| |||||
|
|||||
HoReCa: 4 | +
Latvijas ēdinātāji uzsāk informatīvo kampaņu Somijā un Zviedrijā
Latvijas Restorānu biedrība (LRB), LIAA Starptautiskās konkurētspējas veicināšanas (SKV Tūrisms) atbalsta programmas ietvaros, uzsāk informatīvo kampaņu...
«Riga Islande Hotel» priecē ar divām ziņām
Riga Islande Hotel: Jau kādu laiku mūsu viesiem ir pieejama elektriskā uzlādes stacija saviem spēkratiem mūsu stāvvietā...
Vai viesnīcu istabās nepieciešams televizors?
Dažādās pasaules malās dažas viesnīcas sāk atteikties no televizoriem istabās. Lai gan tam ir dažādi iemesli, tomēr daži min, ka šī ir galvenokārt naudas taupība...
Restorāns «Vincents» paziņo par darbības pārtraukšanu
Vēlamies paziņot, ka ar š.g. 26. augustu restorāns VINCENTS pārtrauc savu darbību...
Vairāki Rīgas restorāni iekļauti nozīmīgā Skandināvijas gastronomijas ceļvedī
Tapis Rīgas gastronomijas ceļvedis, kas publicēts ietekmīgā uz Skandināvijas tirgu orientētā gastronomijas emuārā...
Edgars Magons: Mazāk kaloriju un grādu – kas īsti ir alus no rudzu maizes?
Tradicionāli alus tiek darīts no četrām svarīgākajām sastāvdaļām – miežu iesala, ūdens, apiņiem un rauga. Papildus šīm, rudzu maizes eilam tiek...
Vasaras vakariņu idejas no šefpavāra
Merlina Vetika (Merlin Vettik), Fotografiska Tallin restorāna otrais šefpavārs piedāvā! Vasaras vakariņas ir lieliska iespēja baudīt svaigus un garšīgus ēdienus...
Eksperiments: mocarella, cietais vai pūdētais siers – kuru labāk baudīt kopā ar alu?
Aromātisks un gards alus, kas baudīts kopā ar sieru, iederēsies gan svētku galdā, gan ikdienā – tiekoties ar draugiem, atpūšoties piknikā vai pavadot laisku vakaru pie TV...
«MONIN CUP LATVIJA» notiks «Riga Food» ietvaros
Kokteiļu konkurss MONIN CUP LATVIJA kā tradīcija notiks 2023. gada 7. septembrī Riga Food 2023 ietvaros, Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsala...
25 bildes. Travelnews.lv izbauda Mārupes ģimenes restorāna «Hercogs» ēdienkarti...
30 bildes. Izbaudām šefpavāra Kaspara Jansona gatavotus steikus Rīgas restorānā «Meat Chef»...
Aptauja: 63% alus baudītāju biežāk izvēlas pašmāju zīmolus
Alus baudīšanas jomā esam izteikti patrioti – krietni vairāk nekā puse (63%) aptaujāto atzīst, ka dod priekšroku pašmāju alus zīmoliem un tikai...
25 bildes. Travelnews.lv izbauda vakariņas Rīgas stilīgā ēstuvē «Desiņas un mīdijas»...
«Grand Hotel Kempinski Riga» jauna pārdošanas vadītāja
Grand Hotel Kempinski Riga, Latvijā pirmā pieczvaigžņu luksus klases Kempinski viesnīca, paziņo, ka no 2023. gada. 3. jūlija par viesnīcas vadošo pārdošanas direktori kļūst Laura Kārkliņa-Cimdiņa...
«Mogotel» un «Accor» stiprina savu partnerību modernizējot «ibis» viesnīcu Bratislavā
“Mogotel Hotel Group” – starptautiskais viesnīcu operators ar galveno biroju Rīgā turpina paplašināt savu tīklu Centrāleiropā, veiksmīgi sadarbojoties ar “Accor”...
Ieva Anita Rieksta: Etiķete, kvalitāte vai cena – kas nosaka patērētāju izvēli, iegādājoties alu
Pēdējo gadu laikā alus tirgū Latvijā ir būtiski mainījies – patērēji kļūst aizvien zinošāki un tiecas pēc augstākas kvalitātes, kas attiecīgi ietekmē arī ražotājus...
Latviešu pavāra pārstāvētais Dubaijas restorāns iegūst «Michelin» zvaigzni
Latvija un “Michelin”? Tie vairs nav sapņi, bet gan realitāte. Tiesa gan, vēl ne Latvijā...
Līdz pat 10 000 eiro sods par skaļas mūzikas atskaņošanu āra kafejnīcās
Rīgas pašvaldības policija varēs stingrāk vērsties pret skaļas mūzikas atskaņošanu āra kafejnīcās...
Edgars Magons: Pieci ieteikumi alus baudīšanai, lai būtu garšīgāk
Alus ir ļoti iecienīts dzēriens Latvijā, īpaši vasaras sezonā. Vēss, slāpes veldzējošs alus karstā vasaras dienā, kas baudīts no norasojušas glāzes vai tieši no pudeles...
LIDO nodrošina un apmaksā brīvprātīgo ēdināšanu Dziesmu un deju svētku laikā
Lai uzturētu brīvprātīgo apņēmību, darba sparu un entuziasmu, XXVII Vispārējo latviešu Dziesmu un XVII Deju svētku atbalstītājs LIDO nodrošina viņiem 8000 bezmaksas ēdienreizes...
Vai tiešām alu vislabāk baudīt aukstu: kāda ir ieteicamā temperatūra?
Taujāti par gatavību eksperimentēt ar jaunām garšām, 63% alus baudītāju norāda, ka dara to reti, 19% atzīst, ka bieži izvēlas jaunas garšas, bet 18% norāda, ka...
15 bildes. Atklāj restorānu «KITSCHen» ar jumta terasi un bāru «Lounge Fenikss» ...
Mākslas kolekcionārs un mecenāts Zuzāns atver restorānu un bāru jaunajā viesnīcā «Aston Hotel» Riga
29. jūnijā mākslas kolekcionārs un mecenāts Jānis Zuzāns atvēra jaunu izklaides vietu Rīgas centrā, Brīvības ielā 49/50 - restorānu KITSCHen ar jumta terasi un bāru...
Aptauja: 70% biežāk dzer alu piknikos, 39% - skatoties TV
70% aptaujāto norāda, ka visbiežāk dzer alu piknikā vai citur, grilējot gaļu, bet 39% atzīst, ka dod priekšroku alu, skatoties TV mājās...
Rīgā noskaidro viesmīlības un pavārmākslas zvaigznes
“SIA “Gemoss” 30. jubilejas gada ietvaros notika divi konkursi ar jaudīgām balvām 1. vietu ieguvējiem - katram 5000 EUR, lai aizbrauktu...
Valmieras novada tūrisma uzņēmējdarbības pieredzes stāsts – meža paradīzes autors, glempinga «Mežurgas» saimnieks Jānis Vītols
Ja mēs dzīvotu pasaku pasaulē, tad “Mežurgās” noteikti varētu sastapt laumiņas, uz tasi tējas aicinātu meža rūķi un uz blakus esošā koka dzeltenās piepes dziedātu etīdes...
Pica LuLū gadā iepērk ap 150 tonnām siera – strauji pieaug vegāniskā siera patēriņš
Picu gatavošanai Pica LuLū gadā iepērk vidēji 150 tonnas siera, un pēc uzņēmuma prognozēm vegāniskā siera īpatsvars kopējā patēriņā gada laikā varētu pieaugt...
Vecrīgā atvērts unikālas koncepcijas vīna bārs «Easy Wine»
Jūnijā Vecrīgā (Audēju ielā 11) durvis vēris jauns vīna bārs – picērija EASY WINE – Latvijā vienīgā vieta, kur viena vakara laikā var degustēt pa glāzei neskaitāmu šķirņu vīnu...
Lauku ceļotājam – 30
Mainās uzņēmēju paaudzes un līdz ar tām – lauku tūrisma formāts, vienmēr piedāvājot kaut ko jaunu...
40 bildes. Travelnews.lv iepazīst Rīgas klusā centra restorāna «5 elementi» ēdienkarti un terasi... ![]() Restorānu grupa «36. līnija» nāk klajā ar labiem jaunumiem Tas ir noticis: «Michelin Guide» oficiāli ir Latvijā, pie zvaigznes tiek viens restorāns Atklāts unikāls spa komplekss stundas brauciena attālumā no Rīgas Noskaidroti Baltijas valstu labākie pārtikas produkti ![]() ![]()
Lidojums no Rīgas, 3 naktis izvēlētajā viesnīcā ģimenei, brokastis // 2 pieaugušajiem un 1 bērnam līdz 10 g.v. | Skatīt vairāk
![]()
Ģimenes ar bērniem aicinām piedalīties “Pasaku pils” pēcpusdienās ar grāmatu lasījumiem Siguldas Jaunajā pilī! | Skatīt vairāk
![]()
Kā gadu sāksi, tā gadu pavadīsi!
Vēl ir pieejamas 4 vietas! Jaunā gada sagaidīšana Taizemē!
✈️30.12.-12.01. (+1) | Skatīt vairāk
![]()
Paviesojieties Tartu - 2024. gada kultūras galvaspilsētā - jau tagad un izbaudiet jaunu pieredzi - spa atpūtu "Peldošajā Tartu". // Atpūta 2 personām | Skatīt vairāk
![]() Trakai TIC: Tūrisma maršruts “Sarunas ar vēsturi” Trakai TIC: Trakai Castle openig hours (in winter) Trakai TIC: Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Bauskas TIC: Ziemassvētku vakariņas Rundāles pilī Madonas TIC: Madona - Latvijas ziemas galvaspilsēta? Tukuma TIC: Mazo ražotāju SVĒTKU TIRDZIŅŠ 9.decembrī ![]() Tā dzeltenā drīzāk ir maza bērna kaku, nevis kaut kāda signālkrāsa. Attiecīgi varēja arī lozungu Tipiska ierēdņa ieraksts... Galvenais ir burti, nevis jēga. Rakstot šādu vēstuli, to pēc tam ir arī jāpārlasa. Kļūdām nevajadzētu būt, taču tās ir - vārdu Aha, Airbaltic lidmašīnā arī ir Wi-Fi, bet neceriet, ka interneta. to var izmantot tikai pirkumiem ![]() Daugavpils teātris Daugavpils Sv. Nikolaja pareizticīgo baznīca Preiļu muižas kompleksa kapliča Kāzu muzejs Jersikas pilskalns Landskoronas Vissvētās Trīsvienības katoļu baznīca Latvijas Spēka atlētikas vēstures muzejs Karošu muzejs- privātkolekcija "Ilzes" Memoriāls holokausta upuriem Nīcgales katoļu baznīca |