Rīgā atvērta pirmā automatizētā picērijā «The Pizza Mood»

No septembra vidus Rīgā ir atvērta pirmā automatizētā diennakts picērija Nīcgales ielā 2a, blakus T/C “Minska”. Ikviens iedzīvotājs ir laipni aicināts baudīt no augstākās kvalitātes izejvielām gatavotas tradicionālās itāļu picas “Margherita”, “Četru sieru”, “Diavola”, “Ortolana” un iegādāties citus šī itāļu tradicionālā ēdiena veidus līdzņemšanai. Patentētā, viedā krāsns  pircēja izvēlēto  picu izceps nieka trijās minūtēs, tādējādi sniedzot iespēju steidzīgajiem rīdziniekiem un viesiem baudīt restorāna cienīgu, augstas kvalitātes picu vien dažu minūšu laikā pēc pasūtījuma veikšanas.

“Pirmajā automatizētajā picērijā apvienojam visas modernā rīdzinieka vēlmes, proti, iespēju baudīt restorāna cienīgu, uz vietas gatavotu, augstas kvalitātes picu, vienlaikus netērējot daudz laika ēdiena pasūtīšanas un piegādes procesam. Lai sniegtu pircējam vislabāko garšas baudījumu un ēdiena augstāko kvalitāti, mēs izmantojam viedo tehnoloģiju sniegtās iespējas, tai skaitā patentētu picas pagatavošanas krāsni. Apmaksas brīdī picērijas automāts ievieto izvēlēto picu krāsnī, kas ir radīta tā, lai pagatavotā pica garšotu tieši tikpat izcili kā speciālajā malkas krāsnī ceptā. Kad tā ir gatava, pica tiek ievietota kartona kastē un izsniegta klientam. Viss process kopā aizņem trīs minūtes,” stāsta automatizētās picērijas “The Pizza Mood” idejas autors un realizētājs Andris Pētersons.

SIA “The Pizza Mood” valdes loceklis A. Pētersons īpaši uzsver, ka picas tiek gatavotas tradicionālā itāļu stilā no augstākās kvalitātes Itālijas produktu izejvielām: “Lai saglabātu augstāko kvalitāti un nodrošinātu izcilu garšas baudījumu, mēs picu sagataves nesaldējam, bet uzreiz piegādājam picērijai, kur tās glabājas īpašās aukstuma kamerās. Vienlaikus rūpīgi ievērojam visus izejvielu derīguma termiņus, kā arī Eiropas Savienības un pārtikas higiēnas prasības.”

Gardās “The Pizza Mood” picas būs īstā izvēle tiem mūsu galvaspilsētas iedzīvotājiem, kuri savā uzturā vēlas izmantot tikai kvalitatīvus produktus par demokrātisku cenu.

“Es pats esmu gardēdis, tāpēc vienmēr esmu meklējis tādas vietas, kur var paēst ļoti garšīgi, taču mūsdienu steidzīgajā ritmā ne vienmēr ir iespēja apmeklēt restorānu un veltīt maltītei stundu laika. Turklāt, ja cilvēks grib šādi ēst katru dienu, mēneša beigās iztērētā naudas summa ir diezgan liela. Sapratu, ka Rīgā trūkst vietu, kur var paēst ātri, bet tajā pašā laikā ļoti garšīgi un par pieņemamu cenu. Tā kā pica ir viens no maniem mīļākajiem gardumiem, radās ideja par “The Pizza Mood” automatizēto picēriju tīkla izveidi, kura kopā ar vēl diviem kolēģiem tika veiksmīgi realizēta. Varu droši teikt, ka mūsu kūstošais itāļu siers, pavāra gatavotā tomātu mērce un kraukšķīgā picas garoziņa būs bauda garšas kārpiņām, un noteikti uzlabos noskaņojumu,” teic A. Pētersons.

Pašlaik klientiem tiek piedāvāti septiņi dažādi tradicionāli itāļu picu veidi, piemēram, klasiskā “Margherita”, gardā “Četru sieru”, veģetārā “Ortolana” ar grilētiem dārzeņiem, pikantā “Diavola”, “Prosciutto e Fungi” sēņu cienītājiem, visu iecienītā “Salami”, kā arī pica ar tunci. Līdztekus iespējai baudīt svaigi ceptu, karstu picu, to var nopirkt arī aukstu līdzņemšanai un pagatavot mājās pēc picērijas pavāru sagatavotajām rekomendācijām.

Pirmā šāda veida picērija atrodas pie tirdzniecības centra “Minska” Purvciema mikrorajonā, bet jau drīzumā plānots tādu pašu atvērt arī Jaunajā Teikā un citviet Rīgā. Lai nodrošinātu vēl ērtāku picas iegādi, tuvākajā laikā interesentiem tiks piedāvāta iespēja lejupielādēt “The Pizza Mood” aplikāciju.

Vairāk informācijas par pirmo automatizēto picēriju un tās piedāvājumu ir iespējams uzzināt šeit:

Mājaslapā: https://www.thepizzamood.lv/

Facebook: https://www.facebook.com/thepizzamood

Instagram: https://www.instagram.com/thepizzamood/

Plašsaziņas līdzekļu pārstāvji ir laipni aicināti apmeklēt Rīgā pirmo automatizēto picēriju pie tirdzniecības centra “Minska” (adrese: Nīcgales iela 2a), iepriekš saskaņojot to ar uzņēmuma līdzīpašnieku Andri Pētersonu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.03.2024 - 21.03.2024 Tikšanās ar rakstnieci Noru Ikstenu Tukumā Tukuma TIC
21.martā plkst.16.00 tikšanās ar rakstnieci, grāmatu “Mātes piens”, “Jōna” u.c. interesantu un vērtīgu grāmatu autori Noru Ikstenu. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.03.2024 - 23.03.2024 VIKTORS LAPČENOKS | Šlokenbekas muižā Tukuma TIC
23.martā pulksten 17:00 esi gaidīts Šlokenbekas muižas krodziņā, kur brīnišķīgu koncertu sniegs latviešu estrādes leģendārais dziedātājs | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 24.03.2024 TUKUMS: Vestarda Šimkus klaviermūzika TUMĒ Tukuma TIC
24.martā koncertu cikla "Klaviermūzikas pavasaris" ietvaros skanēs gaiša mūzika Vestarda Šimkus izpildījumā. Tā ir oriģinālmūzika, kas apkopota | Skatīt vairāk
Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024” Valmieras TIC
31. martā no plkst.10.00-15.00 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024”. No plkst.11.00 svētku koncerts kopā ar pašdarbības kolektīviem. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.53871894sec.