Mūzikas, senču rituālu un deju festivāls jeb citādi Līgo

Daugavas krastā no 22.jūnija līdz 25.jūnijam norisināsies deju un mūzikas festivāls "Būtība", informēja festivāla rīkotājs Asti Ginters. Festivāla mājvieta būs atpūtas kompleksā "Ķeguma puduri", pulcējot dalībniekus no dažādām valstīm.

"Tie ir svētki, ceremonijas, dažādu tautu senču rituāli un kopā būšana, kur sanāk gan pašmāju, gan citzemju sakrālie mūziķi, dejotāji, šamaņi un skolotāji. Muzikālas performances, dejas, meditācija, meistarklases un radošās darbnīcas rosinās izjust un atjaunot seno, dabisko saikni ar dabu. Īpaši aicinām ņemt līdzi bērnus, jo bērniem šogad sagatavota atsevišķa programma! Festivāla apmeklējums ir BEZMAKSAS bērniem līdz 16 gadu vecumam kopā ar vecākiem. Jūs varēsiet arī peldēties, sauļoties, piedalīties radošajās darbnīcās, sēdēt pie ugunskura, dejot, spēlēt aktīvās spēles, pastaigāties basām kājām un vienkārši brīnišķīgi pavadīt laiku", - stasta festivāla rīkotājs.

Šogad festivālā gaidīti 60 ārzemju un Latvijas mūziķi un pasniedzēji.

Netanels Goldbergs, Mitsch Kohs, Drors Parkers, Rishi, Pepe Danza, Kaifi, Preal Madina, Seva Prem, Kristiāna Kalniņa, Uno Lācis, Kristīne Āboltiņa, Aigars Stirna, Kristīne Devi un daudzi citi.

Pēc Gintera paustā, šī gada festivāls iekļaus arī Saulstāvju svinēšanu un rituālus Jāņu vakarā. Tās nebūs tradicionālās svinības, bet gan no dziļumiem nācis aicinājums atjaunot patieso saikni ar Mātes Zemes Dvēseli – tās Būtību!

Četras piepildītas dienas, kur savīsies Austrumu, Dienvidu, Rietumu, Ziemeļu spēki. Trīs mistiskas pieredzes piepildītas naktis. Svinības, izdejojot dejā, izdziedot, ielīgojot!

Festivāls "Būtība" notiek jau astoto gadu, ik gadus pulcējot arvien vairāk dalībnieku. Festivāla programma un reģistrēšanās anketa pieejama tīmekļvientē www.butiba.lv.

Lai Top Līgo!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.04.2024 - 30.04.2024 Īpašs piedāvājums ģimenēm  Gulbenes novada TIC
Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 01.05.2024 Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Karogu brauciens | Tukumā Tukuma TIC
Visi auto entuziasti, pasākumu apmeklētāji un aktīvās atpūtas cienītāji, sarosāmies! Tiekamies Tukumā 12.maijā plkst 12:00 Pauzera pļavā! | Skatīt vairāk
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI Tukuma TIC
24.,25.MAIJĀ KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI 2024 "KARNEVĀLS KANDAVĀ". | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.44119692sec.