Jeļena Varnus-Ļebedeva: Pēdējā laikā SPA atpūtai nododas ģimenes ar bērniem

Vakcinācijas aptveres palielināšana ir devusi iespēju atkal atsākt izmantot SPA pakalpojumus. Vairāk par to, kā mainījušies paradumi, kādus pakalpojumus izvēlas cilvēki, intervijā atklāj “Hotel Jūrmala SPA” skaistumkopšanas un SPA centra vadītāja Jeļena Varnus-Ļebedeva.

Viesnīcas Hotel Jūrmala SPA skaistumkopšanas & SPA centrs 3. stāvos piedāvā vairāk kā 200 dažādas SPA procedūras. Vai varat ieskicēt, tieši kādas procedūras pie Jums var izbaudīt?

SPA procedūru piedāvājums Hotel Jūrmala SPA ir tiešām plašs un sev piemērotāko atradīs gan steidzīgs uzņēmējs, gan ģimene, kas vēlas laiski baudīt brīvdienas. Mums pat ir piedāvājumi pusaudžiem un bērniem no 4 gadu vecuma. Tā kā, esam padomājuši par visiem! Skaistumkopšanas un SPA centrs viesnīcā atrodas 3.stāvos un varam uzņemt vienlaicīgi tiešām daudz atpūtnieku.

Lieliski sakārtot domas un atbrīvoties no stresa var, izbaudot ūdens procedūras. Aizmirst par ikdienas rūpēm un palutināt sevi var, izvēloties dienas SPA kompleksos piedāvājumos. Bet, ja vēlaties sajusties skaisti un stilīgi, tad skaistumkopšanas centra friziera, kosmetoloģijas, manikīra un pedikīra piedāvājumi būs tieši laikā! Strādājam ar pazīstamiem  pasaules zīmoliem kā Natinuel, SwissLine, Histomer, Vagheggi, Gehwol, Loreal. Turklāt izmantojām arī Latvijā ražotu kosmētiku, uzsverot savas valsts tradīcijas un dabas resursus.

Cik ilgi Jūs jau vadāt SPA & skaistumkopšanas centru? Vai viesu “SPA gaume” par šiem gadiem ir mainījusies?

Hotel Jūrmala SPA  strādāju no 2005.gada. Visus šos gadus nepārtraukti attīstos kopā ar klientiem un darbiniekiem. Klienti kļūst arvien izglītotāki, kas priecē un arī atvieglo mūsu darbu. Modernās tehnoloģijas attīstās ļoti strauji arī skaistumkopšanas nozarē. Arī mēs cenšamies uzlabot attiecīgi savu  piedāvājumu. Pašlaik mēs novērojam, ka SPA centrus apmeklē ne tikai sievietes, arī vīrieši un bērni aktīvi izmanto  SPA pakalpojumus, tāpēc arī viņiem mums ir sagatavotas dažādas procedūras un SPA rituāli.  Turklāt, pēdējā laikā novērojam, ka SPA atpūtai nododas visa ģimene vienlaicīgi ar bērniem.

Vai Jūs izmantojat arī Latvijā ražotu kosmētiku SPA procedūrās?

Mēs ļoti aktīvi Izmantojām Latvijā ražotu produkciju. Jau vairākus gadus strādajām ar Latvijas zīmolu  Norden cosmetics. Mūsu roku procedūra ar Norden cosmetics sojas sveci ir viena no mūsu klientu iecienītākajām. Šogad uzsākām sadarbību ar Jūrmalas pilsētā ražoto dabas kosmētiku Kemmern. Kemmern kosmētikā ir izmantotas Ķemeros iegūtās dūņas un sērūdeņraža minerālūdens. Esam izstrādājuši vairākus SPA rituālus: dūņu terapijas SPA procedūra ķermenim un SPA rituāli "Lady in Black", “Kalmes rituāls” un “Citrus dūņu rituāls”.  Šovasar esam izstrādājuši arī īpašu kosmētikas līniju ar kalmes ekstraktu, kurā ietilpst skrubis, maska, losjons un dušas zefīrs. Šos produktus var iegādāties Hotel Jūrmala SPA uz vietas viesnīcā, kā arī KEMMERN.lv mājas lapā.

Kādas procedūras ir vispopulārākās Hotel Jūrmala SPA viesu vidū?

Mēs savu klasisko piedāvājumu regulāri papildinām ar sezonālajiem piedāvājumiem un dažādiem dienas SPA kompleksajiem piedāvājumiem.

No klasiskā piedāvājuma līderi ir SPA rituāli, kur viesi uz pus dienu iegrimst SPA pasaulē un atjauno savu enerģiju un iedvesmu darboties tālāk. SPA rituālos izmantojam Norden, Histomer un Vegheggi kosmētikas un piedāvājam izbaudīt liepziedu, ķiršu, dzintara, zaļās tējas, šokolādes dziedinošo un atslābinošo efektu. Turklāt, īpaši stiprā dzimuma pārstāvjiem, esam izstrādājuši SPA rituālu vīriešiem, kas ir lieliska dāvana jebkuros svētkos.

Pēdējos gados vieni no pieprasītākajiem ir rituāli divatā, kur vienā telpā pāris izbauda vannu, papildus var pasūtīt arī augļus un vīnu. Pēc vannas, tajā pašā telpā vienlaicīgi, pāris bauda masāžu. Masāžu var izvēlēties pēc savas gaumes, kā piemēram, klasisko vai ko eksotiskāku, kā masāžu ar karstajiem Himalaja sāls akmeņiem.

Tuvojas rudens sezona. Kādām rūpēm vairāk būtu jāpievērš uzmanība no skaistumkopšanas puses? Kādi ir Jūsu ieteikumi, un vai ir arī SPA procedūras, kas palīdz stiprināt imūnsistēmu šajā vīrusu laikā?

Mainoties gadalaikiem, ir ļoti svarīgi pievērst īpašu uzmanību ādas – gan sejas, gan ķermeņa – kopšanai.

Mūsu ādai rudens ir pārbaudījumu laiks. Mitrais āra gaiss un sausais gaiss telpās liek mūsu ādai just diskomfortu.

-    Pēc vasaras sezonas svarīga ir dziļa ādas mitrināšana - ne tikai sejas, bet arī ķermeņa ādas kopšanā.

-    Reizi nedēļā ieteicams veikt sejas pīlingu. Pēc pīlinga āda kļūs gaišāka un maigāka un labāk uzsūks krēmus.

-    Tāpat iesakām veikt reizi nedēļā arī ķermeņa pīlingu, lai atbrīvotos no atmirušajām ādas šūnām, padarot to veselīgi mirdzošu.

-    No temperatūras maiņas visvairāk cieš jutīgā acu zona un lūpas. Šajā gadalaikā mitrinošs acu krēms jālieto ik dienu. Savukārt lūpas šajā laikā ieteicams kopt ar lūpu balzamu, kam pievienots šī sviests un E vitamīns.

-    Uzturu vēlams papildināt ar vitamīniem un ar vērtīgajiem rudens augļiem un dārzeņiem. Sausai ādai īpaši noderīgs būs A un E vitamīns, kas stiprinās imunitāti.

-    Lai arī iestājas aukstāks laiks, tomēr regulāri iesakām doties pastaigās svaigā gaisā.

Mēs vienmēr rūpējamies par saviem klientiem un cenšamies izstrādāt interesantus, pievilcīgus un atbilstoši laika periodam speciālos piedāvājumus. Mūsu īpašie rudens spa ģimenei  ir lielisks veids kā palutināt sevi rudenī.

    Bērnu rudens SPA UPENE (no 4 līdz 14 gadiem) 35 EUR

https://www.hoteljurmala.com/lv/pakalpojums/bernu-rudens-spa-upene

    Rudens SPA DZĒRVENE 57 EUR

https://www.hoteljurmala.com/lv/pakalpojums/rudens-spa-dzervene

    Rudens SPA PERSIKS VAI ZIEMEĻU MEŽS (Viņai un Viņam) 57 EUR

https://www.hoteljurmala.com/lv/pakalpojums/rudens-spa-persiks-vai-ziemelu-mezs

Šajā vīrusu laikā ir ļoti svarīgi stiprināt savu imūnsistēmu.  Viennozīmīgi ir skaidrs, ka dažādi vīrusi mūsu sabiedrībā un vidē pastāv un pastāvēs, tāpēc pašam  savā labā jādara visu nepieciešamo, lai sevi maksimāli pasargātu.  Veselīgs dzīvesveids, kustības svaigā gaisā, pilnvērtīgs miegs, sabalansēts uzturs, spa un atveseļošanas procedūras – skabēkļa terapija, zemūdens masāžas, kontrasta un šarko dušas, sāls istabas ir tikai daži no ieteikumiem, lai uzlabotu un uzturētu savu veselību.

Īpašu uzmanību gribam pievērst mūsu atveseļošanās programmām. Programmas  sastāda mediķu un terapeitu komanda, veidojot uztura, fizisko nodarbību un ārstniecisko procedūru plānu. Katrs var izvēlēties piemērotāko piedāvājumu – vai tas akcentēts muguras veselībai, sirds uzmundrināšanai vai svara korekcijai. Uzsākot šo programmu, vispirms klients aprunājas ar ārstu, vai nav kādu saslimšanu, akūtu problēmu, kuru dēļ dažas fizioterapijas procedūras nebūtu ieteicamas. Mūsu uzdevums ir  mēģināt dot impulsu, kopā ar ārstiem, lai klients var sakārtot savu ikdienas režīmu un regulāri pats uzlabot savu veselību.

Saunu un baseinu centrs Wellness Oasis ir populārs Latvijas iedzīvotāju vidū. Pastāstiet kādas ir iespējas atpūsties Wellness Oasis?

Saunu un baseinu centrs Wellness Oasis piedāvā atpūtu visai ģimenei modernā centrā, kur ir sešas dažādas saunas: romiešu pirts 47°C, 100°C, 80°C, aromātiskā pirts 60°C, sāls pirts 48°C un bērnu pirts 50°C, četri dažādu temperatūru baseini  28°C, 31°C, atvēsinošs baseins 14°C, divas džakuzi,  kontrasta dušu; krievu dušu; solāriju un masāžas kabinetu (duālās masāžas).  Tā ir lieliska vieta, kur atpūsties un sajust vasaru visa gada garumā. Baseinos ierīkotajā Aquabārā var nobaudīt atspirdzinošu kokteili vai tēju. Īpaši esam padomājuši par mazākajiem bērniem, piedāvājot atpūtas stūrīti ar seklu baseinu 30-32°C un slidkalniņu, kā arī saunu ar 50 grādiem, kur mazie viesi var sasildīties patīkamā temperatūrā, skatoties multiplikācijas filmas.

Pie kvalitatīvas atpūtas pieder ne tikai pelde baseinā un saunas apmeklējums, bet arī pareiza fiziska slodze. Tāpēc piedāvājam kā viesnīcas viesiem, tā arī citiem iedzīvotājiem apmeklēt mūsu trenažiera zāli un regulārās sporta nodarbības profesionālo treneru: Tatjanas Smilginas un Valentīnas Kuzņecovas vadībā. Sporta nodarbības notiek dažādos dienas laikos, lai jebkurš var iekļaut sporta aktivitātes savā dienas grafikā. Tāpat nodarbību piedāvājums ir plašs, lai sportotāji var izvēlēties nodarbību savam fiziskās sagatavotības līmenim un vēlamajam rezultātam. Sporta nodarbību sarakstā ir arī mūsu viesu iecienītā ūdens aerobika.

Vai viesi, kuri nenakšņo viesnīcā, var apmeklēt saunu un baseinu centru, kā arī pieteikties uz SPA procedūrām?

Wellness Oasis un SPA centru var apmaklēt gan viesnīcas iedzīvotāji, gan klienti, kas nenakšņo viesnīcā. Šobrīd viesnīcā ir pieejami visi piedāvājumā norādītie spa un skaistumkopšanas pakalpojumi, kas tiek sniegti ievērojot visus spēkā esošos normatīvos aktus, saistībā ar COVID-19 izplatības ierobežošanu valstī.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Zemgales pastalu izstāde Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 19. marta līdz 30. aprīlim Dzīvesziņas un arodu sētā, Vecpilsētas ielā 2 skatāma Zemgales pastalu izstāde. | Skatīt vairāk
Latvija
Skolēnu pavasara ceļvedis Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
Noderīgs materiāls skolēniem un ģimenēn plānojot pavasara atpūtu Jelgavas pusē. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienas Tukuma Pilsētas parkā Tukuma TIC
Tradicionālo svētku svinības jau atkal Tukuma pilsētā! Lieldienu izdarības, radošās darbnīcas, spēles, rotaļas, trušu māja un kazlēni, muzikālā | Skatīt vairāk
6 populārākie brīvdienu galamērķi šogad airBaltic
Dodies neaizmirstamos piedzīvojumos un baudi Balkānu pasakainos skatus, vēsturiskās vietas un neskarto dabu. | Skatīt vairāk
79 EUR
Uzņēmumi


Hotel Jūrmala SPA
,


Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel
,


Jūrmalas TIC
,


Baltic Beach Hotel & SPA
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.48000288sec.