Aicina uz ikmēneša Spēka dziesmu vakaru jeb sadziedāšanos latviešu tautasdziesmās

2023. gada 22. martā, plkst. 18.00 mākslas galerijas “Romas dārzs” Berči zālē (Liepājā, Zivju ielā 3) notiks ikmēneša Spēka dziesmu vakars jeb sadziedāšanās latviešu tautasdziesmās.  Dziesmu vakaru vada Inese Muižniece. Ieeja par ziedojumiem.

Turpinot labo ieradumu, Berči zālē reizi mēnesī pulcējas ļaudis, kas vēlas padziedāt un iepazīt, iespējams, mazāk dzirdētas tautasdziesmas, gan arī viegli sadziedāties jau labi zināmajās. Repertuāra pamatu veido Austras Pumpures dziedātās tautasdziesmas, grāmatās “Spēka dziesmas” iekļautās dziesmas un citas “ceļā sastaptās” tautasdziesmas.

Aicināts ikviens interesents. Dziesmu vakarā ir brīva izvēle: ir iespēja dziedāt, iespēja nedziedāt (tikai klausīties) un ir iespēja spēlēt arī savu līdzpaņemto mūzikas instrumentu, un kopā veidot dziesmu vakara programmu. Dziesmu vārdi un akordi būs pieejami.

Ieeja par ziedojumiem Austras biedrībai Austras Pumpures dzīvokļa uzturēšanai un labiekārtošanai dziesminieku audio ierakstiem, nakšņošanai un mēģinājumiem. Ziedot iespējams arī jebkurā laikā, veicot pārskaitījumu ar norādi "Ziedojums Austras biedrībai" uz Austras biedrības ziedojumu kontu: LV52HABA0551043224512.

Dziesmu vakaru rīko Austras biedrība un radošās telpas “Austras istaba” pārstāvji, atbalsta Liepājas Kultūras pārvalde un mākslas galerija “Romas dārzs”.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Skolēnu pavasara ceļvedis Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
Noderīgs materiāls skolēniem un ģimenēn plānojot pavasara atpūtu Jelgavas pusē. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 31.03.2024 Jautrās LIELDIENAS Kandavā Tukuma TIC
31.martā Kandavas Promenādē tiks svinētas Lieldienas ar muzikālu izrādi "Pasaku sargi" pulksten 12:00, pūkaino mīluļu parādi, putnu būrīšu | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.03.2024 - 29.03.2024 Dziesmu cikls "Mana dvēsele ir noskumusi"  Tukuma TIC
Dziesmu cikls "Mana dvēsele ir noskumusi" korim ar ērģelēm. Piedalās Rihards Dubra un sieviešu koris "Noktirne". | Skatīt vairāk
Medus nokrāsās Bauskas novadā Bauskas TIC
Iepazīsti medu un atklāj tā daudzveidīgās īpašības radošajās meistarklasēs! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.34871984sec.