Liepājas muzejs sadarbībā ar tūrisma aģentūru «Ap sauli» piedāvā iespēju laimēt ceļojumu uz Pakrojas muižu

Kāzu tērpu izstādes “Mirklis pirms” laikā līdz šī gada 8. septembrim Liepājas muzejs sadarbībā ar tūrisma aģentūru “Ap sauli” piedāvā iespēju jaunajiem pāriem, kas savā kāzu dienā svinīgi apmeklē Liepājas muzeju, laimēt ceļojumu uz Pakrojas muižu Lietuvā.

Daudziem jaunajiem pāriem Liepājas muzeja dārzs un tā vēsturiskais interjers kļuvis par iecienītu vietu, lai  savā kāzu dienā rīkotu laulību ceremoniju vai svinīgi kopā ar kāzu viesiem apmeklētu muzeju un sarīkotu fotosesiju.

Kamēr Liepājas muzejā skatāma pārsteidzoši krāšņā un vērienīgā vēsturisko kāzu tērpu izstāde “Mirklis pirms”, jaunajiem pāriem pēc Liepājas muzeja apmeklējuma savā dzīves īpašajā dienā, atstājot savu vizītkarti vai kontaktinformāciju, būs iespēja piedalīties izlozē, lai laimētu romantisku ceļojumu uz Pakrojas muižu Lietuvā.

Pakrojas muiža ir ne tikai Lietuvā lielākā muižas saimniecība, bet arī viena no 18 pievilcīgākajām kultūras tūrisma vietām Eiropā. Tā ir īsta pils ar milzīgu parku, kur atrodas krogs, zirgu stallis, kostīmu istaba, alus darītava, dzirnavas un daudz kas cits.

Izloze notiks 8. septembrī Liepājas muzejā, piedaloties Liepājas muzeja direktorei Dacei Kārklai un tūrisma aģentūras “Ap sauli” direktoram Agrim Pumpuram.

Izlozes dienā jaunie pāri ir aicināti vērot izlozes norisi klātienē Liepājas muzejā, vai tiešsaistē Liepājas muzeja Facebook kontā.

Jau ziņots, ka no 9. jūnija līdz 10. septembrim Liepājas muzeja lielajā izstāžu zālē Kūrmājas prospektā 16/18 aplūkojama izstāde “Mirklis pirms. 19. gs. sākums–20. gs. otrā puse”, kur var iepazīties ar kāzu tērpiem un aksesuāriem no 19. gadsimta sākuma līdz 20. gadsimta otrajai pusei Eiropā un Amerikas Savienotajās Valstīs.

Informējam, ka akcijas laikā tiks veikta fotografēšana un video filmēšana. Iegūtie materiāli tiks izmantoti pasākuma un Liepājas muzeja publicitātes nolūkos. Atrodoties pasākuma teritorijā, jūs apliecināt, ka esat informēts par to, ka tiekat iekļauts/a audio vai vizuālajā materiālā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūta un Gardēžu vakariņas Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 2 personām, brokastis un vakariņas Michelin ceļvedī ieteiktā restorānā, kā arī spa piedāvājums // līdz 31.05. | Skatīt vairāk
no 225 EUR
Ekskursiju tūre Itālijā - no Rīgas Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri, 7 naktis 3* viesnīcā, puspansija un ekskursiju programma // 24.05.-31.05.2024. // Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 1299 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 30.04.2024 ALBĀNIJA jau no 30.05. Latvia Tours
Klimats ir ideāli piemērots tiem, kam patīk siltums un saule, bet kas nevēlas karstumu. Temperatūra vasarā svārstās no 25 līdz 28 grādiem pēc Celsija | Skatīt vairāk
no 589 EUR
TŪRISMA TRIATLONS VIŠĶOS 12.MAIJĀ  TAKA
Šī gada 12. maijā visi tiek laipni aicināti piedalīties ikgadējā Tūrisma triatlonā, kurš šogad pirmo reizi norisināsies Višķos. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.25641298sec.