Uzzini, kādu kafiju izvēlas sabiedrībā zināmi cilvēki

Gandrīz ikvienam, stāvot rindā  savā iemīļotākajā tirdzniecības vietā vai kafejnīcā, vēl līdz pēdējam brīdim ir mākušas šaubas, kādu kafiju labāk izvēlēties. Pieturēties pie zināmām vērtībām vai ekperimentēt ar jaunām garšām? Vai šorīt labāk pamosties palīdzēs spēcīgs espresso vai pietiks ar maigu kapučīno? “Narvesen kafijas klubs” apkopojis sabiedrībā pazīstamu cilvēku kafijas dzeršanas paradumus – savā pieredzē dalās grupas “Citi zēni” solists Jānis Pētersons, influenceris, satura veidotājs Rojs Rodžers un šķēpmetēja Madara Palameika.

Kafijas dzērienu sortiments ir bezgala plašs, atliek tikai atrast savām vēlmēm un noskaņojumam piemērotāko. Tomēr espresso, klasisko melno kafiju vai kafiju ar pienu popularitātē ir grūti pārspēt. Espresso cienītāji, kā galveno argumentu par labu šī dzēriena izvēlei min tā iedarbību – enerģijas trieciendevu brīžos, kad māc izteikts nogurums un vajadzīga papildu jauda ikdienas darbu paveikšanai. Espresso iecienījuši arī grupas “Citi zēni” solists Jānis Pētersons un šķēpmetēja Madara Palameika.

Jānis Pētersons stāsta: “No rīta vienmēr dzeru dubulto espresso, tas uzreiz pamodina, jūtos enerģijas pilns un gatavs gāzt kalnus. Ap pulksten 10.00 vai 11.00 mēdzu iedzert arī kapučīno, ja jūtu, ka ķermenis prasa papildu enerģijas devu un ar dubulto espresso no rīta nav bijis gana. Kafiju ar pienu dzeru reti, jo esmu melnas un stipras kafijas cienītājs. Papildu sastāvdaļas kafijai reti pievienoju, ja kādreiz kārojas ko saldāku, pieleju nedaudz īru krēma sīrupa.”

Arī šķēpmetēja Madara Palameika ir espresso piekritēja: “Esmu iecienījusi stipru kafiju, visbiežāk no rītiem roka sniedzas pēc dubultā espresso, citreiz mēdzu dzert arī kapučīno. Tradicionālā govs piena vietā kafijai pievienoju augu valsts izcelsmes dzērienus, piemēram, auzu vai mandeļu dzērienu. Īpašu diennakts laiku, kad dzeru kafiju, man nav. Dzeru kafiju, tad kad gribu!”

Melna kafija ar pienu vai ar augu valsts dzērieniem  ir ļoti populāra izvēle nedaudz maigākas kafijas garšas piekritējiem, un šādam variantam priekšroku dod arī influenceris, satura veidotājs Rojs Rodžers Linkevičs. “Ar kafijas dzērieniem neeksperimentēju, turos pie pārbaudītām vērtībām. Izvēlos klasiskus kafijas dzērienus, piemēram, melnu kafiju vai kafiju ar augu valsts izcelsmes dzērienu, visbiežāk auzu . Manai kafijai ir jābūt saldai, piemēram, iegādājoties kafiju “Narvesen”, man patīk tai pievienot divus cukuriņus jeb divas cukura paciņas,” stāsta Rojs.

Atrast sev tīkamāko kafiju var būt īsts izaicinājums. Tādēļ aicinām izmēģināt šos un citus dzērienus “Narvesen”. Kas meklē, tas atrod! 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 19.04.2024 Ar vilcienu uz Gulbeni Gulbenes novada TIC
Kāpiet vilcienā un dodieties uz Vidzemes ziemeļaustrumiem– uz Gulbeni, kur sagaidīs aizrautīgi tūrisma speciālisti un uzņēmēji, ļaujot izbaudīt | Skatīt vairāk
Latvija
Svini kāzas Jaunpils pilī!  Tukuma TIC
Jaunpils pils ir lieliska vieta kāzu svinēšanai. Senie pils mūri un brīnišķīgā apkārtne padarīs jums tik svarīgos brīžus patiešām | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 19.04.2024 Pavasara pārgājiens Bērzpilī Balvu TIC
21.aprīlī 10:00 aicinām doties aptuveni 14 km garā pārgājienā Bērzpils pagastā, ko vadīs vietējā gide Anna Kriviša. | Skatīt vairāk
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Viesistaba
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.56012201sec.