Mājas kafejnīcu dienas Ķekavas novadā jau šajā nedēļas nogalē

Jau trešo gadu pēc kārtas Ķekavas novadā norisināsies “Mājas kafejnīcu dienas”, kurās šogad piedalās septiņi dalībnieki. Mājas kafejnīcas apmeklētājus uzņems 2023. gada 26. augustā un piedāvās garšas baudījumus dažādām gaumēm.

“Mājas kafejnīcu dienās” piedalās mājsaimniecības vai uzņēmumi, kas ikdienā nenodarbojas ar sabiedrisko ēdināšanu, bet šajā īpašajā dienā ver savas durvis apmeklētājiem un cienā ar dažādiem gardumiem. Šogad mājas kafejnīcas piedāvās gan izsmalcinātus, gan vienkāršus mājas ēdienus.

Kafejnīca “RUUTe” Baldonē aicina uz baudījumu garšas kārpiņām ar izsmalcinātu ēdienu buķeti, kā arī apmeklētāji varēs iepazīties ar dabiskās kosmētikas “RUUTe” ražotni.

Mājās gatavotus ēdienus piedāvās kafejnīca “Pie X kaķiem” Vimbukrogā. Kafejnīcas apmeklētāji varēs nobaudīt soļanku, pildītas pankūkas un citus mājas ēdienus.

Uz nesteidzīgu atpūtu un patiesi radītu garšas labsajūtu aicina kafejnīca “Bērzmentes dārzi” Daugmales pusē, kas vasaras virtuvē piedāvās uz ugunskura gatavotu zupu, brieža gaļas ēdienus un citus gardumus.

Simtgadīgā lauku sētā Baldonē baudīt mājas virtuvi piedāvās kafejnīca “Pietura Ezernieki”. Apmeklētāji varēs baudīt pieguļnieku zupu ar dabīgā ierauga cepto pilngraudu maizi, rabarberu kārumus un klausīties stāstus par “Stallis Bērīts” zirgiem.

Ar tradicionāliem dažādu tautu ēdieniem un dzīvo mūziku apmeklētājus priecēs kafejnīca “Dabas zirgi” Plakanciemā, kur būs iespēja dzirdēt ieviņa ermoņiku – Latvijā radītu un ražotu īpaši greznu un skanīgu mūzikas instrumentu.

Klausoties anekdotes un jautrus pastāstiņus kafejnīcā “Dadzītis” Ķekavas novadpētniecības muzejā varēs nogaršot kārumu – mājas vafeles ar ievārījumu.

Dažādus maizes ēdienus baudīt aicina mājas kafejnīca “Dienišķā maize” Doles-Ķekavas ev.lut. baznīcā. Apmeklētājiem būs iespēja uzkāpt arī baznīcas tornī un apskatīt Ķekavu no augšas.

Plašāku informāciju par mājas kafejnīcām Ķekavas novadā  var atrast web lapā turisms.kekava.lv sadaļā “Mājas kafejnīcu dienas”.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI Tukuma TIC
24.,25.MAIJĀ KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI 2024 "KARNEVĀLS KANDAVĀ". | Skatīt vairāk
Latvija
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.04.2024 - 05.05.2024 Putnu draugu skola 2024 Bauskas TIC
Pavadi brīvdienas izglītojošās sarunās par putniem! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 01.05.2024 Esi aicināts V.Plūdoņa muzejā Lejeniekos! Bauskas TIC
Lejenieku muzeja atvēršanas svētki jau 1.maijā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.46851206sec.