ābeļdārzā. Turklāt komfortabla nakšņošana un atpūta tajā ir iespējama visos gadalaikos, jo mašīnā ir ierīkota apkure un ventilācija, kā arī mini ledusskapis.
Adrese: "Industriālais parks", Nākotne, Glūdas pagasts, Jelgavas novads.

Citas interesantas nakšņošanas vietas Zemgalē

Aizkraukles novadā
Miers un autentiskums lauku mājā “Pilkalnes muiža”
Nakšņošana kupolā kempingā “Pie Daugavas”
Glempinga mājiņas “Ragnar Glamp”
Šiks un elegance “Odzienas krogusmājā”
Daugavas viļņu šalkoņa atpūtas kompleksā “Lapsu ciems”

Bauskas novadā
Atpūtas komplekss – viesnīca “Miķelis
“Mazmežotnes muiža”
Viesu nams “Baltā māja”
Brīvdienu māja “Lodēni”

Dobeles novadā
LVM glempings Tērvetē
“Glamping Tervete” Namiņš kokā un Namiņš kalnā, Ezera namiņš
Apartamenti Pālena medību muižā Tērvetē
Apartamenti “Ores”
Viesu nams “Sprīdīši”
Brīvdienu māja “Silmaļi”

Jēkabpils novadā
Atpūtas komplekss “Kalniņā”
Atpūtas māja “Stirna”
Atpūtas vieta “Hercogi”
Brīvdienu māja “Celmiņi”
Kempings “Ezerkrasti” pie Baļotes ezera

Jelgavā un Jelgavas novadā
Moduļu māja “Ceriņi”
Berķenes muižas Stila un spa viesnīca
Abgunstes muiža
Blankenfeldes muižas viesnīca


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 05.04.2024 Pavasaris Lubānas mitrājā Madonas TIC
Aicinām sajust un sadzirdēt īstu pavasari 6. aprīļa putnu dienās pie Lubāna ezera | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienas Tukuma novadā  Tukuma TIC
Lieldienas rītā, saulei lecot, jāmazgā mute, jo tad tiekot skaists. Nu, kad mute nomazgāta, var doties svinēt Lieldienas. Svini Tukuma novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 31.03.2024 Gaismas apsolījums koku stāstos Madonā Madonas TIC
1.aprīlī, LVM Kalsnavas arborētums aicina uz pasākumu “Koku stāsti gaismai”, ar tradicionālo dziedāšanas grupu “Saucējas” un krāsainām | Skatīt vairāk
,,Higiēna renesansē” Bauskas pilī Bauskas TIC
Bauskas pils rīkotā Senā dzīvesveida skolas nodarbība piedāvā uzzināt, kāda bija higiēnas kultūra renesansē. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.39943409sec.