Travelnews.lv piedāvā: Nedēļas nogales pasākumu TOP7

Augusts tuvojas izskaņai, taču arī šajā nedēļas nogalē ir ļoti daudz interesantu pasākumu visā Latvijā. Arī Rīgas dzimšanas diena.

Rīgas svētku ietvaros norisināsies Baltijā lielākais dronu šovs

Ieskandinot Rīgas 822. dzimšanas dienu, 18. augusta vakarā rīdzinieki un pilsētas viesi tiek aicināti uz Rīgas dzimšanas dienas svinību ieskaņas pasākumu Lucavsalā, kur brīvā gaisotnē baudīt populāru mūziķu koncertprogrammu un Baltijā lielāko dronu šovu naksnīgajās Rīgas debesīs virs Daugavas. Plašāka informācija atrodama šeit.

Tūrisma triatlons Krāslavas novadā klāt

Krāslavas novada Tūrisma informācijas centrs sadarbībā ar kempingu Adamova un biedrību „Veloklubs Līvāni” šī gada 19. augustā organizē Tūrisma triatlonu „Adamova 2023”, kura mērķis ir popularizēt aktīvu dzīves veidu Krāslavā un tās apkārtnē. Sacensībās aicināti piedalīties ikviens, kurš prot braukt ar velosipēdu, peldēt un airēt ar kanoe vai kajaka laivu. Plašāka informācija atrodama šeit.

Ziemeļvidzemes biosfēras rezervāta Ceļotāju dienā piedāvā izziņas aktivitātes un īpaši izstrādātus auto maršrutus

19. augustā Dabas aizsardzības pārvalde (pārvalde) aicina ikvienu interesentu uz Ziemeļvidzemes biosfēras rezervātu (ZBR), lai izzinātu dabas daudzveidību un kultūrvēstures vērtības informatīvi izglītojošās aktivitātēs, kā arī speciāli ZBR Ceļotāju dienai  izstrādātos auto maršrutos ar vērtīgiem pieturpunktiem Limbažu, Valmieras un Valkas novados. Plašāka informācija atrodama šeit.

Uz Dobleles novadu! Festivāls «Kājām gaisā» jau klāt!

2023. gada 19. augustā “Ideju centrā”, Vecaucē, jau otro gadu notiks festivāls “Kājām gaisā”, kas aizvadītajā gadā pulcēja vairāk kā 500 apmeklētājus – gan jauniešus, gan tos, kuri garā jauni. Arī šogad festivāla rīkotāji ir sagatavojuši plašu, jaudīgu un piesātinātu programmu, aicinot to apmeklēt ikvienu interesentu. Plašāka informācija atrodama šeit.

Susuru vakars Līgatnē

2023. gada 19. augustā no plkst. 20.00 ikviens interesents ir gaidīts Susuru izzināšanas vakarā, lai Līgatnes dabas takās dabas ekspertu pavadībā iepazītu reti sastopamos un noslēpumainos susurus. Plašāka informācija atrodama šeit.

Šosvētdien - Abgunstē muižas svētki ar vintāžas noskaņu

Šajā nedēļas nogalē  - svētdien, 2023. gada 20.augustā, Abgunstes muižā (Zaļenieku pagastā, Jelgavas novadā) vintāžas stila noskaņās noritēs muižas svētki- pagalmu piepildīs mūzika, oranžērijas pulcēs uz mākslinieciskām radošajām darbnīcām, gaisā virmos garda ēdiena kārdinošās smaržu stīgas, bet vakara krēslā Abgunste jau tradicionāli izgaismos skulptūru – šamota ugunskaķi. Plašāka informācija atrodama šeit.

19.augustā aicina Volfu dzimtas pikniks Litenes muižā

Litenes muižas, kas atrodas gleznainās Pededzes upes krastā, nezūdošās vērtības ir vienkāršība, pamatīgums un apkārtnes ainavas burvība. Aicinot ikvienu izzināt muižas stāstus un iepazīt šo skaisto vietu kā lielisku atpūtas un skaistas ainavas galamērķi, 19.augustā no plkst. 15:00 Litenē notiks festivāls “Volfu dzimtas pikniks Litenes muižā”. Plašāka informācija atrodama šeit.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.04.2024 - 30.04.2024 NBS orķestra DŽEZA DIENA Tukumā Tukuma TIC
30. aprīlī plkst. 19.00 Tukuma pilsētas Kultūras namā Latvijas Nacionālo bruņoto spēku Jūras spēku orķestra “Džeza dienas koncerts”. Ieeja bez | Skatīt vairāk
Latvija
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI Tukuma TIC
24.,25.MAIJĀ KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI 2024 "KARNEVĀLS KANDAVĀ". | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk
Sējas svētki Ausekļu dzirnavās! Bauskas TIC
Baudi notikumiem bagātu dienu Ausekļu dzirnavās! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.9055891sec.