Zinātnes centrs VIZIUM piedāvā tematiskas Ziemassvētku aktivitātes bērniem un uzņēmumu darbiniekiem

Ventspils zinātnes centrs VIZIUM ir sagatavojis īpašu Ziemassvētku “eglītes” piedāvājumu bērnudārzu grupiņām, klasēm un uzņēmumu bērniem “Ciemos pie VIZIUM Brīnumainā meža rūķiem”, savukārt kolektīvi tiek aicināti saliedēties “VIZIUM rūķu jautrajās Ziemassvētku aktivitātēs”.

Svētkos Ventspils zinātnes centra VIZIUM terase pārtaps par Brīnumaino mežu, radot īpašu noskaņu un skaistu vidi, kur bērniem uzburt pasakainu Ziemassvētku “eglīti”. Bērnudārzu grupiņas, klases un uzņēmumu darbinieku bērnus ciemos gaidīs atraktīvie VIZIUM rūķi ar jautrām un radošām aktivitātēm un uzdevumiem. Izglītības iestāžu grupām tiks piedāvāta Ziemassvētku aktivitāte “Brīnumainā meža noslēpumainā kaste”, savukārt uzņēmumu darbinieku bērniem “Brīnumainajā mežā paslēptie pavedieni”, kur VIZIUM rūķi iesaistīs bērnus jautrās spēlēs un kopā veiks dažādus tematiskus uzdevumus, lai atrisinātu Brīnumainā meža noslēpumus.

    • Brīnumainā meža noslēpumainā kaste (90 min)

Ziemassvētki tepat aiz stūra, bet noslēpumainajai dāvanu kastei pazudušas atslēgas! Lai tās atrastu, bērniem nāksies krietni papūlēties kopā ar atraktīvajiem rūķiem veicot dažādus jautrus uzdevumus un aktivitātes, kas soli pa solim aizvedīs līdz dāvanu kastes atvēršanai, bet…izrādās, ka dāvanu kastē slēpjas šifrēts Ziemassvētku uzdevums…

    • Brīnumainajā mežā paslēptie pavedieni (90 min)

Brīnumainā meža eglītes ir pavisam saskumušas, jo vēlas skaisti saposties uz svētkiem, bet rūķi nekā nevar līdzēt, jo Brīnumainā meža eglītes var rotāt tikai ar īpašiem rotājumiem, bet ar kādiem… to nezina neviens! Tāpēc rūķi aicinās bērnus meklēt slepenos pavedienus, kas atklāsies, paveicot īpašus uzdevumus. Meklējot slepenos pavedienus, tiks pārbaudīta gan bērnu atraktivitāte, gan pacietība, gan muzikālā puse, gan atjautība. Vai bērniem kopā ar VIZIUM rūķiem izdosies atklāt slepenās Brīnumainā meža eglītes dekorāciju sastāvdaļas?

Abas aktivitātes bērniem norisinās ārā – VIZIUM terasē, kas svētku laikā būs pārtapusi par Brīnumaino mežu, tāpēc aicinām padomāt par laikapstākļiem atbilstošu apģērbu! Pasākuma noslēgumā VIZIUM rūķi var izdalīt bērniem dāvanu paciņas (dāvanas/ saldumu paciņas jāsarūpē bērnudārza/ skolas/ uzņēmuma pārstāvim).

Savukārt uzņēmumu, organizāciju un iestāžu pārstāvjiem ir iespēja pieteikt savus darbiniekus lieliskam saliedēšanās pasākumam “VIZIUM rūķu jautrās Ziemassvētku aktivitātes”, kurās VIZIUM rūķi ar dažādiem jautriem uzdevumiem izaicinās uzņēmuma kolektīvu noskaidrot, kura komanda izceļas ar pārdomātu taktiku un izteiktām plānošanas prasmēm, lai azartiskos konkurences apstākļos iegūtu līdera pozīcijas! Pasākums pieaugušajiem norisināsies VIZIUM konferenču zālē.

Ikvienu no piedāvātajām Ziemassvētku aktivitātēm ir iespēja pieteikt tikai norādītajos laikos:

    • 12. decembris līdz 4. janvāris:

        ◦ Otrdiena – sestdiena: plkst. 10:00, 12:00, 14:00, 16:00 un 18:00.

        ◦ Svētdiena: plkst. 9:00, 11:00, 13:00, 15:00.

Gan bērnu, gan pieaugušo Ziemassvētku pasākumā dalībnieku skaits grupā ir 10 - 30 personas. Pasākuma garums ir 90 minūtes. Dalības maksa par personu ir 8,54 EUR. Lai pieteiktu savu Ziemassvētku pasākumu VIZIUM, nepieciešams aizpildīt anketu šeit: www.adre.se/pieteiktsvetkus. Vietu skaits ierobežots - pieteikt izvēlēto svētku aktivitāti iespējams tikai norādītajos laikos.  

Plašāka informācija par VIZIUM aktualitātēm pieejama pa tālr.: 66776633, rakstot uz e-pastu: [email protected], VIZIUM sociālajos tīkos (@viziumventspils), kā arī mājaslapā www.vizium.lv.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.04.2024 - 30.04.2024 Svini kāzas Jaunpils pilī!  Tukuma TIC
Jaunpils pils ir lieliska vieta kāzu svinēšanai. Senie pils mūri un brīnišķīgā apkārtne padarīs jums tik svarīgos brīžus patiešām | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 04.05.2024 Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.04.2024 - 05.05.2024 Putnu draugu skola 2024 Bauskas TIC
Pavadi brīvdienas izglītojošās sarunās par putniem! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 29.04.2024 Biznesa pusdienu piedāvājums Hercogs Mārupe
Restorāns Hercogs Mārupē, Vītiņu ielā 4A aicina jūs uz biznesa pusdienām darba dienās no plkst. 11:30-15:00! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.49678707sec.