«Jautrais futbolists» – tapusi jauna alus šķirne

“Futbols bez alus ir… dambrete,” brīdi apdomājot teic JFC “Jelgava” prezidents Ainārs Tamisārs. 15. augustā, tieši pirms 3. līgas spēles JFC “Jelgava” pret FS “Lielupe” Jelgavā, Zemgales olimpiskajā centrā tiks prezentēta jaunā alus šķirne “Jautrais futbolists”.

Lai gan šķiet, ka alus un futbols ir nesavienojamas lietas, tā gluži nav. Ainārs Tamisārs zināja stāstīt, ka Vācijas ceturtajā līgā kādas komandas spēlētājiem ģērbtuvēs bijis ledusskapis, kas pildīts ar alu, un spēlētājiem pēc smaga treniņa vai spēles bija pudelīte jāiztukšo, lai ātrāk atjaunotos. Tiem, kuri neklausīja, bijis bāriens no trenera. Bet būtībā alus gan vairāk domāts esot līdzjutējiem, bet spēlētājiem tikai starpsezonā, pēc treniņiem un spēlēm.

"Viedi Alus" ir vienīgā Jelgavas alus darītava un tās klāstā ir 18 dažādas alus šķirnes un pavisam drīz tām pievienosies arī "Jautrais futbolists", kas ir viegls lager tipa alus ar futbolam raksturīgu emocionāli piesātinātinātu un prieku priekšvēstošu garšas asociāciju un, atkarībā no baudīšanas vietas un konkrētās spēles gaitas un rezultāta - ar nomierinošu vai pacilājošu pēcefektu.

Svinīgā pirmās "Jautrā futbolista" mucas atvēršana notiks Zemgales olimpiskā centra tribīņu "skybox"ā jeb futbola draugu un partneru aktivitāšu zonā svētdien, 15.augustā tieši plkst. 18:00. Pēc tam paredzēta alus degustācija, Rietumu Līgas futbola spēles skatīšanās. Pēc spēles būs iespēja jauno alu iegādāties arī stikla pudelēs (ar īpaši futbola motīvos uzzīmētu skaistu etiķeti), kā arī no 16.augusta tas būs (gan lejamā, gan pudeļveidā) nopērkams "Viedi alus veikalā", bet no 1.septembra - daudzās tirdzniecības vietās visā Latvijā.

"Viedi alus" ražotnes vadītājs Ilvars Grēns priecīgi stāsta: "Doma par futbola alu radās jau maijā, recepte bija gatava jūnija beigās un 1.jūlijā alu ievārījām un tieši Starptautiskajā alus dienā (6.augustā) "Jautrais futbolists" bija gatavs. Baudiet alu, baudiet futbolu!"

Ainārs Tamisārs par šo visu saka: "Esam ļoti priecīgi par radoši rezultatīvo sadarbību ar mūsu partneriem un atbalstītājiem un to, ka nu "Karameļu darbnīcā" izstrādāto Jelgavas futbola karameļu un Jelgavas futbola ledeņu klāstam 15.augustā pievienosies "Viedi alus" izlolotais Jelgavas futbola alus. Gaidām stadionā, kur katru JFC Jelgava mājas spēli rīkojam kā mazus, bet omulīgus futbola svētkus."

JFC Jelgava ir amatieru futbola klubs, kur gan futbolisti, gan treneri, gan kluba darbinieki visu dara savā brīvajā laikā un prieka gūšanas un prieka došanas dēļ. 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk
Latvija
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk
Putnu draugu skola 2024 Bauskas TIC
Pavadi brīvdienas izglītojošās sarunās par putniem! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.5152781sec.