Zemgalē tapuši video ceļveži par tūrismu pierobežā – iedvesmojies, sagatavo maršrutu un dodies ceļā!

Iepazīt vēsturiskas liecības, izpētīt piļu un muižu arhitektūru, baudīt neticami gardus ēdienus, relaksējošas labsajūtas procedūras, veldzējošu mieru, kā arī pieredzēt skaistus notikumus un vienkārši būt – to un vēl vairāk piedāvā tūrisms Zemgalē, turklāt arī pierobežā.

Noskaties piecus Zemgales plānošanas reģiona EEZ grantu projektā “Uzņēmējdarbība Zemgalē” tapušos video par pierobežas tūrismu Zemgalē, iedvesmojies, sagatavo savu maršrutu un dodies skaistā piedzīvojumā! Katrs video veltīts savai tēmai, kur vari iepazīt Zemgales lepnumu – pilis un muižas, vietējo garšu baudījumu, pirts rituālu un labsajūtas iespējas, piedzīvojumus ģimenēm ar bērniem, kā arī lielāko tūrisma objektu apkopojumu.

Pirmajā sērijas video ļaujies karaliskai dzīvei Gārsenes un Vecauces pilī, kā arī iepazīsti Pilkalnes, Ērberģes, Kurmenes un Blankenfeldes muižas stāstus. Otrajā video iedvesmojies pierobežas garšu baudījumam, kur sēļu lauku sēta “Gulbji”, viesu nams “Bemberi”, kafejnīca “Garšu banka”, “Piparmētru namiņš”, “Kugrēna vīna darītava” un zemnieku saimniecība “Krišjāņi” parūpēsies, lai būtu nobaudījis labāko. Trešajā video nododies relaksējošai atpūtai un labsajūtas procedūrām Zāļu un pirts salā, tipi telšu ciematiņā “Nomadic Homes”, kempingā “Pie Daugavas”, bišu SPA “ZumZum terapija”, Dārzi – 2 un Lodēnu pirtiņā. Savukārt ceturtajā video atklāj, kā aizraujoši pavadīt laiku Zemgalē ģimenēm ar bērniem, apmeklējot Mazo muižu, R. Gurkļa lielo figūru dārzu, E. Tones orhideju un eksotisko dzīvnieku māju, Raiņa muzeju “Tadenava”, Lielvircavas muižu un laivojot kopā ar Ozolaivām.

Piektajā jeb noslēdzošajā sērijas video apkopoti lielākie un nozīmīgākie Zemgales pierobežas tūrisma galamērķi kā, piemēram, SIA “Zoltners”, kas iekļauts arī Michelin restorānu ceļvedī, Abgunstes muiža, Rundāles pils, Tērvetes dabas parks, Aklā purva taka, Krustpils pils un Sēlijas laivas, kas arī ārzemju viesiem ļaus radīt krāšņas un aizraujošas brīvdienas Zemgalē.

Video tapuši projektā “Uzņēmējdarbība Zemgalē”, kas tiek ieviests EEZ grantu 2014. - 2021. gada perioda programmā “Vietējā attīstība, nabadzības mazināšana un kultūras sadarbība”. EEZ un Norvēģijas granti ir finansiāls atbalsts, ko sniedz Islande, Lihtenšteina un Norvēģija. Projekta kopējais budžets ir 969 256 EUR, no kuriem EEZ grantu līdzfinansējums ir 793 867,70 EUR.

Strādājam kopā konkurētspējīgai Eiropai

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.04.2024 - 30.04.2024 Svini kāzas Jaunpils pilī!  Tukuma TIC
Jaunpils pils ir lieliska vieta kāzu svinēšanai. Senie pils mūri un brīnišķīgā apkārtne padarīs jums tik svarīgos brīžus patiešām | Skatīt vairāk
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.47851801sec.