«LIDO Alus» sēta Vecrīgā paplašina piedāvājumu un pārceļas uz jaunām telpām

Daudzu rīdzinieku un pilsētas viesu iecienītais restorāns LIDO Alus sēta no 29. aprīļa durvis vēris jaunās telpās Vecrīgā, no Tirgoņu ielas pārceļoties uz plašākām un gaišākām telpām turpat netālu, Krāmu ielā 2. Jauno telpu iekārtošanā ieguldīti 200 000 eiro, izmantojot ilgtspējīgus un dabai draudzīgus risinājumus un maksimāli saglabājot autentiskās Alus sētas interjera elementus.  

Jaunās telpas iekārtotas divstāvu ēkā ar terasi (vairāk nekā 500 kvadrātmetru platībā) un vienlaikus var uzņemt ap 170 viesu: ap 50 cilvēku terasē un 120 – pirmajā un otrajā stāvā kopā. Jaunajās telpās strādā 20 darbinieku – gan līdzšinējie Tirgoņu ielas LIDO Alus sētas darbinieki, gan papildu personāls, kas nepieciešams, lai veiksmīgi apkalpotu lielāku klientu skaitu.

“Līdz ar pārcelšanos LIDO Alus sētas klientiem piedāvāsim gan tautā iemīļoto LIDO restorānu klasisko sortimentu, kas gatavots no dabiskām augstākās kvalitātes izejvielām bez mākslīgām garšvielām, krāsvielām vai garšas pastiprinātājiem, gan dažādus sortimenta jaunumus. Pēdējos gados LIDO restorāni ieviesuši daudz jauninājumu, iepriecinot ikvienu – lielus un mazus, sātīgu ēdienu cienītājus, veģetāriešus, saldummīļus un visus pārējos. Kā īpašu pārsteigumu saviem klientiem, piedāvāsim arī izlejamos vīnus. Tomēr galvenā mūsu restorānu vērtība ir īpašā attieksme un mīlestība pret klientu, jo katru ēdienu gatavojam tā, kā katrs gatavotu mājās saviem bērniem,” stāsta AS “LIDO” valdes priekšsēdētāja Rita Auziņa.

Viens no Alus sētas lepnumiem, ko varēs nobaudīt tās apmeklētāji, ir LIDO pašu brūvētais alus, kam gadu gaitā piešķirti dažādi augsti apbalvojumi – zelta un bronzas medaļas starptautiskajā konkursā “Riga Beer”, izcils un ļoti labs vērtējums Latvijas Alus darītāju savienības profesionālajās degustācijās,  sudraba medaļa 10. starptautiskajā pārtikas konkursā “Riga Food 2006”, un Medalus atzīts par labāko savā grupā “Baltic Beer Star” festivālā 2015. gadā. Te ar pašapkalpošanos būs pieejams LIDO Speciālais un Medalus.

LIDO Alus sēta Vecrīgā darbojas kopš 1996. gada. Gadu gaitā tā ir bijusi iecienīta pulcēšanās vieta studentiem, un tajā bieži iegriežas arī tūristi, lai ar gardu maltīti atjaunotu spēkus pēc iespaidiem bagātas pastaigas.

Par “LIDO” grupu

Uzņēmums “LIDO” dibināts 1987. gadā un specializējas sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumu tīkla izveidē un apkalpošanā. AS “LIDO” ir lielākais ēdināšanas uzņēmums Latvijā, kas aptaujā “TOP darba devējs 2021” atzīts par labāko darba devēju sabiedriskās ēdināšanas sektorā. “LIDO” grupā ietilpst trīspadsmit restorāni un deviņi veikali Rīgā un tās apkaimē, restorāni Tallinā, gaļas un kulinārijas ražotne, alus darītava, konditoreja Rīgā. “LIDO” Rīgā un tās apkārtnē nodrošina arī ēdienu piegādi.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Aicina uz putnu vērošanas ekskursiju Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
7.aprīlī, pulksten 9.30 no Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa pagalma sāksies velo ekskursija “Braucam vērot putnus”. Pieteikšanās 63005447 | Skatīt vairāk
Latvija
Grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” koncerts Valmieras TIC
12.aprīlī plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” akustiskais jubilejas koncerts kopā ar filmas | Skatīt vairāk
no 18 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 01.04.2024 Svini Lieldienas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Esam apkopojuši Lieldienu svinību norises vietas Bauskas novadā! Foto:N.Veiss | Skatīt vairāk
Labi būt pavasarī - Bauskas novadā! Bauskas TIC
Izdots jaunais kultūras un tūrisma ceļvedis „Labi būt Bauskas novadā” - aplūko un iedvesmojies brīvdienām! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.33550096sec.