Uz Ventspili ar suni piedalīties fotokonkursā «Vau, Ventspils ķepas!»

Citējot rakstnieces Regīnas Ezeras slavenā romāna nosaukumu “Cilvēkam vajag suni”, var droši teikt, ka suns gadsimtiem ir bijis cilvēkam labākais draugs un ģimenes loceklis. Ventspils tūrisma informācijas centrs (TIC) apkopojis informāciju par aktivitātēm un vietām, ko var apmeklēt ar suni, dodoties apciemot Ventspili ar savu ķepaino draugu. Kā arī šopavasar tiek izsludināts suņu un viņu saimnieku fotokonkurss “Vau, Ventspils ķepas!”

Tuvojoties aktīvai tūrisma sezonai, TIC piedāvā apkopotu informāciju par suņiem draudzīgām aktivitātēm un vietām Ventspilī, kas būs noderīga gan vietējiem iedzīvotājiem, gan pilsētas viesiem, kuri, dodoties uz Ventspili, plāno ceļojumā līdzi ņemt savus ķepainos draugus.

Pastaigas

Ventspilī ir plašas pastaigu iespējas ne tikai iedzīvotājiem un viesiem, bet arī viņu četrkājainiem draugiem – suņiem. Lai dotos ieelpot svaigo jūras gaisu un izbaudītu jūru, suņu saimnieki ar savu mīluli ir laipni gaidīti atbilstoši labiekārtotajā pludmales daļā, kura atrodas Saulrieta ielā, 10.izejā uz jūru, kur ir izbūvēta gara koka laipa, kuras sākumā līdzās informācijas stendiem uzstādīta arī speciālā suņu ekskrementu savākšanas atkritumu urna. Šo pludmali jau iecienījuši daudzi suņu saimnieki, pludmalē ik dienu atpūšas vairāki desmiti draudzīgo ķepaiņu.

Savukārt kārtīgi izskrieties un izspēlēties var arī suņu pastaigu laukumos - Reņķa dārzā, Tilta dārzā, Zviedru valnī, Sarkanmuižas dambī, pie Pārventas Mežaparka, Pārventas centrā, kā arī Saules ielā 110A, Brīvības ielā 27A un Rindas ielā 33, u.c. Ja ir vēlme doties pie dabas, ar savu mīluli var pastaigāties arī Būšnieku ezera dabas takā, ievērojot norādījumu, turēt suni pavadā.

Pilsētā ir padomāts par suņu saimnieku ērtībām, tāpēc dažādās vietās pilsētā ir uzstādītas suņu ekskrementu savākšanas atkritumu urnas.

Suņu viesnīca

Ja suņu saimniekiem tomēr rodas vajadzība atstāt savu mīluli, dodoties garākā ceļojumā vai komandējumā, Ventspilī par to ir padomāts! Robežu ielā 98 ir suņu viesnīca, ko vada profesionāla kinoloģe Sarmīte Šlisere. Suņiem tiek piedāvāti ērti un patīkami uzturēšanās apstākļi - pastaigas plašā pagalmā vai pa mežu, maltīte un svaigs dzeramais ūdens, dzīvošana komfortablos mājas apstākļos bez būriem un nepieciešamības gadījumā tiek sniegtas rūpes arī par mājdzīvnieka veselību.

Sabiedrisko vietu apmeklēšana

Lai gan pagaidām valstī ir ieviesti sabiedrisko vietu apmeklēšanas ierobežojumi, pozitīvs skats uz nākotni un informācija, kuras sabiedriskās vietas, ēdināšanas iestādes un naktsmītnes apmeklēt ar savu mīluli būs iespējams, plānojot ceļojumu uz Ventspili, kad situācija mainīsies, noteikti noderēs! Ar suni Ventspilī.

Fotokonurss “Vau, Ventspils ķepas!”

Šopavasar Ventspils TIC vēlas iepriecināt kādu suņu saimnieku un viņu četrkājaino draugu, dodot iespēju piedalīties fotokonkursā “Vau, Ventspils ķepas!”, piedāvājot laimēt 50 EUR dāvanu karti foto sesijai ar savu mīluli, izvēloties kādu no Ventspils fotogrāfiem visitventspils.com mājas lapas sadaļā Fotogrāfi.  

Fotokonkurss norisināsies no 17. aprīļa līdz 7. jūnijam un tajā aicināti piedalīties suņu saimnieki, iesūtot fotogrāfiju ar savu mīluli pie kāda no Ventspils pilsētas tūrisma objektiem līdz 31. maijam. Katrs dalībnieks var iesniegt līdz 3 fotogrāfijām, atbilstoši noteiktajai tēmai, sūtot uz epastu [email protected], ar norādi - fotokonkursam “Vau, Ventspils ķepas!”, pievienojot savu kontaktinformāciju. Visas iesūtītās fotogrāfijas tiks izvietotas VisitVentspils Facebook lapā konkursa fotogalerijā, kur notiks balsošana. Konkursa uzvarētājs tiks noteikts, Facebook lapas apmeklētājiem balsojot par iesniegtajiem darbiem ar emocijikonu “patīk” (like). Balsošana VisitVentspils Facebook lapā norisināsies no š. g. 31. maija līdz 7. jūnijam ieskaitot.

Fotogrāfiju autori, iesniedzot fotogrāfijas fotokonkursam, piekrīt, ka iesūtītās fotogrāfijas var tikt izmantotas publicēšanai Ventspils pilsētas sociālo tīklu kontos un Ventspils pilsētas pašvaldības portālā www.ventspils.lv.

Publicējot sociālajos tīklos attēlus ar saviem mīluļiem, joprojām aktuāli lietot mirkļbirku #ventspilsķepas!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Skati Bauskas tūrisma objektus Lieldienās! Bauskas TIC
Lieldienu darbalaiks galvenajos tūrisma objektos. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.02.2024 - 26.03.2024 Plāno pasākumus Bauskas novadā! Bauskas TIC
Plāno pasākumus Bauskas novadā? Ieskaties - pasākumu vietas, fotogrāfi, transports un vēl! | Skatīt vairāk
Idejas pavasara svētku dāvanām Kolekcija
Pavasara svētki ir īpaši - dan Lieldienas, gan Mātes diena, gan īpašie svētki mums svarīgiem cilvēkiem. Šajā kolekcija idejas dāvanām no kolekcija | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.03.2024 - 21.03.2024 Tikšanās ar rakstnieci Noru Ikstenu Tukumā Tukuma TIC
21.martā plkst.16.00 tikšanās ar rakstnieci, grāmatu “Mātes piens”, “Jōna” u.c. interesantu un vērtīgu grāmatu autori Noru Ikstenu. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.95983982sec.