Ziemassvētku laiks kopā ar Ventspils Digitālo centru un zinātnes centru VIZIUM

Tuvojoties Ziemassvētkiem, Ventspils Digitālais centrs un zinātnes centrs VIZIUM aicina uz sirsnīgu kopā būšanu ģimenes un draugu lokā, svētku laikā piedāvājot dažādas tematiskās darbnīcas un aktivitātes.

Pasākumi un darbnīcas radošākam svētku laikam:

    • Sienas kalendāra veidošanas darbnīca. 1. decembrī, plkst. 17:00-20:00.

Darbnīcas apmeklētājiem būs iespēja izveidot A4 izmēra kalendāru salocītā veidā (A3 atvērtā veidā), izmantojot sagatavi programmā Adobe Ilustrator. Kalendāru būs iespējams personalizēt ar savām bildēm vai attēliem pēc savas izvēles, kā arī īpaši izcelt un atzīmēt sev nozīmīgos datumus un svētkus. Darbnīcas noslēgumā dalībniekiem būs iespēja saņemt izdrukātu un iesietu kalendāru. Lai piedalītos darbnīcā, nepieciešams pieteikties iepriekš, aizpildot anketu: www.adre.se/kalendarudarbnica. Maksa par darbnīcu ir 18 EUR. Norises vieta: Ventspils Digitālais centrs, Akmeņu ielā 3.

    • Radošā adventes darbnīca. 26., 27. novembrī un 3., 4., 10., 11., 17., 18. decembrī plkst. 13:00.

Līdz pat 18. decembrim, katru adventes nedēļas nogali, ikviens aicināts apmeklēt čaklo un rotaļīgo VIZIUM rūķu darbnīcas un izveidot oriģinālus svētku rotājumus un dāvanas ģimenes vai draugu lokā. Katru nedēļas nogali būs cita darbnīcu tēma. Biļetes iespējams iegādāties iepriekš zinātnes centra kasē un mājas lapā https://vizium.lv/tickets. Biļešu cena pēc ierastā radošo darbnīcu cenrāža. Norises vieta: Zinātnes centrs VIZIUM, Rūpniecības ielā 2.

    • Krūzīšu apdrukas darbnīca. 8. decembrī plkst. 17:00-19:00.

Darbnīcas ietvaros ikvienam būs iespēja izveidot krūzes dizainu pēc savas izvēles ar tiešsaistes bezmaksas rīku Canva un uzdrukāt to uz krūzes. Darbnīcas cenā iekļauta 1 krūzes izgatavošana. Lai piedalītos darbnīcā, nepieciešams pieteikties iepriekš, aizpildot anketu: www.adre.se/izgatavokruziti. Maksa par darbnīcu ir 13 EUR. Par katru nākamo krūzes izgatavošanu ir jāveic pilna darbnīcas maksa 13 EUR apmērā. Norises vieta: Ventspils Digitālais centrs, Akmeņu ielā 3.

    • Netipisku formu dāvanu saiņošanas un uzlīmju veidošanas darbnīca. 19. decembrī plkst. 17:00-20:00.

Darbnīcā ikvienam būs iespēja uzzināt dažādus knifiņus, saiņojot netipiskas formas dāvanas, un izgatavot skaistas uzlīmes, kuras likt uz dāvanām vai apsveikumu kartiņām. Mācību nolūkos saiņošanas papīrs un materiāli uzlīmju izgatavošanai tiks nodrošināti. Darbnīcas apmeklētāji aicināti ņemt līdzi arī savu netipiskās formas dāvanu un saiņošanas papīru. Lai piedalītos darbnīcā, nepieciešams pieteikties iepriekš, aizpildot anketu: www.adre.se/davanusainosana.  Maksa par darbnīcu ir 18 EUR. Norises vieta: Ventspils Digitālais centrs, Akmeņu ielā 3.

    • Ziemas IT skola “Maģijas pasaulē”. 27., 28., 29. decembrī un 3., 4., 5. janvārī, plkst. 10:00-12:00, 12:30-14:30 un 15:00-17:00.

Ziemas skolēnu brīvlaikā sešgadnieki un 1. – 7. klases skolēni aicināti pavadīt brīvo laiku aizraujošās tehnoloģiju darbnīcās, ielūkojoties noslēpumainajā maģijas pasaulē! Lai piedalītos darbnīcā, nepieciešams pieteikties iepriekš, aizpildot anketu: www.adre.se/ziemasitskola. Ventspils pirmsskolas un vispārizglītojošo iestāžu audzēkņiem dalība darbnīcās ir bez maksas. Citu novadu un pilsētu izglītības iestāžu audzēkņiem maksa par tehnoloģiju darbnīcām ir 7 EUR. Norises vieta: Zinātnes centrs VIZIUM, Rūpniecības ielā 2.

    • Zinātnes šovs “Ziemas šovs – H2O no A līdz Z”. No decembra līdz februārim.

Ūdens ir visas dzīvības pamatā, tādēļ šovā būs iespēja iepazīt visus ūdens īpašības, niķus un stiķus! Zinātnes šovs norisinās:

        ◦ O. – Pk. plkst. 12:00.

        ◦ S. – Sv. plkst. 12:00, 14:00, 16:00.

Norises vieta: zinātnes centrs VIZIUM. Biļetes iespējams iegādāties zinātnes centra kasē vai mājas lapā www.vizium.lv.

Plašāka informācija par Ventspils Digitālā centra darbnīcām pieejama mājas lapā www.digitalaiscentrs.lv, kā arī Ventspils Digitālajā centrā, Akmeņu ielā 3, rakstot uz e-pastu [email protected] vai zvanot pa tālruni 63607607. Informācija par aktivitātēm zinātnes centrā VIZIUM pieejama pa tālruni 66776633, rakstot uz e-pastu: [email protected] vai zinātnes centra kasē.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
"Baroka mūzikas ģēniji" Rundāles pilī Bauskas TIC
Esi aicināts uz Liepājas Simfoniskā orķestra koncertprogrammu Rundāles pilī! | Skatīt vairāk
Latvija
6 populārākie brīvdienu galamērķi šogad airBaltic
Dodies neaizmirstamos piedzīvojumos un baudi Balkānu pasakainos skatus, vēsturiskās vietas un neskarto dabu. | Skatīt vairāk
79 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 01.04.2024 Svini Lieldienas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Esam apkopojuši Lieldienu svinību norises vietas Bauskas novadā! Foto:N.Veiss | Skatīt vairāk
Putnu dienas pārgājiens Dzērbenē Cēsu TIC
Kopā ar LOB Cēsu putnu grupas pārstāvjiem Agnesi Gaili un Mārtiņu Plataci dosimies dabā, vērosim dažādas putnu sugas un atpazīsim to balsis! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.41598415sec.