Viesnīca «Neiburgs» svinēs restorāna 12. gada dienu

Trešdien, 14.jūlijā plkst. 16:30 viesnīcā “Neiburgs” notiks viesnīcas restorāna dzimšanas dienas mēneša atklāšanas svētki. Svētkos gaidāmi īpaši sagatavoti solo koncerti, mākslas darbu izstāde, vasarīgs džezs, kā arī unikāls operas ārijas priekšnesums, kas tiks dziedāts no viesnīcas balkona pāri skaistajai Vecrīgai.

Plkst. 17:00 ar īpaši sagatavotu solo koncertu akordeona pavadījumā uzstāsies Latvijas Nacionālās Operas un Baleta soliste Ilona Bagele, vakara turpinājumā vasarīgās džeza noskaņās muzikāls priekšnesums kopā ar Mirage Jazz Orchestra māksliniecisko vadītāju Lauri Amantovu un džeza pianistu Vladimiru Zinčenko. Atklāšanā arī piedalīsies Purvīša balvas laureāti Katrīna Neiburga un Andris Eglītis. Notiks Andra Eglīša pandēmijas laikā tapusī mākslas darbu izstāde un vakara gaitā viesiem būs iespēja ļauties sarunām ar abiem māksliniekiem. Pasākuma kulminācijā gaidām unikāls operas ārijas priekšnesums no viesnīcas balkona, kas viesiem liks pacelt acis augšup, novērtēt mūsu skaisto pilsētu Rīgu un baudīt mirkli.

Viesnīca “Neiburgs” savas pastāvēšanas laikā vienmēr ir atbalstījusi kultūru, piemēram, RIFF, RIBOCA, Lielais Kristaps, LNSO, LR3, Satori, kas tāpat kā viesmīlības un tūrisma nozare ir ļoti cietušas negaidītās un skarbās pandēmijas dēļ.

“Ar šīm dzimšanas dienas svinībām vēlamies apliecināt, ka esam pārdzīvojuši garo ziemu un šo vasaras sezonu pavadām ar jaunām cerībām, optimismu un prieku, ka ierastā dzīve pilsētā sāk atgriezties. Restorāns kopš atvēršanas laika ir bijis gan viesnīcas, gan mūsu pilsētas iedzīvotāju svinību un nesteidzīgu sarunu vieta”, stāsta viesnīcas “Neiburgs” pārdošanas daļas vadītāja Kristīne Neiburga.

Līdz 14.augustam, restorāna svētku mēneša ietvaros, viesiem būs iespēja baudīt restorāna A`la carte ēdienus, kuri šo gadu laikā ir kļuvuši par klasiku, par īpašu cenu sevi varēs palutināt ar Spritz kokteiļiem (Aperol Sprtiz, Campari Spritz). Katru piektdienas un sestdienas vakaru restorānā skanēs džeza piano mūzika.

Gaidīsim Jūs viesnīcas “Neiburgs” restorānā Jaunielā 25/27, pašā Rīgas vecpilsētas centrā!

Atklāšanas svētki norisināsies stingri ievērojot Covid-19 drošības pasākumus.

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 01.04.2024 Svini Lieldienas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Esam apkopojuši Lieldienu svinību norises vietas Bauskas novadā! Foto:N.Veiss | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienas Tukuma Pilsētas parkā Tukuma TIC
Tradicionālo svētku svinības jau atkal Tukuma pilsētā! Lieldienu izdarības, radošās darbnīcas, spēles, rotaļas, trušu māja un kazlēni, muzikālā | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 03.04.2024 “Mājas kafejnīcu dienas 2024”. Piesakies! Tukuma TIC
Aicinām Tukuma novada aktīvos ļaudis, kam patīk gatavot un uzņemt viesus iesaistīties arī šogad akcijā "Mājas kafejnīcu dienas 2024"! | Skatīt vairāk
,,Higiēna renesansē” Bauskas pilī Bauskas TIC
Bauskas pils rīkotā Senā dzīvesveida skolas nodarbība piedāvā uzzināt, kāda bija higiēnas kultūra renesansē. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.44461083sec.