Notiks Eiropas kultūras galvaspilsētas «Tartu 2024» Lielais Baltijas cepiens

Ceturtdien, 2023. gada 9. novembrī plkst. 19.00 Rīgā, "Tu jau zini Kur", Tallinas ielā 10-3, notiks

Eiropas kultūras galvaspilsētas "Tartu 2024" programmas atklāšanas svinības un Lielais Baltijas cepiens. Tajā viens otru cepinās Latvijas komiķi Rūdolfs Kugrēns un Kalvis Trokša, Igauniju pārstāvēs Aleksandrs Ēri Laupmā un Maiduk, savukārt Lietuvas atbildi sniegs Luks Bunkus. Ieeja pasākumā ir bez maksas.

Tartu un Dienvidigaunijas reģions 2024. gadā kļūs par Eiropas kultūras galvaspilsētu. Gatavojoties lielākajam kultūras dzīves notikumam, Eiropas kultūras galvaspilsētas "Tartu 2024" organizatori dodas uz Rīgu, lai iepazīstinātu kaimiņus ar nākamā gada programmu un plāniem.

““Tartu 2024” programmas vadmotīvs ir “Izdzīvošanas mākslas” (Arts of Survival). Mēs esam pārliecināti, ka spēja pasmieties ne tikai par citiem, bet arī par sevi ir gan māksla, gan prasme, kas Baltijas valstu iedzīvotājus vieno un dod mums lielu spēku. Cik latviešiem īsti ir kājas pirkstu, kāds ir vidējais igauņa ātrums, vai Lietuvas slavenais basketbols spēs atgūties pēc sagrāves, ko tam sarūpēja brāļi no Latvijas? Neatbildētu jautājumu par Baltijas valstu draudzību ir daudz, tāpēc “Tartu 2024” aicina visus uz kārtīgu izsmiešanos Lielajā Baltijas cepienā, kur komēdijas meistari lūkos pārspēt cits citu meistarībā,” stāsta Kuldars Leiss, “Tartu 2024” izpilddirektors.

Cepiena starplaikā uzstāsies Igaunijas grupa “Gram of Fun”, par dejām gādās DJ Magnuss Eriņš. Pasākumu vadīs aktieris Toms Liepājnieks.

Pasākuma viesi varēs apskatīt “Tartu 2024” mākslas mini galerijas darbus, kas simboliski skaita nedēļas līdz 2024. gada 26. janvārim, kā arī būs iespēja iepazīties ar Eiropas kultūras galvaspilsētas programmu, plāniem un dalībniekiem no Latvijas.

Ieeja "Tartu 2024" Lielajā Baltijas cepienā ir bez maksas, atzīmējot “Going” Facebook notikumā šeit.

Tartu 2024 koncepcija ir “Izdzīvošanas mākslas” (Arts of Survival). Tās ir zināšanas, prasmes un vērtības, kas mums palīdzēs dzīvot labāk. Igaunijas sabiedrība vēlas dalīties ar savu stāstu un izdzīvošanas prasmēm, tāpat arī mācīties tās no citiem. Iedvesmojoties no kultūras, Tartu 2024 mērķis ir veidot labāku nākotni. “Tartu 2024” nākamā gada programmā ir vairāk nekā 1000 notikumu 350 projektu ietvaros, kuros laipni aicināti piedalīties visi interesenti.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Luksus klases piedāvājumi - Taizeme Estravel Latvia
Esat pelnījuši - izbaudīt unikālu pieredzi, augstākās klases apkalpošanu un ņemt no dzīves vairāk! Dažādi Luksus piedāvājumi atpūtai Taizemē. | Skatīt vairāk
no 610 EUR
Larnaka, Kipra. Aviobiļetes Estravel Latvia
Lidojums Rīga - Larnaka - Rīga // 1 x nedēļā // 7 naktis Kiprā // Pēdējā brīža cenas meklējiet ŠEIT | Skatīt vairāk
no 199 EUR
Iedvesmojies savam sapņu ceļojumam! Latvia Tours
NORĀDI VĒLMES -> SAŅEM PIEDĀVĀJUMU ČARTERCEĻOJUMAM 30 MIN LAIKĀ MĒS PALĪDZĒSIM SAPŅIEM ĪSTENOTIES! ;) | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.03.2024 - 30.04.2024 Atlaides auto nomai Reunion salā Europcar
Izmanto 15% atlaidi savai auto nomai 2024. gada JŪNIJĀ Reunion salā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.08119106sec.