Rīgas Centrāltirgus aicina iešūpot Lieldienas un modināt sevi pavasarim

2016. gada 25.martā no plkst. 11:00 – 14:00 Rīgas Centrāltirgus sakņu paviljonā norisināsies Lieldienu iešūpošanas pasākums pavasarīgās noskaņās. Centrāltirgu pārņems zaļi asni, pavasara ziedi, pūpoli, pirmās lapiņas, truši, putni un mežs.

AS "Rīgas Centrāltirgus" vārdā Anatolijs Abramovs aicina: "Nāciet uz Centrāltirgu un pamodiniet sevi pavasarim ar dabas dotiem vitamīniem, pavāru gatavotiem gardumiem, ar košu zaļumu un skaistiem ziediem. Izmantojiet iespēju Centrāltirgus Lieldienu tirdziņā iegādāties produktus un darinājumus, kas nav pieejami ikdienas klāstā, un smelieties idejas veselīgam un gardam svētku mielastam."

Jau no plkst. 11:00 sakņu paviljonā rosīsies Centrāltirgus talismani Groziņš un Turziņa un Lieldienu Zaķene, kas aicinās uz radošām nodarbēm un jautrām rotaļām. Aplociņā varēsiet apskatīt Zaķa mazos radiniekus – trusīšus.

Radošajās darbnīcās ikviens varēs izgatavot putnu būrīti, pirkstiņlelles un māla olas. Pasākuma apmeklētāji varēs atsvaidzināt olu krāsošanas iemaņas un izmēģināt veiksmi olu kaujās.

Aktīvākie dalībnieki laimēs gardumus un pavasara ziedu stādus no Rīgas Centrāltirgus, turklāt balvu apmeklētāji noteiks paši – griežot pavasara saulgriežu Laimes ratu.

Pavasara vitamīnu uzņemšanas un olu ēdienu gatavošanas padomus sniegs jaunie pavāri, kuru gatavotos ēdienus ikviens pasākuma apmeklētājs varēs arī nogaršot.

No 25. līdz 27. martam Lieldienu tirdziņā Centrāltirgus atklātajā teritorijā būs nopērkami labākie mājražotāju gardumi un skaistākie amatnieku darbi, kas nav iegādājami ikdienā.

Savukārt  no 21. līdz 28.martam Centrāltirgū norisināsies izstāde – spēle "Zaķu paslēpes". Ikviens apmeklētājs tiek aicināts iesaistīties spēlē, radoši izpausties, uzņemt fotogrāfijas pie zaķu figūras un bildes publicēt savos sociālajos tīklos, izmantojot tēmturi #kurzakis. Noslēdzoties izstādei – spēlei  "Zaķu paslēpes", interesantāko bilžu autori savā īpašumā iegūs balvu. Vairāk informācijas par spēli un zaķu slēpņu karti meklējiet mājas lapā.

Visas aktivitātes, radošās darbnīcas un degustācijas interesentiem būs pieejamas bez maksas.

Ikviens tiek aicināts patīkamā svētku noskaņā iegādāties visu košām un saulainām Lieldienām nepieciešamo!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 01.05.2024 Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Latvija
Glika dienas Alūksnē Alūksnes TIC
Godinot Bībeles tulkotāju Ernstu Gliku 370. gadskārtā un svinot Bībeles tulkojumam 330 gadus, Alūksne aicina uz “Glika dienām”! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.04.2024 - 02.05.2024 NBS orķestra koncerts TUMĒ Tukuma TIC
2. maijā plkst. 19.00 Tumes Kultūras namā Baltā galdauta svētku koncerts kopā ar Nacionālo bruņoto spēku Štāba orķestra Estrādes ansambli. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 04.05.2024 Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.48530316sec.