Ziemas noskaņas Liepājā

Kas gan var būt labāks par kārtīgu izkustēšanos ziemā? Ļauties nesteidzīgai pastaigai gar pludmali, klausoties aizsalstošās jūras grabēšanā vai riksītī izskriet Jūrmalas parku, dzirdot bērnu čalas, kas šļūc no kalniņa ar ragavām. Zirgu salā 1,2 km gara, labiekārtota distanču trase, kurai apkārt paveras salas savvaļas dabas skaistums.

Atkarībā no laikapstākļiem, uz slidošanu aicina LOC Ledusshalle un kad sals bijis ilgāku laiku arī uz brīvdabas slidotavu Beberliņu atpūtas parkā zem klajas debess. Un pēc tam mūžīgo vasaru var izbaudīt sasildoties LOC SPA.

Liepājai ir ko piedāvāt tiem, kas izslāpuši pēc kultūras. Liepājas teātris šogad priecē ar īpaši plašu izrāžu repertuāru un koncertzāle “Lielais Dzintars” piedāvā gan unikālus augstas raudzes pasākumus, gan tautā mīlētu mākslinieku koncertus. Tāpat daudzveidīgs ir izstāžu piedāvājums. Plašajā Liepājas notikumu kalendārā https://kalendars.liepaja.lv atradīsiet arī mazākas kultūrvietas un aizraujošus pasākumus. Un kur gan vēl lielāka pacilātības sajūta kā skatoties un atbalstot Liepājas tenisa, tāpat arī futbola, hokeja un basketbola komandu spēles.

Nav nekas labāks kā pēc pastaigas pa Liepājas ielām, vērojot Berči un Jūgenstila arhitektūru, apstāties uz gardu dzērienu vai vēl labāk – ieplānot vairāku kārtu vakariņas kādā no Liepājas daudzajām ēdināšanas vietām. Savi gaumei piemērotāko varēsi izvēlēties https://liepaja.travel/est-un-izklaideties/kur-paest/

Liepāja lepojas ar skaistām un vērienīgām svētku dekorācijām Ziemassvētkos un Jaunajā gadā. Adventas vainags ar tiltiņu Rožu laukumā, kuplā un košā egle, lampiņu virtenes un eglīšu rotājumi uz māju fasādēm ir neatņemama sastāvdaļa, taču mazliet maģijas Liepājas ziemas stāstam piešķir lidmašīna un gaisa balons – īpaši vides objekti, kas ikvienu mazo un lielo sirdi paceļ mazliet virs zemes. Savukārt, ieraugot īpašo Ziemassvētku tramvaju, šķiet, tā vien gribas izteikt kādu vēlēšanos un noticēt svētku brīnumam.

Ieplāno Liepāju!

www.liepaja.travel

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Bauskā 20.un 21.04! Bauskas TIC
Ielūkojies, kādi pasākumi paredzēti Bauskā, pasākuma "Satiec savu meistaru" ietvaros! | Skatīt vairāk
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.76707506sec.