Tapis jauns Latvijas iepazīšanas izaicinājums

Atklāj Latviju no jauna! Līdz 4. novembrim norisinās “Rover Izaicinājums”, kura laikā ikvienam ir iespēja apceļot mūsu zemi atrodot Latvijas ekstremālos punktus – tās sirdi un dvēseli, tās augstāko, tālāko, dziļāko vietu un vēl neatklāto fenomenu.

Šī ir arī iespēja cīnīties par ceļazīmi misijai uz Arktiku kopā ar National Geographic “Latvijas atklājējs” titula ieguvēju, “Latvijas Izaicinājuma” autoru un piedzīvojumu mednieku Valdi Vītoliņu.

Pasaules apceļotājs Valdis Vītoliņš jau vairākus gadus pārsteidz ne tikai ar piedzīvojumiem apceļojot dažnedažādus pasaules nostūrus, bet arī veidojot ikvienam pieejamus izaicinājumus tepat Latvijā ar mērķi iepazīt mūsu zemi un tās dabas vērtības. Pazīstamākais no tiem – pārgājienu seriāls “Latvijas Izaicinājums”.

Tagad tapis ir otrais šāda veida piedzīvojums, kas kopumā sastāv no deviņiem posmiem – “Rover Izaicinājums”.

Valdis Vītoliņš atklāj: “Latvijā ir bezgala daudz dabas vērtību, un šis izaicinājums ir veids, kā atklāt daļu no tām. Katra piedzīvojuma mērķis ir saniegt kādu no unikālajiem Latvijas punktiem. Lai to izdarītu, dalībniekiem būs jāpilda dažādi izzinoši uzdevumi, jādodas pārgājienos, jābrauc ar auto, jāpiedalās foto orientēšanās un pat jāizmanto peldlīdzekļi.” Piedzīvojumi veidoti tik dažādi, lai ikvienam tie būtu aizraujoši, pārsedzot visus Latvijas reģionus.

Lai pretendētu uz ceļazīmi Artikas misijai, ir jāveic vismaz viens no deviņiem izaicinājuma posmiem. Jo vairāki posmi tiks paveikti, jo lielāka iespēja izcīnīt ceļojumu. Pirmais, kurš būs veicis visus posmus, dāvanā saņems piedzīvojumu uz Maroku.

Vairāk informācijas un pieteikšanās: https://rover.lv/rover-izaicinajums-443.

Valdis Vītoliņš pazīstams arī kā ceļojumu aģentūras “PostNos” līdzīpašnieks. Augot pieredzē no 2023. gada 1. augusta Valda Vītoliņa komanda no “PostNos” pārtop piedzīvojumu aģentūrā “Rover”.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk
Latvija
Tornī gleznu izstāde “Gaismas frekvences” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 23. aprīļa līdz 26. maijam Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma gleznu izstāde “Gaismas frekvences”. | Skatīt vairāk
Iepazīsti Bausku no skatu torņu augstumiem Bauskas TIC
Tūrisma Informācijas Centrs ir apkopojis apmeklētājiem pieejamos skatu torņus Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.04.2024 - 04.05.2024 Pavasara stādu tirgus Šlokenbekas muižā Tukuma TIC
4. maijā plkst. 10.00–15.00 Šlokenbekas muižā Stādu, amatnieku un mājražotāju gadatirgus. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.07752109sec.