«Hotel Jūrmala SPA» sadarbībā ar «Kemmern» izveido jaunu kosmētikas līniju

Viesnīca “Hotel Jūrmala SPA” sadarbībā ar bioaktīvās dabas kosmētikas ražotāju “Kemmern” ir izveidojis īpašu kosmētikas līniju no Ķemeru dūņām un sērūdeņraža minerālūdens ar kalmes ekstraktu. Tajā ietilpst četri produkti ķermenim: skrubis, maska, losjons un dušas zefīrs. Kosmētiku var iegādāties “Hotel Jūrmala SPA” viesnīcā uz vietas, kā arī pasūtīt www.kemmern.lv un www.kemmerncosmetics.com.

“Hotel Jūrmala SPA” pārdošanas un mārketinga nodaļas vadītāja Kristīne Štāla – Bula stāsta: “Man, kā dzimušai jūrmalniecei, ir īpašs gandarījums par realizēto projektu, ko radījām kopā ar “Kemmern” kosmētikas ražotāju. “Kemmern” ir uzņēmums Jūrmalā, kas tapis pirms diviem gadiem un izmanto mūsu pilsētā pieejamās dabas veltes - Ķemeru dūņas un sērūdeņraža minerālūdens savas kosmētikas ražošanā. Mēs, kā kūrortpilsētas Jūrmalas viena no lielākajām SPA viesnīcām, tiecamies piedāvāt arvien vairāk unikālas atpūtas iespējas saviem viesiem. Priecājamies, ka tagad mūsu viesi varēs arī mājās rūpēties par savu labsajūtu, baudot Jūrmalā radītu SPA kosmētiku.”

Mums izdevās iepazīt šo dabīgo kosmētiku un izmēģināt to arī viesnīcā piedāvātajās procedūrās pavisam nesen. Klienti kosmētiku novērtēja atzinīgi, un tapa mūsu īpašais rituāls ar dūņu kosmētiku “Lady in black”, kas šobrīd ir viens no mūsu klientu TOP SPA rituāliem. Bet šī gada dīkstāves laikā, dzima ideja par Hotel Jūrmala SPA kosmētikas līniju ar kalmes aromātu, ko Kemmern kosmētikas radītājas bija gatavas realizēt.

Jau izsenis ir zināms tas, cik dūņas ir veselīgas un kādas ādas slimības tika ārstētas ar sērūdeņraža minerālūdeni (ieskaitot ekzēmu un psoriāzi), tad tagad jau informācijas klāsts papildinājies ar zinātniskiem faktiem, un šo resursu izmantošanu atbalsta arī mediķi.

Kalmes ekstrakts “Hotel Jūrmala SPA” kosmētikas līnijai tika izvēlēts tā svaigi un maigi saldā aromāta, kā arī nomierinošās un attīrošās iedarbības dēļ. Kalmes ēterisko eļļu kosmētikā izmanto ādas attīrīšanai, tonizēšanai un elastības stiprināšanai. Tā palīdz izlīdzināt ādu un dod svaiguma sajūtu. Kalmes ēterisko eļļu kā antiseptisku un stimulējošu izmanto krēmos, serumos, ķermeņa sviestos, losjonos. Pats kalmes aromāts ir pietiekami neitrāls, lai to varētu pieskaitīt, pie tā saucamajiem, “unisex” aromātiem. Tas noteikti patiks ne tikai sievietēm, bet arī vīriešu kārtas pārstāvjiem. Kalmei tiek piedēvēta arī afrodizējoša iedarbība. Tās rūgteni maigais ūdensaugu aromāts radīs patīkamu noskaņu, kas uzburs sajūtas par siltu vasaras vakaru veldzējoša ezera krastā. Vai kādam tas varbūt atsauks atmiņā vasaras saulgriežus, kad smaržo kalmes un citas Jāņu zāles, daba ir pilnbriedā un jāiet meklēt papardes zieds.

Kalmes lielisko īpašību dēļ ir gan izveidota ķermeņa kopšanas līnija, gan arī “Hotel Jūrmala SPA” viesnīcas SPA meistari ir izstrādājuši īpašu rituālu - Kemmern Kalmes dūņu rituāls / 120 min.

Tāpat viesnīcas SPA centrā pieejami vēl trīs bagātīgas un unikālas SPA procedūras ar Kemmern dūņu kosmētiku:

  •   Kemmern citrus dūņu rituāls / 120 min / 
  •   Lady in black sejas un ķermeņa rituāls ar dūņu ietīšanu un silto vulkānisko akmeņu masāžu /120 min / 
  •   Kemmern Ķemeru dūņu terapija ķermenim / 70 min /

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
"Baroka mūzikas ģēniji" Rundāles pilī Bauskas TIC
Esi aicināts uz Liepājas Simfoniskā orķestra koncertprogrammu Rundāles pilī! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpilī!  Jēkabpils novada TIC
Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpils novadā! Esi aktīvs, dodies dabā, apmeklē pasākumus! | Skatīt vairāk
Lubānas mitrāja putnu vērošanas pastaiga Madonas TIC
Lubāna mitrājs un tā apkārtne var lepoties ar dažādām putniem un citām pievilcīgām dzīvotnēm. Aicinām braucienā uz Īdeņas un Kvāpānu zivju | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienas Tukuma Pilsētas parkā Tukuma TIC
Tradicionālo svētku svinības jau atkal Tukuma pilsētā! Lieldienu izdarības, radošās darbnīcas, spēles, rotaļas, trušu māja un kazlēni, muzikālā | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.61361384sec.