| |||||
|
|||||
HoReCa: 3 | +
Andris Kalniņš: Nozares problēma - darbaspēka trūkums un izmaksu pieaugums
Viesmīlības nozares uzņēmumi šogad izjutuši spiedienu uz rentabilitāti, ko radīja darbaspēka trūkums un darbaspēka izmaksu pieaugums...
60 bildes. Nakšņojam un izbaudām grezna viesu nama «Bergervilla» viesmīlību Valkas novadā...
40 bildes. Jaunais Vecrīgas restorāns «3 Seasons» un šefpavārs Ingmārs Ladigs rīko pirmās vēlās brokastis jeb branču...
«Mogotel Hotel Group»: Mūsu jaunais izskats ir viss par enerģiju un dinamiku
Latvijas uzņēmums “Mogotel Hotel Group” nu var lepoties ar jaunu logotipu, vēstot par jauno zīmola identitāti...
Gada nogales tikšanās jautrākas padara kopīga picu gatavošana
Picu gatavošana mājās ir divi vienā – radošums un pilni vēderi, turklāt picas cepšanās krāsnī piepilda māju ar omulīgu siltumu un gardu smaržu...
Tūrisma firmas «Nikos Travel» direktore Jelena Serebrjakova atklāj jaunu tūrisma objektu Rīgā
Tūrisma firmas «Nikos Travel» direktore Jeļena Serebrjakova stāsta, ka tas nav tikai dzīvoklis vai standarta viesnīcas numurs. Šī ir pilnīgi jauna koncepcija izmitināšanas sfērā ar savu vēsturi un atmosfēru...
Vecrīgā plāno atvērt jaunu restorānu «3 Seasons» šefpavāra Ingmāra Ladiga gādībā
2024. gada Adventa laika noskaņas Vecrīgā uz Audēju ielas tiks atvērts jauns restorāns «3 Seasons», kuru kūrēs Latvijā ļoti labi pazīstams šefpavārs un uzņēmējs Ingmārs Ladigs...
Jauna picērija Rīgā: 250 000 eiro ieguldīti jaunajā «Čili Pizza»
“Tiamo grupa”, viens no lielākajiem viesmīlības uzņēmumiem Latvijā, 12. decembrī atvēra “Čili Pizza” picēriju Rīgā, modes un izklaides centrā...
Izdota grāmata – veltījums leģendārajam šefpavāram Mārtiņam Rītiņam
2024. gada 10.decembrī klajā nāca izdevēja Vincent jaunā grāmata „Pavārgrāmata Mārtiņam. Cilvēki, kas mani satikuši”, kas ir veltījums leģendārajam šefpavāram Mārtiņam Rītiņam...
«McDonald's» atzīmē 30 gadu jubileju Latvijā un plāno ieguldīt vairāk nekā 8 miljonus eiro nākamo trīs gadu laikā
2024. gadā “McDonald's” atzīmē 30 gadu jubileju Latvijā, nostiprinot savu līderpozīciju restorānu nozarē ar ievērojamu apmeklētāju un darbinieku skaitu...
20 bildes. Tiek oficiāli atklāta piemiņas grāmata slavenajam šefpavāram Mārtiņam Rītiņam - «Pavārgrāmata Mārtiņam»...
Viesnīcas saņem Zaļās Atslēgas sertifikātu: Ilgtspējas piemērs tūrisma nozarē
Ilgtspēja mūsdienās kļuvusi par būtisku prioritāti dažādās nozarēs, un tūrisms nav izņēmums. Zaļās Atslēgas ekosertifikācijas programma ir pasaulē vadošais standarts...
Rīgas restorānu nedēļā piedalījies rekordliels skaits apmeklētāju – vairāk kā 19 000
Rīgas Rīgas restorānu nedēļa (RRN), kas norisinājās no 28. oktobra līdz 10. novembrim, ir noslēgusies ar izciliem panākumiem, pierādot tās nozīmīgo...
Rīgā atvērts jauns dienas restorāns «Restart» un konferenču centrs
Skanstes apkaimē esošajā biroju nomas kompleksā “Elemental Business Centre” atklāts dienas restorāns “Restart” un konferenču centrs...
«Riga Islande Hotel» saņem Zaļā Atslēgas sertifikātu
Saņemt Zaļās Atslēgas sertifikātu ir gan gods, gan atbildība. Šis sasniegums apliecina mūsu viesnīcas centienus...
Investējot vairāk nekā pusmiljonu eiro, McDonalds atklāj rekonstruētu restorānu un jaunu McCafe
McDonald’s, ieguldot 512 000 eiro, ir modernizējis restorānu Katlakalna ielā 14, kas no šodienas ir atvērts apmeklētājiem...
Starptautiska žūrija Rīgas restorānus atzīst par labākajiem Baltijā
Rīgas restorāni atkārtoti izpelnījušies augstāko atzinību konkursā Baltic Wine & Drinks Awards, kurā starptautiska žūrija sadarbībā ar Liebherr noskaidro Baltvijas valstu vīnmīļu iekārojamākos restorānus...
15 bildes. Vecrīgas viesnīcas «Grand Palace Hotel» restorāns «Seasons» tagad lepojas «Michelin» sarakstā...
«Baltic Restaurants» aicina baudīt Latvijas ēdienus tematiskajā nedēļā – «Mūsu Latvijas garšas 2024»
Latvijas lielākais vietējais ēdinātājs “Baltic Restaurants” no šī gada 11. līdz 15. novembrim organizē īpašu tematisko nedēļu "Mūsu Latvijas garšas 2024"...
«Hilton» ķēdes viesnīcas vairs nav kvalitātes rādītājs
“Which?” publicējis labāko un sliktāko viesnīcu ķēžu TOP37, kura rezultāti tiešām pārsteidz...
Rīgā norisinās jauno tūrisma un viesmīlības censoņu starptautisks konkurss
No 2024. gada 5. novembra līdz 9. novembrim Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikumā notiek Eiropas Tūrisma un viesmīlības skolu asociācijas...
Bārmenis no Latvijas izcīna zelta godalgu pasaules bārmeņu čempionātā
No 31. oktobra līdz 3. novembrim Portugālei piederošajā Madeirā tika aizvadīts Pasaules bārmeņu čempionāts, kurā pie zelta godalgas...
Protesta akcijās vienojas Baltijas valstu viesmīlības nozares darbinieki
2024. gada 31. oktobrī vienotā akcijā kopā nāca trīs valstis – Lietuva, Latvija un Igaunija. Diemžēl šai vienotībai bēdīgs iemesls – pikets...
Latvijas pavāriem labi panākumi «Global chef chellenge» pasaules pavāru konkursa finālā
Latvija pirmo reizi nostartēja starptautiskās pavāru asociācijas Worldchefs organizētajā “Global chef chellenge” pasaules pavāru konkursa finālā...
Pavārs no Latvijas triumfē starptautiskajā gastronomijas konkursā «Cupi's Spoon»
Latvijas pavārs Māris Ēriksons ieguva pirmo vietu starptautiskajā gastronomijas konkursā "Cupi's Spoon", kas no 15. līdz. 20. oktobrim norisinājās Zagrebā...
«Paulig» Igaunijā sāk ražot jaunumu – «Tex Mex» salsu
Pēc 10 miljonu eiro ieguldījuma Paulig turpina stiprināt savu pozīciju kā Tex Mex tirgus līderis Eiropā, uzsākot salsas un mērču ražošanu uzņēmuma...
25 bildes. Apbalvoti labākie no labākajiem: «Michelin» ceļvedī iekļauts 31 Latvijas restorāns...
Iznācis jaunais «Michelin» ceļvedis Latvijā; pie zvaigznes ticis vēl viens Latvijas restorāns
2025. gada “Michelin” ceļvedī iekļauts 31 Latvijas restorāns, un divi ir saņēmuši vienu “Michelin” zvaigzni...
Restorāni: «Michelin» ienākšana Latvijā bijis nozīmīgs atspēriena punkts
Jau ceturtdien, 2024. gada 24. oktobrī, svinīgā ceremonijā Melngalvju namā, Rīgā, tiks izziņoti Latvijas restorāni, kuri iekļauti 2025. gada “Michelin” ceļvedī... ![]() Latvijas pavāru komanda prestižajā «Bocuse d’Or» konkursā ierindojas 14. vietā Latvijas pavāru komanda no Itālijas atved zeltu LIDO valdes priekšsēdētāja Rita Auziņa: Šis apbalvojums ir augsts novērtējums Gunārs Ķirsons izstājas no LIDO padomes, uzņēmuma attīstība turpinās ar drosmīgiem mērķiem «Tiamo grupa» investē 250 000 eiro un atver jaunu «Čili Pizza» Rīgā Restorāns «Kest» triumfē pirmajā desertu un vīna saderības konkursā ![]() ![]()
21. aprīlī plkst. 10.00–16.00 Valmiermuižas alus virtuvē Latvijas garšu vēlās brokastis. | Skatīt vairāk
![]()
Atveram jaunus datumus, jo iepriekšējie pilnībā izpārdoti! Izmēģini arī Tu interaktīvo un izklaidējošo muzikālo bingo! Tikai Jūrmalā un tikai pie | Skatīt vairāk
![]()
Brīvdienas var kļūt par īstu piedzīvojumu! Apmeklē Dienvidkurzemes tūrisma centrus, kur vari saņemt būrīti mazajam mušķērājam un zīlītēm. | Skatīt vairāk
![]()
Ekskluzīva atpūtas un ekskursiju vieta – glempings “BikBus” ir pirmā unikāla vieta Latgalē ar iespēju nakšņot autobusā. | Skatīt vairāk
![]() Bauskas TIC: Apskates vietas ģimenēm ar bērniem Tukuma TIC: KONCERTUZVEDUMS "Es saucu pati - es esmu" Alūksnes TIC: Trīs "A" Alūksnes ezerā Balvu TIC: Idejas pavasara brīvdienām Ziemeļlatgalē Lauku Ceļotājs: Jūrtakas Konference un Pārgājiens! Preiļu novada TIC: Pavadi Lieldienas Preiļu novadā! ![]() Forša iniciatīva – Valentīndienas dāvanu izloze padara šo dienu vēl īpašāku. Mēs šogad arī Un to frici, kurš katru gadu pelnīja apmēram miljonu vienkārši tāpat atbrīvos un palaidīs? Un kurš Labāk būtu abortu uztaisījuši, nekā to naudaskāro milzu agresoru uz māla kājām radījuši! 1. PSRS pases joproj;am ir derīgākas par derīgu, pat ar izsistiem caurumiem, tikai cilvēki ļaujās ![]() Daugavpils teātris Forštates Jēzus Sirds Romas katoļu baznīca Grīvas Sv. Nikolaja pareizticīgo baznīca Turaidas Evanģēliski Luteriskā baznīca Daugavpils Marka Rotko mākslas centrs Rundāles pils Pantelišku (Brīveru) vecticībnieku lūgšanu nams Nīcgales Lielais akmens Daugavpils cietoksnis Līdumnieku kara muzejs |