Video: Siguldā plikie lec par brīvu

Pēc vairāku gadu pārtraukuma šogad, 22. jūlijā, Siguldā norisināsies pasākums “Plikie lec par brīvu”, kur ikvienam interesantam ir iespēja iepriekš piesakoties un uzvarot atlasē izlēkt ar gumiju no Siguldas vagoniņa par brīvu ar noteikumu, ja to dara pliks.

Individuāli lēcieni pa pliko Latvijā ir notikuši jau kopš gumijlēkšanas pirmssākumiem - 1992. gada. Tomēr pirmais publiskais pasākums “Plikie lec par brīvu” notika 2013. gadā, kas guva milzu ievērību un atsaucību gan no dalībnieku, gan skatītāju puses, toreiz pulcējot ap tūkstoš pasākuma interesentu uz  Gaujas tilta, kas vēlējās baudīt pliko lēcienu performanci.

Pieteikšanās pasākumam norisinās “Sigulda Adventures” facebook kontā. Lai pieteiktos dalībai konkursā, interesentiem ir jāiesūta savs foto, apraksts par sevi, kontaktinformācija. Pretendentu fotogrāfijas un apraksti tiks publicēti konkursa atlases galerijā “Sigulda Adventures” facebook profilā, kur katram būs iespēja atdot balsi par savu favorītu, kuru vēlas redzēt kailu lecam ar gumiju. Kopā 10 kungiem, 10 dāmām un pieciem pāriem, kuri būs ieguvuši vislielāko balsu skaitu, tiks dāvāta iespēja izlēkt ar gumiju kailiem.

Pasākums sāksies plkst. 18:00, dalībniekiem un skatītājiem pulcējoties teritorijā pie Siguldas vagoniņa un ilgs līdz pat saulrietam. Viesus izklaidēs pasākuma vadītājs un Dj, būs arī dzīvā mūzika. Pasākuma organizatori informē, ka tiem, kas nepaspēs pieteikties dalībai konkursā sociālajā tīklā facebook vai neizdosies uzvarēt atlasē, būs iespēja tikt izvēlētiem pliko lēcieniem arī uz vietas.

Lēcienus ar gumiju pa pliko no Siguldas vagoniņa skatītāji aicināti vērot no labākā skatu punkta – Gaujas tilta.  Pasākuma apmeklētāji ir aicināti novietot auto stāvvietās pie Siguldas vagoniņa, panorāmas rata un Krišjāņa Barona un Pils ielas krustojumā. Uz Gaujas tiltu pasākuma apmeklētāji aicināti doties ar kājām lejā pa serpentīnu vai kāpnēm, kas sākas teritorijā pie Siguldas vagoniņa.

Bungee Sigulda ir unikāla vieta Eiropā, kur lēcieni ar gumiju notiek no gaisa trošu ceļa vagoniņa. Lēciena augstums virs Gaujas ir 43 metri. Bungee Sigulda tehnoloģijas un inventārs ir izstrādāts stingri ievērojot alpīnisma un bīstamo iekārtu standartus ar 7-20 reižu drošības rezervi. Kopš 1992. gada lēkšanu no vagoniņa izbaudījuši jau vairāk nekā 100 000 cilvēki.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
"Baroka mūzikas ģēniji" Rundāles pilī Bauskas TIC
Esi aicināts uz Liepājas Simfoniskā orķestra koncertprogrammu Rundāles pilī! | Skatīt vairāk
Latvija
Lubānas mitrāja putnu vērošanas pastaiga Madonas TIC
Lubāna mitrājs un tā apkārtne var lepoties ar dažādām putniem un citām pievilcīgām dzīvotnēm. Aicinām braucienā uz Īdeņas un Kvāpānu zivju | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienas Tukuma Pilsētas parkā Tukuma TIC
Tradicionālo svētku svinības jau atkal Tukuma pilsētā! Lieldienu izdarības, radošās darbnīcas, spēles, rotaļas, trušu māja un kazlēni, muzikālā | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 31.03.2024 Jautrās LIELDIENAS Kandavā Tukuma TIC
31.martā Kandavas Promenādē tiks svinētas Lieldienas ar muzikālu izrādi "Pasaku sargi" pulksten 12:00, pūkaino mīluļu parādi, putnu būrīšu | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.47417688sec.