Ventspils Digitālā centra Tehnoloģiju pēcpusdienā stāstīs par auto videoreģistratoriem

Mūsdienu tehnoloģijas var būt ļoti noderīgas arī ceļu satiksmes negadījumos un citās nepatīkamās situācijās, kas var rasties, pārvietojoties ar transportlīdzekli. Ventspils Digitālais centrs aicina ikvienu interesentu apmeklēt Tehnoloģiju pēcpusdienu, kurā būs iespēja uzzināt vairāk par auto videoreģistratoriem, to veidiem, sniegtajām iespējām, kā arī to lietošanas likumisko pusi. Pasākumā būs iespēja piedalīties gan klātienē, gan tiešsaistē, un tas ir bezmaksas!

Ir dažādi iemesli, kāpēc autovadītāji izvēlas uzstādīt transportlīdzekļu videoreģistratoru savā automašīnā, piemēram, lai palīdzētu strīdīgās situācijās ceļu satiksmes negadījumos vai piefiksētu vainīgo, ja transportlīdzeklis ir bojāts vai apzagts. Izvēloties sev piemērotāko risinājumu, ir daudz funkciju un parametru, kas jāņem vērā – par to būs iespēja uzzināt tehnoloģiju pēcpusdienā.

Pasākums norisināsies klātienē 26. septembrī plkst. 18:00 - 18:40 Digitālās transformācijas centrā, Akmeņu ielā 5. Savukārt interesentiem, kuriem nav iespēja ierasties klātienē, tiks piedāvāta iespēja pievienoties nodarbībai attālināti, izmantojot Zoom pltaformu.

Tehnoloģiju pēcpusdienā būs iespēja uzzināt:
• kas ir auto videoreģistrators;
• kādu videoreģistratoru vislabāk iegādāties;
• kā uzstādīt un lietot videoreģistratoru;
• kādi ir auto videoreģistratoru lietošanas noteikumi Latvijā.

Ar savu lietotāja pieredzi dalīsies Ventspils Digitālā centra pasniedzējs un IT jomas entuziasts Edgars Šifers, bet par videoreģistratoru lietošanas likumisko pusi Latvijā pastāstīs Ventspils valstspilsētas pašvaldības iestādes "Ventspils domes administrācija" juridiskās nodaļas jurists Salvis Lazdiņš.

Pieteikties nodarbībai iespējams, aizpildot anketu šeit: www.adre.se/registratorianketa. Dalībnieki, kuri atzīmēs, ka vēlas piedalīties pasākumā tiešsaistē, dažas stundas pirms pasākuma saņems Zoom pieslēgšanās saiti e-pastā.
Aktuālā informācija par apmācībām pieejama mājas lapā www.digitalaiscentrs.lv, Digitālā centra sociālajos tīklos Facebook un Instagram (@vdcentrs), kā arī Ventspils Digitālajā centrā, Akmeņu ielā 3, rakstot uz e-pastu [email protected] vai zvanot pa tālruni 63607607.

Informējam, ka Ventspils Digitālā centra rīkoto pasākumu laikā informācijas atklātības nodrošināšanai un ilustratīvi mākslinieciskiem mērķiem, publicitātei, mārketingam un intervijām, var tikt veikta fotografēšana, video vai audiovizuāla fiksācija. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Ventspils Digitālā centra portālā www.digitalaiscentrs.lv, kā arī sociālajos tīklos Facebook, Instagram un TikTok.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.04.2024 - 30.04.2024 NBS orķestra DŽEZA DIENA Tukumā Tukuma TIC
30. aprīlī plkst. 19.00 Tukuma pilsētas Kultūras namā Latvijas Nacionālo bruņoto spēku Jūras spēku orķestra “Džeza dienas koncerts”. Ieeja bez | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.04.2024 - 30.04.2024 Īpašs piedāvājums ģimenēm  Gulbenes novada TIC
Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.04.2024 - 02.05.2024 NBS orķestra koncerts TUMĒ Tukuma TIC
2. maijā plkst. 19.00 Tumes Kultūras namā Baltā galdauta svētku koncerts kopā ar Nacionālo bruņoto spēku Štāba orķestra Estrādes ansambli. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.64857006sec.