Ilgi gaidītā mēbeļu, interjera un dizaina izstāde «Furniture & Design Isle 2021» ir klāt

Transformējamas un nestandarta mēbeles, betons interjerā, funkcionāli dizaina risinājumi, oriģināli interjera priekšmeti un gleznas, ergonomiskas mēbeles, gultu, matraču un dīvānu parāde… tā ir tikai daļa no izstādes “Furniture & Design Isle 2021” piedāvājuma no 3. līdz 5. decembrim Ķīpsalā.

Nestandarta izmēra mēbeles

Daudzi ir pieredzējuši situāciju, kad noskatītā kumode ir dažus centimetrus par platu atvēlētajai vietai, apavu skapis ir nedaudz par mazu priekšnama nišai un pat vienkāršu plauktu reizēm nevar atrast vajadzīgajā izmērā. Ir ražotāji, kas mīl nestandarta izmērus un tāds noteikti ir Polijas uzņēmums “Gorna Polka”! Lielākajai daļai produktu ir iespēja mainīt platumu ik pa 5 cm un arī dziļuma iespējas ir dažādas. Savukārt uzņēmums “Compact.lv” izstādē piedāvās transformējamās mēbeles, kas neapēd telpu.

Ergonomiska darba vide

Ergonomiskas mēbeles birojiem piedāvās “Salons AIS” – sākot ar augstumā regulējamiem galdiem un krēsliem, beidzot ar akustiskajām starpsienām un ergonomiskām pelēm. Uzņēmuma pārstāvji interesentiem sniegs vērtīgas konsultācijas, kā uzlabot darba vietu.

Betons interjerā

Šodien betonu pielieto plaši un tas ir kļuvis par ļoti estētisku materiālu. Ja kāds vēl šaubās par betona pielietojumu interjerā, tad viņam noteikti jāpaviesojas “Baltic Design Studio” ekspozīcijā, kur tiks prezentēti pašmāju uzņēmuma “BetoArt” personalizēta dizaina betona izstrādājumi – virtuves virsmas, galda un bāra letes virsmas, izlietnes, gaismekļi, puķu podi un daudz kas cits! Arī zīmols “Moone” izstādē apliecinās savu kaislību pret šo materiālu, piedāvājot dažādu formu betona puķupodus.

Gaumīgi interjera dizaina elementi

Izstādē burvīgas gleznas prezentēs māksliniece Ildze Ose, ar oriģināliem gaismas ķermeņiem priecēs “Si-Light”, efektīvas un gaumīgas grīdlīstes un karnīzes prezentēs “Orac Decor”, savukārt uzņēmums “Intelwood” demonstrēs koka akustiskos apdares paneļus, kas ir gan estētiski, gan funkcionāli.

Norvēģijas ražotājs “Temptech” zina, kāds ir labs vīna skapis, tāpēc izstādes apmeklētāji varēs apskatīt gan tādus, kuri izvēlēti Michelin zvaigžņotajos restorānos, gan “Copenhagen” sērijas, no kuriem viens ir uzvarējis kategorijā “Gada sadzīves iekārta 2019/2020” elektronikas nozarē Norvēģijā. Savukārt tie, kuri vēlas savā interjerā ienest amerikāņu 50-to gadu stilu, varēs izvēlēties kādu no vintage ledusskapjiem, kas labi iederēsies ne tikai virtuvē, bet arī viesistabā vai pat birojā.

Gultu un dīvānu parāde

Mēbeļu, interjera un dizaina izstāde nav iedomājama bez gultu, matraču un dīvānu parādes. Turklāt būs arī modernas bērnu un mazuļu gultas, tajā skaitā Montessori gulta-māja, kā arī ergonomisks mazuļu barošanas krēsls, ko piedāvās uzņēmums “Laimes gultiņa”.

www.facebook.com/FurnitureDesignIsle

www.instagram.com/furniture_designisle/

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 31.03.2024 - 20.04.2024 Kandavā tikšanās ar "Nelūgtajiem viesiem"  Tukuma TIC
Sarunu vakars ar Leldi Kovaļovu un Andri Daugaviņu - Kandavas vīna namā 20.aprīlī. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 20.04.2024 Ar vilcienu uz Madonu, Cesvaini un Gulbeni Madonas TIC
Kāp Rīgā vilcienā un, vērojot ainavas aiz loga, brauc uz Vidzemi, kur tevi sagaidīs bagātīgs tūrisma maršruts visas dienas garumā. | Skatīt vairāk
17 EUR
Latvijas Kapoeiras kauss 2024 Tukumā Tukuma TIC
Latvijas Kapoeiras kauss ir kapoeiras sacensības, kuras notiks Latvijā pirmo reizi. Tās notiks 27.aprīlī pulksten 11:00 Tukuma Raiņa Valsts ģimnāzijā. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.04.2024 - 24.04.2024 Muzeju darba laiku apkopojums 2024.gadam Bauskas TIC
Apskates objektu un muzeju darba laika un cenu apkopojums 2024.gadam. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.92922401sec.