Valentīndienas speciālie piedāvājumi un konkurss ar iespēju laimēt dāvanas no Ventspils uzņēmējiem

Tuvojoties mīlestības svētkiem, Ventspils Tūrisma informācijas centrs (TIC) piedāvā ielūkoties pasākumu, aktivitāšu un speciālo piedāvājumu apkopojumā, kurā var smelties idejas, kur Ventspils pusē skaisti un omulīgi pavadīt šo dienu kopā ar otru pusīti.

Valentīndienas ieskaņas pasākumi

No 10.-15. februārim Ventspils kinoteātris “Kino Rio” (Pils iela 28), piedāvās īpašo “Titanik 3D” kinoseansu. Biļetes uz seansiem var iegadāties “Kino Rio” kasē vai www.bezrinadas.lv. Uzzini vairāk.

Sestdien, 11. februārī T/C “Tobago” (Lielais prospekts 3/5), no plkst. 12.00 vispārizglītojošu skolu audzēkņi aicina uz Valentīndienai veltītu tirdziņu. Šajā mācību gadā jauno uzņēmēju pašu radīto preču klāstā ir preces skaistumkopšanai, bižutērija, somas, sveces, interjera priekšmeti, kancelejas preces, koka izstrādājumi, apģērbi un vēl citas preces. Iespējams tieši te varēsi atrast ar mīlestību sagatavotu dāvaniņu savai otrai pusei! Pasākums norisinās Junior Achievement Latvia uzņēmējdarbības izglītības programmas ietvaros.

Īpaši romantiskam noskaņojumam noteikti iesakām iegriezties Pārventas bibliotēkā (Tārgales iela 4), lai apskatītu burvīgu Daces Krēsliņas | Dottas ilustrāciju izstādi “Dzīves prieks”. Izstāde būs skatāmā līdz 5. martam, pēc Pārventas bibliotēkas noteikta darba laika.

Valentīndienas piedāvājumi 14. februārī:

Ventspils zinātnes centrs “Vizium” (Rūpniecības iela 2), plkst. 14.00 – 19.00 aicina ikvienu interesentu svinēt mīlestību un baudīt īpaši romantisko gaisotni, piedaloties bezmaksas radošajās Valentīndienas darbnīcās. Darbnīcu apmeklētājiem būs iespēja veidot animācijas filmu, sirds formas konstrukcijas, iejusties Amora ādā un izveidot skaistu svētku apsveikuma kartiņu mīļotajam cilvēkam! Pasākumā nav iekļauts ekspozīcijas zāles apmeklējums.

Savukārt, Ventspils Jaunrades nama Planetārijs, sagaidīs pārīšus ar īpašu piedāvājumu! Visas dienas garumā varēs noskatīties jebkuru filmu ar 50% atlaidi. Pāris var būt ne tikai meitene un puisis, bet arī vecmāmiņa un mazdēliņš, jebkurš apmeklētājs, kurš paaicinājis līdzi vēl kādu.

Plkst. 19.00 Ventspils teātra nams „Jūras vārti” aicina pavadīt vakaru īpašā atmosfērā kopā ar Latvijas roka veterānu „Pērkons” un Liepājas Simfoniskā orķestra koncertprogrammu, kurā grupas skaņdarbi ietērpsies simfoniskā skanējumā. Dziesmu aranžijas šai programmai veidojis komponists Andris Sējāns.

Kafejnīca “Ventiņkrogs-Karpati” (Talsu iela 33), no plkst. 17.00-21.00 gaidīs ciemos uz romantiskiem pārsteigumiem. Būs arī dzīvās mūzikas vakars džeza ritmos (rezervē zvanot pa tālr. +371 28100898).

Plkst. 18.00 un plkst. 20.00 Valentīndienas ietvaros restorāns “Pasiekstes Vējdzirnavas” aicina uz trīs kārtu vakariņām divu stundu garumā (piesakies zvanot pa tālr. +371 20005846).

Plkst. 19.00 restorāns “Tex-Mex” piedāvā Valentīndienai veltītu dzīvās mūzikas vakaru ar Noriss & CO (rezervācijas pa tālr. +371 25728167).

Plkst. 20.00 “Silrak Restorāns & Kokteļu bārs” viesiem piedāvās “Valentīndienas vakariņas”. Par romantisko noskaņu parūpēsies “Silrak” personāls, dzīvās mūzikas gaisotnē kopā ar Montu Cini. Tāpat viesus sagaida kompliments no bārmeņa (veic rezervāciju, zvanot pa tālr. +371 27997660, vietu skaits ierobežots).

Sadarbībā ar Ventspils uzņēmējiem un pašvaldības iestādēm piedāvājam piedalīties kopīgi rīkotajā Valentīndienai veltītā konkursā, kurā četriem pāriem būs iespēja laimēt dāvanu komplektus no divām komponentēm:

    • Picu pēc izvēles no @dzintarjura.cafe un dāvanu karti sāls terapijas istabas   @SaltCave apmeklējumam 25 EUR vērtībā;

    • Dāvanu karti 20 EUR vērtībā @texmexventspils restorāna apmeklējumam un ielūgumu divām personām uz Ledus halli no @ocventspils;

    • Dāvanu karti @silrakrestaurant apmeklējumam 25 EUR vērtībā un divas dāvanu kartes kinoseansam uz @kinorioventspils;

    • Divas biļetes uz grupas „Pērkons” un Liepājas Simfoniskā orķestra koncertu no @jurasvarti un dāvanu karti pirts apmeklējumam no @Piejūras Kempings.

Lai piedalītos konkursā, seko @Visitventspils un konkursa dalībnieku Facebook lapām un postā par Valentīndienas konkursu ietago savu otru pusīti, kuru vēlies iepriecināt šajos skaistajos svētkos. Konkursa uzvarētājus noteiksim 13.02.2022.

Lai gaisā valda mīlestība un skaistiem brīžiem piepildīti šie svētki!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 03.04.2024 “Mājas kafejnīcu dienas 2024”. Piesakies! Tukuma TIC
Aicinām Tukuma novada aktīvos ļaudis, kam patīk gatavot un uzņemt viesus iesaistīties arī šogad akcijā "Mājas kafejnīcu dienas 2024"! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.03.2024 - 29.03.2024 Lieldienas Rīgas Motormuzejā Motormuzejs
Aicinām apmeklēt Rīgas Motormuzeju Lieldienu brīvdienās! 29. martā būs iespēja piedalīties Lieldienu aktivitātēs - olu meklēšanā muzeja | Skatīt vairāk
Heršela grupas izstāde “Ciano mistērijas” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 5. marta līdz 14. aprīlim Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma Heršela grupas darbu izstāde cianotipijas tehnikā. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpilī!  Jēkabpils novada TIC
Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpils novadā! Esi aktīvs, dodies dabā, apmeklē pasākumus! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.3783071sec.