«Grand Hotel Kempinski Riga» aicina vakariņās ar Mišlēna pavāriem

Oktobrī Grand Hotel Kempinski Riga paredzēts otrais pasākums Stars on The Stage, kas iepazīstinās ar slaveniem šefpavāriem, to vidū Маtiаsu Šmidbergeru (Matthias Schmidberger) un Reto Brendliju (Reto Brändli) no restorāna Cà d’Oro Sanktmoricā, kas novērtēts ar divām MICHELIN zvaigznēm.

Pirmā Kempinski pieczvaigžņu viesnīca Latvijā ar panorāmas bāru un restorānu STAGE 22 piedāvā unikālu iespēju – 21., 22. un 23. oktobrī pilsētas viesi un vietējie iedzīvotāji varēs gūt neaizmirstamu pieredzi, izbaudot vakariņas ar sešiem ēdieniem, izmeklētiem vīniem un pašu labāko servisu. Šo iespēju sniegs ar divām MICHELIN zvaigznēm novērtētā restorāna Cà d'Oro šefpavāri Matiass Šmidbergers un Reto Brendlijs no GRAND HOTEL DES BAINS KEMPINSKI ST. MORITZ.

«Tas, kurš pārstāj attīstīties, zaudē kvalifikāciju!» – šī devīze, kā arī liels radošais potenciāls un entuziasms ļāva Matiasam Šmidbergeram un viņa komandai iegūt pirmo zvaigzni, kuru tam piešķīra cienījamais, visā pasaulē pazīstamais MICHELIN ceļvedis 2012. gadā – jau pirmajā sezonā, kad Cà d'Oro sāka strādāt Šmidbergera vadībā.

Šefpavāru Matiasa Šmidbergera un Reto Brendlija saskaņotā dueta meistarība ir manāma katrā ēdienā, un restorāns Cà d'Oro ir kļuvis par vienu no četriem Šveices restorāniem, kas 2021. gada februārī ieguva otro «gardēžu bībeles» zvaigzni. Matiasa un Reto ēdieni atspoguļo viņu kaislīgo aizraušanos ar Eiropas pavārmākslu, ir perfekti noformēti un gatavoti no pašiem labākajiem produktiem.

Matiass Šmidbergers nu jau astoņus gadus sniedz neaizmirstamus gastronomiskus iespaidus Kempinski viesiem, kopš 2015. gada pārraugot visus viesnīcas ēdināšanas pakalpojumus. Visa vācu šefpavāra karjera ir aizritējusi “zvaigžņotās” virtuvēs, to vidū restorānos Traube Tonbach (Baiersbronna), Speisemeisterei (Štutgarte), Sonnora (Draisa) un Brenners Park Bādenbādenā.

Restorāns STAGE 22 dāvās saviem viesiem trīs brīnumainus, iedvesmojošus vakarus — unikālu ceļojumu garšu pasaulē kopā ar Маtiasu, Retо un vienu no Baltijas valstu labākajiem someljē Ronaldu Pētersonu.

Restorāna darbalaiks MICHELIN vakariņu dienās: ceturtdiena, piektdiena un sestdiena 18:00—00:00.
Vakariņu cena: sešu ēdienu vakariņas | 195 eiro vienai personai (ietver vairākas vīna glāzes, ūdeni un kafiju)

Vakariņas tikai pēc iepriekšēja pasūtījuma: [email protected], +371 6767 0122

Par Grand Hotel Kempinski Riga
Viesnīca, kas piedāvā pilsētas viesiem un vietējiem iedzīvotājiem pilnīgi jaunu komforta un estētikas līmeni, atrodas līdzās slavenajai Latvijas Nacionālajai operai un Vecrīgai, kas ir iekļauta JUNESCO pasaules mantojuma sarakstā. Grand Hotel Kempinski Riga ir simt četrdesmit viens numurs un pirmklasīgi luksusa numuri, divi restorāni ar izmeklētu virtuvi, trīs bāri, piecas lielas konferenču zāles un Grand Ballroom, pasaules klases spa salons un fitnesa centrs, turpat līdzās ir konditoreja ar aromātiskām maizītēm un kūciņām. Brīnišķīgais panorāmas skats uz Latvijas galvaspilsētu, nevainojams serviss un bagāta kultūras pieredze ir padarījusi jauno viesnīcu par vienu no viesmīlīgās Rīgas must visit vietām.

Par Kempinski

1897. gadā dibinātais viesnīcu tīkls Kempinski Hotels ir vecākā luksusa viensīcu grupa Eiropā. Kempinski ir nevainojamas apkalpošanas un viesmīlības simbols, un tā bagāto mantojumu papildina viesnīcu ekskluzivitāte un neatkārtojamā individualitāte. Patlaban Kempinski ietver 75 pieczvaigžņu viesnīcas un rezidences 34 valstīs un turpina pievienot tīklam jaunus objektus Eiropā, Tuvajos Austrumos, Āfrikā, Āzijā un Amerikā. Katrs no tiem iemieso zīmola Kempinski spēku, panākumus un mantojumu. Grupas portfolio ir vēsturiski nozīmīgas vietas, apbalvotas pilsētas stila viesnīcas, izcili kūrorti un prestižas rezidences. Ikviena viesnīca ir sinonīms no Kempinski gaidītajai kvalitātei un centieniem saglabāt vietējās kultūras tradīcijas. Kempinski ir viens no pasaules lielākās neatkarīgo viesnīcu zīmolu alianses Global Hotel Alliance (GHA) dibinātājiem.

www.kempinski.com


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 03.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
Kruīzs uz Visbiju, no Tallinas Estravel Latvia
Pirmatnīgā un neatkārtojamā - Gotlandes sala // Vietu skaits ierobežots, kruīzs no Tallinas // 2 naktis // | Skatīt vairāk
no 121 EUR
Pilna Servisa Līzings Passat Europcar
Pilna Servisa Līzinga piedāvājums VW Passat Variant MY24 Elegance. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.03.2024 - 05.04.2024 Mājas kafejnīcu dienas Augšdaugavas novadā TAKA
Mājas kafejnīcu dienas Augšdaugavas novadā. Pieteikšanās līdz 5.aprīlim. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.52293706sec.