Gidu kursi Ventspilī joprojām populāri

Ventspils pilsētas domes Tūrisma informācijas centra izsludinātajā gidu semināru ciklā pieteikušies vairāk nekā 50 dalībnieku, no tiem 20 gidu apliecību šogad saņems pirmo reizi.

Kursu mērķis ir sniegt gidiem, vispusīgu un precīzu informāciju par Ventspili kā populāru tūrisma galamērķi, iepazīstināt ar pilsētas vēsturi un mūsdienu attīstību, tūrisma objektiem un apskates vietām.

Gidu semināru cikls līdz pat 28. oktobrim norisinās ik nedēļu ceturtdienu un piektdienu vakaros, dalībniekiem ir iespēja noklausīties kuru gan klātienē, gan attālināti.

Semināru laikā notiek arī klātienes mācību ekskursijas. Dažādu kultūras un tūrisma profesionāļu pavadībā dalībnieki dosies apskatīt koncertzāli “Latvija”, militāro mantojumu un jaunuzbūvēto Zinātnes centru “VIZIUM”.

Topošie gidi kursu ietvaros uzzinās ne tikai par pilsētas vēsturi un objektiem, bet arī par gida darbu un profesijas niansēm, darbu ar cilvēkiem. Savukārt, jau esošiem Ventspils gidiem būs iespēja atsvaidzināt esošās zināšanas un uzzināt par tehnoloģiju pielietošanu gida darba ikdienā, un citu aktuālo informāciju.

Noklausoties semināru ciklu, jaunie gidi piedalīsies noslēguma pārbaudījumā. Kursu noslēgumā ikviens saņems sertifikātu par lekciju noklausīšanos un gidu apliecību, kas turpmāk kalpos kā Ventspils gida atpazīšanās zīme.

Ventspils pilsētas dome šādus kursus organizē jau septīto reizi kopš 2002. gada, lai veicinātu tūrisma pakalpojuma kvalitāti un piesaistītu arvien vairāk tūristu Ventspils pilsētai.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Skolēnu pavasara ceļvedis Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
Noderīgs materiāls skolēniem un ģimenēn plānojot pavasara atpūtu Jelgavas pusē. | Skatīt vairāk
Latvija
Pārgājiens Alūksnē Alūksnes TIC
Ieplāno 13.aprīli, lai trīs stundu aizraujošā pārgājienā uzzini viduslaiku mantojuma faktus, nostāstus un teikas! Dosimies Alūksnes viduslaiku pils | Skatīt vairāk
12 EUR
Labi būt pavasarī - Bauskas novadā! Bauskas TIC
Izdots jaunais kultūras un tūrisma ceļvedis „Labi būt Bauskas novadā” - aplūko un iedvesmojies brīvdienām! | Skatīt vairāk
,,Higiēna renesansē” Bauskas pilī Bauskas TIC
Bauskas pils rīkotā Senā dzīvesveida skolas nodarbība piedāvā uzzināt, kāda bija higiēnas kultūra renesansē. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.25663686sec.