Pie Rīgas Motormuzeja būs lielākais gada klasisko spēkratu salidojums

12. septembrī pie Rīgas Motormuzeja norisināsies Latvijas Antīko automobiļu kluba (AAK) Youngtimer Rally sekcijas viens no sezonas noslēdzošajiem pasākumiem “Youngtimer & Motul Coffeetime”.

Dalību pasākumā apstiprinājuši jau 150 klasiskie automobiļi un motocikli. Kā interesantākos dalībniekus var minēt Alfa Romeo A12, Rolls Royce Silver Cloud II, Citroën ID19, vairākas Chevrolet Corvette, Ferrari 348tb un F355. Pie Rīgas Motormuzeja būs iespēja apskatīt arī tikko prezentēto RAF “Latvija” autovilcienu. Visu dalībnieku saraksts apskatāms mājas lapā: youngtimerrally.lv. Apskatīt dalībnieku krāšņos spēkratus pie Rīgas Motormuzeja varēs sākot no plkst. 10.00 līdz aptuveni plkst. 15.00.

Šogad “Youngtimer & Motul Coffeetime” pirmo reizi papildinās bērnu vēsturisko pedāļauto sacensības Biķernieku trasē, kas norisināsies plkst. 14.00. Uz sacensībām tiek aicināti visi, kam ir savi klasiskie pedāļauto un bērna augums nepārsniedz 110 cm. Interesentiem ierobežotā skaitā būs iespēja piedalīties sacensībās ar Antīko Automobiļu kluba un Rīgas Motormuzeja sarūpētajiem pedāļauto.

“Ievērojot tradīciju sezonas pēdējo lielo pasākumu rīkot Tēvu dienā, jau atkal tiksimies pie Rīgas Motormuzeja,” stāsta Youngtimer Rally organizators Valts Ceplevičs. “Kā katru gadu, arī šoreiz ir pieteikušies vairāki līdz šim neredzēti automobiļi un motocikli. Šogad, ņemot vērā pulcēšanās ierobežojumus, pasākuma apmeklēšana būs iespējama tikai ar derīgiem Covid-19 sertifikātiem vai derīgiem testiem. Neskatoties uz to, šis būs 2021. gada lielākais klasisko auto pasākums Latvijā.”

“Youngtimer & Motul Coffeetime” mērķis ir pulcēt visus esošos un potenciālos dalībniekus, interesentus un klasisko auto entuziastus kopīgā pasākumā. Tā ir lieliska iespēja nepiespiestā atmosfērā un laiskā svētdienas noskaņojumā satikties, aprunāties, apskatīt spēkratus, veidot jaunus kontaktus un apmeklēt Rīgas Motormuzeju. Būs arī iespēja iepazīties ar sadarbības partneru piedāvājumiem un iegādāties Rīgas Motormuzeja suvenīrus un tematisko literatūru.

Kā vēsta pasākuma nosaukums, autentisko spēkratu atmosfēru papildinās arī dažādi kafijas tirgotāji un ēdinātāji: VanCoffee, RollingCoffee, Charlestons, CheFrance un Wraps & Waffles.

Par īpašu Tēvu dienas piedāvājumu parūpējies Rīgas Motormuzejs – iegādājoties kādu no ģimenes biļešu komplektiem, saņemsiet interaktīvās muzeja spēles kodu bez maksas. Interaktīvās spēles “Ceļojums autobūves vēsturē” un “Skaitļi, vārdi, krāsas un formas – izpēti automobili” ir izstrādātas īpaši ģimenēm ar bērniem. Tajās iekļauti dažāda satura un sarežģītības uzdevumi, kuru atrisināšanā noderēs gan pētnieka iemaņas, gan sava tiesa iztēle, gan spēja pamanīt vissīkākās detaļas. Tāpat, apmeklējot muzeju, būs iespēja piedalīties nu jau par tradīciju kļuvušajā “Tēvu dienas apsveikumu darbnīcā”, kas muzejā norisināsies no 12.00 līdz 14.00.

Pasākuma laikā tiks paziņoti Rīgas Motormuzeja vasaras akcijas “Ceļojošais motormuzejs” uzvarētāji. “Ceļojošais motormuzejs” šovasar viesojās Bauskā, Siguldā, Valmierā, Jelgavā, Jūrmalā un Tukumā.

“Youngtimer & Motul Coffeetime” pasākums skatītājiem pie Rīgas Motormuzeja ir bez maksas. Lai pasākumu varētu organizēt iespējami plašu, bet vienlaikus arī drošu, ieeja/iebraukšana pasākumā būs iespējama tikai ar derīgiem Covid-19 sertifikātiem, kas pierāda, ka esat vakcinējies vai pēdējā pusgada laikā izslimojis Covid-19. Pasākumā tiks ielaisti arī apmeklētāji un dalībnieki, kas pēdējo 48 stundu laikā ir veikuši Covid-19 testu, nosakot SARS-CoV-2 vīrusa RNS, vai pēdējo 6 stundu laikā ir veikuši Covid-19 ātro antigēna testu, un testa rezultāts ir negatīvs. Pie pasākuma ieejas būs jāuzrāda personu apliecinošs dokuments (PASE vai ID KARTE) kopā ar derīgu digitālo Covid-19 sertifikātu, ko iespējams iegūt vietnē www.Covid19sertifikats.lv.

Savukārt informācija par Rīgas Motormuzeja ieejas biļetēm un darba laiku ir atrodama muzeja mājas lapā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.03.2024 - 29.03.2024 Lielās piektdienas pārgājiens Līgatnē! Cēsu TIC
Aicinām pieteikties atraktīvajam Lielās piektdienas pārgājienam caur Līgatnes mežiem! Gaidāmi pārsteigumi un atrakcijas! | Skatīt vairāk
Latvija 3 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Skati Bauskas tūrisma objektus Lieldienās! Bauskas TIC
Lieldienu darbalaiks galvenajos tūrisma objektos. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienas | Šokolādes muzejā Pūrē Tukuma TIC
30. martā, pulksten 12:00 Lieldienās Šokolādes muzejā Pūrē ir iespēja uzburt saldu, pārsteigumiem bagātu dienu! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienas Jaunmoku pilī un parkā Tukuma TIC
Pirmajās Lieldienās, 31. martā, Jaunmoku pils aicina visus uz aizraujošu svinību dienu pils parkā. Šīs dienas laikā norisināsies aktivitātes visai | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.42652893sec.