Ziedo dzīvniekiem, iegūstot nedēļas nogali savam skaistumam un veselībai

Dzīvnieku aizsardzības biedrība “Ar sirdi delnā” kopā ar “Face Remodeling” un skaistumkopšanas speciālisti kosmetoloģijā Ievu Neļķi aicina piedalīties akcijā, kuras laikā iespējams ziedot biedrības aprūpē esošajiem dzīvniekiem, apmaiņā saņemot iespēju piedalīties projektā “Savam skaistumam un veselībai”, kas norisināsies tiešsaistē no 20. līdz 21. janvārim.

Lai piedalītos akcijā, nepieciešams pieteikties “Face Remodeling”  Instagram profilā (to iespējams izdarīt zem akcijas ieraksta komentārā norādot “Piedalos”). Pēc pieteikšanās ikviens dalībnieks saņems informāciju par nākamajiem soļiem un to, kā veikt ziedojumu biedrībai 15 EUR apmērā. Pēc ziedojuma veikšanas, organizatori izsūtīs piekļuvi projekta profilam Instagram platformā, kurā no 20. līdz 22. janvārī tiešsaistē notiks vairākas interesantas un noderīgas nodarbības.

“Vēlamies sākt gadu ar labiem darbiem, kā arī ieguldījumu skaistumā un veselībā, tāpēc aicinām ikvienu piedalīties projektā un palīdzēt dzīvnieku aizsardzības biedrībai “Ar Sirdi Delnā”, kurā mīt 120 suņi un 30 kaķi. Tur savas mīlošās mājas visas mūžam ir raduši neskaitāmi suņi senjori un tie, kurus neviens nekad neadoptēs. Biedrība darbojas tikai pateicoties privātajiem līdzekļiem un ziedojumiem, tāpēc, lai nodrošinātu barību, apkuri, veterināro aprūpi un daudz ko citu, svarīgs ikviena līdzcilvēka atbalsts,” stāsta akcijas idejas autore Ieva Neļķe.

Ikviens projekta dalībnieks varēs piedalīties dažādās tiešsaistes nodarbībās:

    • Piektdien, 20. janvārī jau plkst. 6.30 no rīta notiks stiepšanās un limfātiskās vingrošanas nodarbība vielmaiņas iekustināšanai kopā ar skaistumkopšanas speciālisti kosmetoloģijā Ievu Neļķi.

    • Piektdien, 20. janvārī plkst. 19.00 sertificēta uztura speciāliste Ilze Lutere stāstīs par veselīgu atslodzes uzturu organismam.

    • Sestdien, 21. janvārī, plkst. 7.00 būs iespēja sākt rītu ar stiepšanos, apvienojot to ar pašmasāžas elementiem un limfātisko vingrošanu (nodarbība notiks Ievas Neļķes vadībā).

    • Sestdien, 21. janvārī, plkst. 12.00 stiliste Kristīne Plota vadīs nodarbību “Garderobas mākslas veidošana” un dalīsies ar saviem profesionālajiem padomiem un ieteikumiem.

    • Sestdien, 21. janvārī, plkst. 19.00 notiks nodarbība “Sejas liftinga pašmasāža” Ievas Neļķes vadībā. Tā būs ļoti viegla un acīmredzami efektīva pašamasāža, kuru ikviens varēs izmantot savā ikdienā.

    • Svētdien, 22. janvārī, plkst. 9.00 rītu būs iespējams sākt kopā ar horeogrāfi un fizioterapeiti Lieni Stepenu, kura vadīs nodarbību visai ģimenei, stājas korekcijas vingrinājumus apvienojot ar deju.

    • Svētdien, 22. janvārī, plkst. 19.00 notiks telpas un lietu organizēšanas konsultantes Dairas Bites nodarbība  “Ar ko sākt savas mājas kārtošanā, lai kārtība turētos ilgāk”.

Nodarbību video ieraksti dalībniekiem būs pieejami līdz 31. janvārim.

Palīdzēt patversmes dzīvniekiem, iespējams jebkurā laikā, veicot pārskaitījumu uz biedrības kontu, ar norādi “Akcijai “Dāvāsim siltumu opīšu sirsniņām”. Rekvizīti: Biedrība "Ar sirdi delnā", Reģ. Nr.: 40008230734, Banka: AS Swedbank, Kods: HABALV22, Konts: LV56HABA0551040032558.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.04.2024 - 30.04.2024 Svini kāzas Jaunpils pilī!  Tukuma TIC
Jaunpils pils ir lieliska vieta kāzu svinēšanai. Senie pils mūri un brīnišķīgā apkārtne padarīs jums tik svarīgos brīžus patiešām | Skatīt vairāk
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.04.2024 - 24.04.2024 Muzeju darba laiku apkopojums 2024.gadam Bauskas TIC
Apskates objektu un muzeju darba laika un cenu apkopojums 2024.gadam. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.52991414sec.