Baudi ziemu Ziemeļlatgalē

Jau astoto gadu pēc kārtas Balvu un Ludzas novadu tūrisma speciālisti un uzņēmēji ir sagatavojuši brīvdienu piedāvājumu visai ģimenei “Izbaudi ziemu Ziemeļlatgalē”, kas šogad būs pieejams 18. un 19. februārī Balvu, Viļakas, Baltinavas un Kārsavas apkārtnē.

Pie mums Ziemeļlatgalē sniega vēl gana, tāpēc īpaši aicinām doties baudīt ziemīgas aktivitātes dabā – pārgājienā uz Blauzgovas purvu aicina Baltinavas muzejs, vizināties ar ragaviņām varēs Balkanu vai Kangaru kalnos, zirgu sētās Balvu novada Tilžas, Bērzpils un Medņevas pagastos būs iespēja gan doties izbraucienā kamanās, gan vizināties zirga vai ponija mugurā. Drosmīgākajiem neaizmirstams piedzīvojums būs Baskāju skrējiens Briežuciemā.

Gardēžiem noteikti jāieplāno viesošanās Mājas restorānā “Dzīles”, kas atrodas Ludzas novada Malnavā vai Rekovas dzirnavās, kas atrodas Balvu novada Rekovā. “Dzīlēs” saimniece Aina Balrsukova gaidīs ciemiņus uz siltu tēju, pašceptu maizīti, sāļām un saldām uzkodām,  savukārt Rekovas dzirnavās  baudīsim “Pankūku dienu”  - cepsim zirņu, auzu, griķu u.c. z/s “Kotiņos” ražoto miltu pankūkas kopā ar saimnieci Viju Kuļšu. Balvos gardākās picas top picērijā “Zebra” un šajā nedēļas nogalē te būs īpašais piedāvājums – bezmaksas gards karstais dzēriens, ieturot gardu maltīti uz vietas.

Uz radošu darbošanos aicina Studija “Azote” Balvos, kur varēs piedalīties sveču izgatavošanas, floristikas un filcēšanas darbnīcās, bet pie handpoke tetovēšanas meistares Elīnas Zelčas Upītē aicinātas sievietes uz satikšanos ar sevi radošā un nedaudz mistiskā atmosfērā. Bet tekstilmāksliniece Annele Slišāne pašā Latvijas pierobežā gaidīs ciemos uz melnās maizes cepšanu un balto deču aušanu.

Lieliem un maziem apmeklētājiem iesakām doties arī uz kultūrvietām – izzināt Kārsavas pilsētas vēstures līkločus “Līču mājās”, aplūkot Balvu pilsētas 95.dzimšanas dienai veltīto izstādi Balvu Novada muzejā, kā arī izspēlēt vienīgo izlaušanās spēli latgaliešu valodā – “Pīci panti” Upītē. Briežuciemā gaidāms neparasts notikums – Mednieku stāstu vakars.

Ja viesojies Ziemeļlatgalē ar bērniem, tad ieplāno apmeklēt “Kids club” – rotaļu un aktivitāšu telpu pašiem mazākajiem. Brīvdienu skaistākos brīžus iemūžināt aicinām NightART fotostudijā Balvos.

Pilna brīvdienu programma ir apskatāma šeit, kā arī ērtākai brīvdienu plānošanai šeit ir atrodama karte ar visām aktivitāšu norises vietām.

Plānojot brīvdienas Ziemeļlatgalē, ņemiet vērā, ka apmeklējums iepriekš obligāti jāpiesaka vietās, kur tas programmā ir norādīts. Atsevišķas aktivitātes pieejamas tikai atbilstošos laikapstākļos! Publicējot fotogrāfijas sociālajos tīklos, aicinām pievienot tēmturus:  #izbaudiziemuziemeļlatgalē un #ziemaziemeļlatgalē!

Lai prieka pilnas ziemas brīvdienas Ziemeļlatgalē!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Latvijas Kapoeiras kauss 2024 Tukumā Tukuma TIC
Latvijas Kapoeiras kauss ir kapoeiras sacensības, kuras notiks Latvijā pirmo reizi. Tās notiks 27.aprīlī pulksten 11:00 Tukuma Raiņa Valsts ģimnāzijā. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.04.2024 - 20.04.2024 Aktīvās tūrisma sezonas atklāšana Jelgavā Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
20.aprīlī 12 - 17 ikviens aicināts uz aktīvās tūrisma sezonas atklāšanas pasākumu Dzīvesziņas un arodu sētā. | Skatīt vairāk
Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 22.04.2024 Pilnvērtīgs laiks sev! Via Vitalité
Via Vitalité ir četru zvaigžņu svara korekcijas un labsajūtas centrs Aizputē. Piedāvājam programmas "Pamata","Exstra","Relax". Zvaniet +371 20 605 553 | Skatīt vairāk
no 145 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.26628613sec.