«Paulig» iegādājas novatorisku uzkodu uzņēmumu «Liven» no Spānijas

Starptautiskais pārtikas un dzērienu ražošanas ģimenes uzņēmums Paulig iegādājies novatorisku Spānijas uzkodu uzņēmumu Liven, lai veicinātu savu Tex Mex un uzkodu biznesa izaugsmi Eiropā. Liven Tex Mex un uzkodu produktu klāsts ir viens no plašāk savā jomā pārstāvētajiem Eiropā, un uzņēmuma ieņēmumi 2021. gadā bija 63 miljoni eiro, Spānijā tajā strādā aptuveni 290 darbinieki.

Šis darījums apvieno Paulig spēcīgās zināšanas Tex Mex, garšvielu ražošanā ar Liven uzkodu ražošanas un inovācijas iespējām – tādējādi nostiprināsies Paulig vadošās pozīcijas Rietumeiropā augošajās Tex Mex un uzkodu kategorijās.

Liven daudzpusīgajā produktu klāstā ir īpašas uzkodas no kukurūzas, dārzeņiem, graudaugiem un dažādiem pākšaugiem – ir pieejamas arī bezglutēna un bioloģiskās uzkodas.

“Liven iegāde ir nozīmīgs solis mūsu izaugsmes stratēģijas īstenošanā, lai kļūtu par vienu no visstraujāk augošajiem un pelnošākajiem pārtikas un dzērienu uzņēmumiem, ilgtspējas līderiem nozarē. Liven inovācijas un ražošanas iespējas nostiprina Paulig, kā vadošā Eiropas Tex Mex uzņēmuma pozīcijas, jau esošās produkcijas piedāvājums tiks papildināts ar jauna veida uzkodām,” saka Paulig izpilddirektors Rolfs Ladau, Liven sirsnīgi sveicot Paulig ģimenē.

Liven izpilddirektors Salvador Montagut abu uzņēmumu spēku apvienošanā saskata tikpat daudz plusu: “Mans, kā izpilddirektora mērķis, ir bijis nodrošināt Liven, tās darbiniekiem un Berguedas apgabalam, Spānijā, ilgtspējīgu nākotni, kā arī censties veicināt tādu starptautisku izaugsmi, kas atbilstu mūsu vērtībām rūpēties par sabiedrību un planētu. Esmu ļoti gandarīts, ka Liven kļūst par daļu no Paulig. Mums saskan vērtības un ambīcijas ilgtspējā, kopā mēs varam stiprināt savas iespējas pētniecībā un attīstībā, lai izveidotu Paulig uzkodu izcilības centru un paplašinātu darbības ģeogrāfiju, kā arī produktu kategorijas.”

Vienoti ar spēcīgām vērtībām un koncentrēšanos uz ilgtspējību

Paulig ir Tex Mex Eiropas līderis. Uzņēmuma ražotie produkti visā pasaulē tiek pārdoti 70 valstīs, Paulig ir plašs zīmolu klāsts, kā arī spēcīgas zināšanas koncepciju izstrādē un zīmolu biznesā.

Gan Paulig, gan Liven ir ģimenes uzņēmumi – tos vieno spēcīgas vērtības, uz cilvēkiem orientēta kultūra un ilgtermiņa biznesa stratēģija. Abos uzņēmumos ļoti svarīga ir ilgtspējas izaugsme. Liven ilgtspējīgā ražošana un darbības, izmantojot tikai augu izcelsmes produktus, veicinās Paulig ilgtspējas ambīcijas.

Liven galvenā mītne atrodas Sant Cugat un ražošanas iekārtas Puig-Reig un Berga, bet izplatīšanas centrs Ocaña, Spānijā. Visi 290 Liven uzņēmumā strādājošie turpinās darbu kā Paulig darbinieki.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Orientēšanās sezona sākas jau 16.aprīlī! Alūksnes TIC
Orientēšanās pasākumam HORIZONTS šogad lieli svētki - uzsākta 40.jubilejas sezona. Tiekamies jau otrdien, takās kas bija tik populāras! | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 21.04.2024 Liepājas restorānu nedēļa aicina Liepājas reģiona TIB
Liepājas ēdināšanas uzņēmumi visus ēdienu mīļotājus un gastronomijas entuziastus aicinās doties īpašā garšu ceļojumā Liepājas restorānu | Skatīt vairāk
Ekskursiju tūre Itālijā - no Rīgas Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri, 7 naktis 3* viesnīcā, puspansija un ekskursiju programma // 24.05.-31.05.2024. // Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 1299 EUR
Atlaides auto nomai Igaunijā Europcar
Vai esi gatavs piedzīvot neaizmirstamas brīvdienas Igaunijā? Tagad ir lieliska iespēja iegūt izdevīgu auto nomas piedāvājumu! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.18679309sec.