Travelnews.lv piedāvā: TOP 7 nedēļas nogales pasākumi

Jāņi nosvinēt, bet arī jūlija pirmajā nedēļas nogalē foršu un aizraujošu pasākumu netrūkst, lai vasara kļūtu piedzīvojumiem bagātāka.

Ventspilī svin Jūras svētkus

2023. gada Jūras svētkus Ventspilī svinēsim 1.jūlijā. Sakarā ar Ostas ielas promenādes remontdarbiem, svētku norises tiks izvietotas jaunajā Ostas ielas daļā, kas atrodas paralēli Kr.Valdemāra ielai ar brīnišķīgo boju ekspozīciju, loču kuģi “Rota”, “Mīlestības bāku” un vides objektu “Dzenskrūve”. Bagātīga svētku programma jaunā vietā ar skatu uz jūras vārtiem. Vārti uz jūru ir ne tikai vieta, kur Venta ietek jūrā vai osta satiekas ar jūru, bet tā ir arī vieta mūsu, piejūras iedzīvotāju, sirdīs un mīlestībā pret jūru. Plašāka informācija atrodama šeit.

Aktīvajiem jādodas uz Valmieru

1. jūlijā pie Valmieras Olimpiskā centra norisināsies “Ghetto Games karnevāls”, kas būs veltīts ielu sportam un kultūrai. Karnevāla ietvaros norisināsies viens no lielākajiem hiphopa deju konkursiem Latvijā. Plašāka informācija atrodama šeit.

Rundāles pilī dārza svētki

1. jūlijā, rožu ziedēšanas laikā, Rundāles pils dārzā notiks tradicionālie Dārza svētki, kuros šogad īpaši tiks izcelta ūdens nozīme dārzā. Plašāka informācija atrodama šeit.

Uz Daugavpili, uz Krāmu tirgu

2023. gada 1. jūlijā no plkst. 10.00 līdz plkst. 16.00, pie Daugavpils cietokšņa Kultūras un informācijas centra (Nikolaja ielā 5) notiks tradicionālais krāmu tirgus. Plašāka informācija atrodama šeit.

Lūznavas muižā jauna izstāde

1. jūlijā plkst. 13.00 Lūznavas muižā (Lūznavā, Pils ielā 8, Rēzeknes novadā) atklāsim jaunās mākslinieces, abstraktā ekspresionisma pārstāves Anda_abstract gleznu izstādi “OĀZE” par īpašām vietām oāzēm. Izstāde apskatāma no 1. jūlija līdz 13. augustam. Izstādes atklāšanas pasākums – bezmaksas. Plašāka informācija atrodama šeit.

Izbaudi vasaru Skrīveros

Skrīveru tūrisma informācijas punkts piedāvā piecas neparastas takas kuras izbaudīt siltā vasaras dienā. Katra no tām ar savu šarmu. Plašāka informācija atrodama šeit.

Vēl vari pagūt uz izstādi tikai pieaugušajiem

“Siguldas devons” tika atklāta Latvijas erotiskās fotogrāfijas žanra meistara Ralfa Vuļa piemiņas izstāde. 2022. gada martā Ralfs Vulis aizgāja no šīs pasaules. Dzīves laikā viņš ir ieņēmis ļoti īpašu vietu Latvijas fotogrāfijas vēsturē - “apdziedot” sievietes skaistumu un šarmu. Ralfs sevi pozicionēja kā dzīves vērotāju, kas nekad nav strādājis uz pasūtījumiem, vienmēr tvēris apkārtni ar sev raksturīgo, sarkastisko humoru un kas balansē uz mietpilsoniskās sabiedrības liekulīgajām morāles normām. Plašāka informācija atrodama šeit.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.04.2024 - 02.05.2024 NBS orķestra koncerts TUMĒ Tukuma TIC
2. maijā plkst. 19.00 Tumes Kultūras namā Baltā galdauta svētku koncerts kopā ar Nacionālo bruņoto spēku Štāba orķestra Estrādes ansambli. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.04.2024 - 30.04.2024 Īpašs piedāvājums ģimenēm  Gulbenes novada TIC
Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā | Skatīt vairāk
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI Tukuma TIC
24.,25.MAIJĀ KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI 2024 "KARNEVĀLS KANDAVĀ". | Skatīt vairāk
Glika dienas Alūksnē Alūksnes TIC
Godinot Bībeles tulkotāju Ernstu Gliku 370. gadskārtā un svinot Bībeles tulkojumam 330 gadus, Alūksne aicina uz “Glika dienām”! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::3.46935701sec.