Marta Mackeviča: OTTO Hotel & Sun Pāvilostā miera meklētājiem

Marta Mackeviča, Latvijas apceļotāja Travelnews.lv uzdevumā: Piejūras mazpilsētā Pāvilostā jau gandrīz mēnesi apmeklētājus priecē jauna viesnīca - OTTO Hotel & Sun. Kurzemes piekrastē tā ir viena no retajām viesnīcām, kas atrodas tik tuvu jūrai. Numuriņus no pludmales šķir vien dažu minūšu gājiens, tāpēc gada saulainajos un siltajos mēnešos tā ir ideāla vieta visiem, kuriem patīk sauļoties, pavadīt laiku pludmalē, peldēties un sērfot. Tam palīdzēs arī Pavilostas vēji.

60 bildes

Pašiem sava saule

Ņemot vērā, ka Latvijā saulaino un silto gada mēnešu nav nemaz tik daudz un arī tajos mēdz iezagties lietainas dienas (vai pat nedēļas), jārēķinās ar situāciju, kad saule atvaļinājuma laikā būs tikai viesnīcas nosaukumā. Tādos gadījumos glābs viesnīcas SPA komplekss, kur, rēķinoties ar Latvijas klimatu, ir uzstādīta arī mākslīgā saule. Visus solārija cienītājus gan jāapbēdina, jo iedegumu šī saules alternatīva nesniegs, bet nepieciešamo D vitamīna devu gan. Papildus var izbaudīt tradicionālo somu pirti vai sāls istabu, protams, kad epidemioloģiskie ierobežojumi to ļaus.

Fifty shades of grey

SPA komplekss, tāpat kā viesnīcas kopējais interjers, veidots eleganti askētisks. Ejot cauri koplietošanas telpām, numuriņiem, restorānam un pagalmam, neviļus nāk prātā jēdziens fifty shades of grey (domājot krāsu, nevis slavenā romāna varoni). Pelēkais tonis patiešām izmantots visās iespējamās nokrāsās, apliecinot, ka īstena latvieša mīļākā krāsa ir koši pelēka. Pārsteidzoši, bet pelēkie toņi nav nedz depresīvi, nedz nomācoši – kopā ar zaļiem elementiem un dabiskajām meža veltēm, kā arī koka mēbelēm (kas arī smaržo pēc īsta koka) radīta vieta, no kuras staro miers. OTTO Hotel & Sun ir ideāla vieta miera meklētājiem – nogurušajiem no lielpilsētas trokšņa vai neskaitāmajām zoom konferencēm. Tā ir vieta, kur aizbēgt uz nedēļas nogali vai ilgāku laiku, atstājot datoru mājās.

Mājdzīvnieku slepenā dzīve

Labā ziņa, ka mājās nav jāatstāj suns vai kaķis, jo, izvēloties OTTO COZY istabas, mājdzīvnieku var droši ņemt līdzi. Šāda viesnīcas politika lieliski iederas Pāvilostā, kas viennozīmīgi ir suņiem draudzīga pilsēta. Staigājot pa pilsētu, bija iespējams novērot, ka vietēji suņus pastaigās neved – suņi šeit pastaigājas paši savā nodabā. Mani kā rīdzinieci ļoti pārsteidza skats, kad gandrīz no katras mazās ieliņas izgriezās kāds suns, turklāt, nevis klaiņojošs, bet acīmredzami aizņemts savās gaitās, kopts, ar kakla siksnu un devās vien sev zināmā maršrutā. Daži no viņiem jau noslēdza savu pastaigu, tāpēc varējām vērot arī skatu, kā suns, piegājis pie mājas durvīm, sāk riet līdz kāds no mājiniekiem atver durvis. Nemaz nebrīnītos, ja Pāvilostas mājām būtu durvis ar diviem rokturiem, viens no kuriem novietots daudz zemāk.

Nav nepiemērotu laikapstākļu

Ne tikai viesnīca, bet arī tās apkārtne ir stāsts par mieru. Lai gan Travelnews viesojās OTTO Hotel & Sun laikā, kad ir daudz pulcēšanās ierobežojumu un dažādas publiskas vietas ir slēgtas, patiesību sakot, Pāvilosta arī pirms pandēmijas bija miera osta. Šeit neatradīsiet lielus tirdzniecības centrus, izklaides parkus vai tamlīdzīgas lietas - tā vietā brīvdienās var veltīt garām pastaigām gar jūru. Svarīgi gan atcerēties, ka nav nepiemērotu laikapstākļu, ir tikai nepiemērots apģērbs.

Restorāns numuriņā

Pēc garām pastaigām svaigā gaisa vai sauļošanās un peldēšanās visas dienas garumā, viesnīcā visticamāk atgriezīsieties ar pamatīgu izsalkumu. Tā notika arī ar mums, tāpēc grūti atbildēt, vai viesnīcas restorāna uzkodas un vakariņas patiešām bija tik garšīgas, kā šķita?! Ēdienkartē ir plaša zivju ēdienu izvēle, kā jau tas pienākas, esot pilsētā pie jūras. Tāpat ir padomāts par vegāniem un gaļas cienītājiem. Pulcēšanās ierobežojumu laikā ēdināšana notiek numuriņā, kas pēc garām pastaigām ir ļoti piemēroti. Pirms vai pēc pastaigas viesi var uzņemt enerģiju ar Paulig kafiju. Kafijas automāts ir brīvi pieejams viesnīcas foajē.

Samazināts kontakts ar darbiniekiem un citiem viesiem

Patiesībā viesnīcā viss organizēts tā, lai palīdzētu maksimāli izvairīties no kontakta ar citiem cilvēkiem – reģistrēšanos un iekļūšanu numuriņā nodrošina mobilā aplikācija, maltīti iespējams pasūtīt pa telefonu vai aizpildot speciāli tam paredzētu anketu un atstājot pie durvīm. Kamēr valstī spēkā esošie Covid-19 izplatības ierobežošanas pasākumi aizliedz sniegt ar izklaidi saistītus pakalpojumus, tostarp, SPA un pirtis, OTTO Hotel & Sun klientiem istabas cenā tiek iekļauta arī pusdienu izlase un trīs kārtu vakariņas ar iespēju izvēlēties no ēdienkartes.

Svaigs gaiss un miers

Kopumā jāsaka, ka OTTO Hotel & Sun ir vieta, kur doties baudīt mierpilnu atpūtu, labu miegu, daudz svaiga gaisa, jūru (jebkuros laikapstākļos) un gardu maltīti. Lai gan viesnīca laipni gaida ciemos ģimenes, pirmajā acu uzmetienā šķiet, ka vieta ir vairāk piemērota pieaugušajiem vai ģimenēm ar zīdaiņiem. Saules pilnās dienās mazajiem būs iespēja izdauzīties pludmalē, bet lietus gadījumā, ja vien bērni nav sajūsmā par pastaigu šādā laikā, var gadīties, ka viņiem nebūs kur likt enerģiju. Taču pieaugušajiem, kuri vēlas mieru, kurus uzlādē jūra un svaigs gaiss, kuri vēlas atslēgties no būšanas tiešsaistē, OTTO Hotel & Sun būs ļoti piemērota vieta. 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 24.03.2024 Kristapa Vanadziņa Trio LATVISKĀ ELEGANCE Valmieras TIC
23.martā plkst.18.00 kultūrtelpā Akustika aicinām uz Kristapa Vanadziņa Trio koncertprogrammu "LATVISKĀ ELEGANCE". | Skatīt vairāk
20 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.03.2024 - 22.03.2024 👉EKSKURSIJU CEĻOJUMI JEBKURAI GAUMEI! Latvia Tours
Brīnišķīga iespēja skatīt unikālus dabas, vēstures un mākslas pieminekļus, piedalīties vietējos svētkos, fiestās un festivālos, iepazīties ar | Skatīt vairāk
no 53.00 EUR
Programma ANTISTRESS Rehabilitācijas centrs Jaunķemeri
Ieelpot. Izelpot. Un ļauties, lai procedūrām bagātā programma ANTISTRESS Jūs ved 10 dienu ceļojumā prom no stresa atstātajām sekām - tuvāk | Skatīt vairāk
no 700 EUR
Kruīzs uz Visbiju, no Tallinas Estravel Latvia
Pirmatnīgā un neatkārtojamā - Gotlandes sala // Vietu skaits ierobežots, kruīzs no Tallinas // 2 naktis // | Skatīt vairāk
no 121 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.42480111sec.