Ventspils zinātnes centrā VIZIUM notiks pasākums pieaugušajiem «Mistika un zinātne»

Ventspils zinātnes centrs VIZIUM aicina zinātnes entuziastus, mistikas piekritējus un ikvienu piedzīvojumu meklētāju piedalīties tematiskā pasākumā pieaugušajiem “Mistika un zinātne”, kurā pozitīvā gaisotnē tiks atklāti melnās kastes iemītnieki, ilūziju un noziegumu mistērijas, maģisko triku noslēpumi, kā arī pārbaudītas zināšanas mistiskās prāta spēlēs.

Vai vari ticēt visam, ko redzi? Vai zinātne var izskaidrot visu mistisko? Uz šiem jautājumiem tiks meklētas atbildes pasākumā “Mistika un zinātne”, kurā apmeklētājiem būs iespēja vērot iluzionista Edžus maģiskos priekšnesumus, kā arī ieskatīties šīs maģijas “aizkulisēs”, piedalīties dažādās jautrās aktivitātēs, veicot izmeklēšanu, pētot pirkstu nospiedumus, noskaidrojot, vai prātu var apmuļķot dažādas ilūzijas, vai var paļauties uz savu tausti un asociācijām. Savukārt prāta spēlēs ikvienam būs iespēja pārbaudīt savu erudīciju un zināšanas dažādos mistiskos jautājumos.

Visa vakara garumā par īpašu muzikālu noskaņu rūpēsies DJ Slīmests Slaists, tāpat ikvienam būs iespēja iemūžināt jautrus mirkļus kopā ar draugiem un tuvajiem pie mistiskā spoguļa, saņemot foto izdruku par piemiņu!

Pasākums “Mistika un zinātne” norisināsies 3. novembrī plkst. 19.00 – 23.00 zinātnes centra VIZIUM 2. stāvā.

Pasākuma “Mistika un zinātne” programma:

    • Laboratorijā plkst. 19.30 – 20.30 un 21.00 – 22.00

        ◦ Iluzionists Edžus – priekšnesums un meistarklase.

    • Alfa zālē plkst. 19.00 – 23.00

        ◦ Radošas mistiskās aktivitātes  - “Ilūziju kārtis”, “Spoku vilciena trase”, “Mistēriju kaste”, “Nozieguma izmeklēšana”, “Esi izmeklētājs”.

    • Beta zālē plkst. 19.30 – 20.30 un 21.00 – 22.00

        ◦ Prāta spēles kopā ar Vitu Vītolu-Lapiņu.

    • Gamma zālē 19.00 – 23.00

        ◦ Mistiskā istaba – komandas izmeklēšanas spēle “Mistērija”.

    • Pie laboratorijas 19.00 – 23.00

        ◦ Mistiskais fotospogulis, kas iemūžinās pozitīvās emocijas!

    • Pie kafejnīcas

        ◦ DJ Slīmests Slaists ar īpašu muzikālo noformējumu.

        ◦ Aktivitātes “Mistiskās ilūzijas”, “Harija Potera torņu darbnīca”, “Ilūzijas un Tu”.

    • Kafejnīca “West Cafe” 19.00 – 23.00

        ◦ Iespēja iegādāties dzērienus un uzkodas!

Visas piedāvātās aktivitātes tiks organizētas tā, lai pasākuma dalībnieki varētu pagūt piedalīties ikvienā no tām. Ieeja pasākumā pa galveno zinātnes centra VIZIUM ieeju pirmajā stāvā.

Ieejas maksa pasākumā 10 EUR. Ieeja pasākumā no 18 gadu vecuma, uzrādot personu apliecinošu dokumentu.  Dzērieni un uzkodas nav iekļauti ieejas biļetes cenā – par iespēju iegādāties dzērienus rūpēsies kafejnīca “West Cafe”. Biļetes uz pasākumu pieejamas arī iepriekšpārdošanā zinātnes centra kasē un tiešsaistē www.vizium.lv sadaļā “Biļetes”. Pasākuma dienā biļetes uz pasākumu iespējams iegādāties līdz plkst. 22.00.

Plašāka informācija pieejama pa tālr.: 66776633, rakstot uz e-pastu: [email protected].

Ekspozīcijas zāle pasākuma laikā būs slēgta!

Informējam, ka Ventspils Digitālā centra un zinātnes centra VIZIUM rīkoto pasākumu un apmācību laikā informācijas atklātības nodrošināšanai un ilustratīvi mākslinieciskiem mērķiem, publicitātei, mārketingam un intervijām, var tikt veikta fotografēšana, video vai audiovizuāla fiksācija. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Ventspils Digitālā centra mājas lapā  www.digitalaiscentrs.lv, zinātnes centra VIZIUM mājas lapā www.vizium.lv, kā arī sociālajos tīklos Facebook, Instagram un TikTok.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.04.2024 - 30.04.2024 Īpašs piedāvājums ģimenēm  Gulbenes novada TIC
Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā | Skatīt vairāk
Tornī gleznu izstāde “Gaismas frekvences” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 23. aprīļa līdz 26. maijam Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma gleznu izstāde “Gaismas frekvences”. | Skatīt vairāk
Glika dienas Alūksnē Alūksnes TIC
Godinot Bībeles tulkotāju Ernstu Gliku 370. gadskārtā un svinot Bībeles tulkojumam 330 gadus, Alūksne aicina uz “Glika dienām”! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.49318004sec.