«Velo vieno 2021!» notiks arī Pārventā

Pagājušā nedēļas nogalē norisinājās pirmais “Velo vieno 2021!” izbrauciens pa pilsētu un tika izlozēts viens velosipēds. Arī šajā nedēļas nogalē būs iespēja pildīt uzdevumus un piedalīties vēl viena velosipēda izlozē.

Neskatoties uz laikapstākļiem, pirmais velo izbrauciens “Velo vieno 2021!” pagājušā nedēļas nogalē guva lielu popularitāti – braucienā piedalījās vairāk nekā 400 dalībnieku un izlozēts velosipēds.

Tie, kas nepaguva piedalīties izbraucienā pagājušonedēļ, aicināti to darīt šajās brīvdienās - 15. un 16. maijā no plkst. 10.00 līdz 20.00. Šajā nedēļas nogalē veloizbrauciena dalībnieki varēs saņemt informāciju Tūrisma informācijas centra informatīvajā teltī Pārventā pie Pārventas bibliotēkas (Tārgales iela 4, Ventspils.) Dalībniekiem būs iespēja izvēlēties veidu kā veikt izbrauciena uzdevumus – vai ar mobilās aplikācijas Actionbound palīdzību, vai saņemot karti ar uzdevumiem digitālā formātā 6 km distancei un 12 km distancei vai drukātā veidā.

Tāpat kā iepriekšējā nedēļas nogalē, dalībnieki, kuri piedalīsies individuālajā veloizbraucienā un pildīs maršruta uzdevumus, vai veiks distanci ejot un nūjojot, varēs piedalīties izlozē, kurā galvenā balva būs velosipēds. Lai piedalītos izlozē, ir nepieciešams izpildīt uzdevumus aplikācijā vai drukātajā formātā. Drukātās, aizpildītās veidlapas aicinām iesniegt Tūrisma informācijas centra informatīvajā teltī Pārventā pie Pārventas bibliotēkas (Tārgales iela 4, Ventspils.) līdz 16. maija plkst. 20.00. Izloze notiks 17. maijā plkst. 10:00.

Velo orientēšanos Pārventā 15. un 16. maijā bagātinās Ventspils Kultūras centra amatiermākslas kolektīvi, kuri sēdīsies uz velosipēdiem un "ar dziesmu" izbrauks maršrutus. Vairākās pieturvietās kolektīvu dalībnieki gatavi arī iepriecināt ar kādu deju vai citu atraktīvu darbošanos. Savukārt, biedrības “Radi vidi pats” ērmriteņi pārsteigs ne vienu vien velo braucēju. Kā arī paši velobrauciena dalībnieki aicināti ģērbties atraktīvi un padarīt košākus šos Pārventas svētkus!

Drošības un ērtības nolūkos, piedaloties velobraucienā, Ventspils Tūrisma informācijas centrs iesaka izmantot pilsētā labiekārtotos veloceliņus, kā arī, ievērojot pašreizējos epidemioloģiskās drošības pasākumus, Ventspils TIC aicina doties velo izbraucienā individuāli vai savas mājsaimniecības ietvaros.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 20.04.2024 Sama modināšanas svētki Koknesē Aizkraukles novada TIC
Koknesē modinās diženo Daugavas iemītnieku - Samu. Svētki Koknesē norisināsies 10. un 11.maijā. | Skatīt vairāk
Latvija
Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 22.04.2024 Pilnvērtīgs laiks sev! Via Vitalité
Via Vitalité ir četru zvaigžņu svara korekcijas un labsajūtas centrs Aizputē. Piedāvājam programmas "Pamata","Exstra","Relax". Zvaniet +371 20 605 553 | Skatīt vairāk
no 145 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.04.2024 - 20.04.2024 Skulptūru stāsti Cēsīs! Cēsu TIC
Piesakies ekskursijai Cēsīs! Izzini skulptūru ceļu no Cēsu vecpilsētas līdz pat Meža kapiem un atpakaļ, tēlnieka Matiasa Jansona pavadībā! | Skatīt vairāk
6 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.89423895sec.