Necērt Ziemassvētku eglīti Rīgas un Pierīgas mežos, bet atpūties tajos un baudi ziemu!

Tuvojoties svētkiem, kad, visticamāk, daudzi plāno lūkoties pēc Ziemassvētku zaļās rotas, SIA “Rīgas meži” aicina necirst eglītes Rīgas un Pierīgas mežos! Vienlaikus uzņēmums piedāvā savas plašās teritorijas atpūtai, pastaigām, ziemas baudīšanai!

“Rīgas mežu” teritorijas atrodas galvaspilsētā un apmēram 40 – 50 km rādiusā ap to, pamatā – Ādažu, Ķekavas, Mārupes, Ogres, Olaines, Ropažu un Salaspils novados, kā arī Limbažu pusē. Uzņēmuma aprūpētos mežus var atrast arī www.mdps.rigasmezi.lv.

“Rīgas mežu” teritorijās ir dabas daudzveidība un vērtības, kas reti sastopamas lielu pilsētu un to tuvumā esošajos mežos. Arī egles uzņēmuma mežos sastopamas reti – to ir tikai nepilni 10%. Turklāt tās ir speciāli audzētas mūsu kokaudzētavā “Norupe”, lielākoties pašu stādītas mežā, koptas un arī sargātas no egļu astoņzobu mizgrauža uzbrukumiem.

Ilglaicīgāki un ilgtspējīgāki risinājumi

Vienlaikus “Rīgas meži” aicina domāt par ilglaicīgākiem un ilgtspējīgākiem risinājumiem, lai pēc iespējas vairāk iedzīvotājiem būtu iespējas Ziemassvētkus svinēt pie augošas, nevis pie nocirstas zaļās rotas. Piemēram, kur tas iespējams – iestādīt eglīti daudzīvokļu mājas pagalmā, privātmājas dārzā vai apkaimes iedzīvotāju iecienītā atpūtas un pulcēšanās vietā.  

Atpūtas iespējas “Rīgas mežu” teritorijās

Aicinām saģērbties atbilstoši laikapstākļiem, doties uz mūsu teritorijām gan Rīgā, gan Pierīgā atpūsties, baudīt ziemu, slēpot vai celt sniegavīrus!

Piemēram, izstaigāt mūsu projekta #RadiTakasRīgasMežos takas gan Rīgā, gan Pierīgā: https://ej.uz/wyb7 (nepieciešama lietotne Komoot); doties slēpot mežos vai mūsu apsaimniekotajos Rīgas parkos (Lucavsalā, Mežaparkā, Uzvaras parkā); pieteikties izzinošai ekskursijai dabā mūsu sniegotajā vides izglītības centrā “EkVidO2” jeb “EKOLOĢIJA. VIDE. GAISS”, Ogres pievārtē.

Meži ir skaisti piesniguši, bet sniegs ir kļuvis “smagāks”, tādēļ vietām vērojamas zaru liekšanās jeb snieglieces. Tādēļ aicinām netuvoties kokiem, ja to zari ir pārāk noliekušies. Tāpat svarīgi nenovietot auto zem šādiem kokiem.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Iepazīsti Bausku no skatu torņu augstumiem Bauskas TIC
Tūrisma Informācijas Centrs ir apkopojis apmeklētājiem pieejamos skatu torņus Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.04.2024 - 02.05.2024 NBS orķestra koncerts TUMĒ Tukuma TIC
2. maijā plkst. 19.00 Tumes Kultūras namā Baltā galdauta svētku koncerts kopā ar Nacionālo bruņoto spēku Štāba orķestra Estrādes ansambli. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 01.05.2024 Esi aicināts V.Plūdoņa muzejā Lejeniekos! Bauskas TIC
Lejenieku muzeja atvēršanas svētki jau 1.maijā! | Skatīt vairāk
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI Tukuma TIC
24.,25.MAIJĀ KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI 2024 "KARNEVĀLS KANDAVĀ". | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.06738615sec.