Sācies balsojums par šī gada labāko restorānu «Wolt» Restorānu balvā 2022

Tehnoloģiju uzņēmums “Wolt” jau otro gadu organizē Restorānu balvu, lai noskaidrotu Latvijas labākos restorānus un kafejnīcas deviņās dažādās kategorijās. Pēc rūpīgas atlases un žūrijas vērtējuma katrā no kategorijām tika izvirzīti 10 labākie restorāni un kafejnīcas, no kuriem uzvarētājs tiks noteikts iedzīvotāju balsojumā vietnē lv.woltawards.com.

“Šis gads restorāniem ir sagādājis daudz izaicinājumu enerģētikas krīzes, cenu pieauguma un darbaspēka trūkuma dēļ, tāpēc mēs vēlamies ar novērtējumu pateikties tiem ēdināšanas uzņēmumiem, kas neatlaidīgi meklējuši veidus, lai Latvijas iedzīvotājiem piedāvātu neaizmirstamu maltītes baudīšanas pieredzi. Līdz ar zinošu žūriju, augstu novērtējam mūsu klientu viedokli, tāpēc aicinām Latvijas iedzīvotājus dalīties savā pieredzē un balsot par šī gada labāko restorānu, tādējādi palīdzot arī citiem gardēžiem atklāt jaunas vietas svētkiem un ikdienai," stāsta Līsa Ristala, “Wolt” vadītāja Baltijā.

No deviņām kategorijām tika atlasīti 130 restorāni pēc restorānu popularitātes un novērtējuma “Wolt” lietotnē. Savukārt no tiem desmit labākos iedzīvotāju balsojumam vietnē lv.woltawards.com izvirzīja īpaši atlasīta žūrija, ko pārstāvēja apkalpošanas un viesmīlības treneris Didzis Grāvītis, Jaunā Rīgas teātra aktieris Gundars Āboliņš, žurnāliste un TV raidījumu vadītāja Lelde Ceriņa, grupas Astro’n’out soliste Māra Upmane-Holšteine, Latvijas komandu sporta spēļu asociācijas izpilddirektors Kaspars Gorkšs un pavārgrāmatu autore un ēdienu eksperte Signe Meirāne.

Apkalpošanas un viesmīlības treneris Didzis Grāvītis, kurš “Wolt” Restorānu balvas 2022 vērtēšanas procesā baudījis maltītes no teju 100 dažādiem ēdinātājiem pārliecināts, ka apkalpošanas un ēdiena kvalitātei klātienē un ar piegādēm nevajadzētu atšķirties: “Arī attālinātais klients vēlas justies gaidīts un apčubināts. Joprojām svarīga ir ēdienu un dzērienu kvalitāte, taču jau gadiem ir pierādījies, ka visu izšķir dažādu apstākļu kopums - pirmais iespaids, komunikācija ar klientu, maltītes noformējums un citi ne mazāk svarīgi soļi, ko novērtē gan klients uz vietas restorānā, gan maltīti saņemot sev tīkamajā vietā.”

Labākie restorāni un kafejnīcas tiks noteiktas tādās kategorijās kā vegāniem un veģetāriešiem draudzīgākais, gada jaunpienācējs, labākā cena pret kvalitāti, labākā brokastu vieta, labākais garšas ceļojums, labākais ģimenes maltītēm, labākā gardēžu maltīte, kā arī maltīte “krāpšanās” dienai.

Lai noskaidrotu uzvarētāju katrā no kategorijām, ikviens iedzīvotājs var balsot par savu iemīļotāko restorānu vienu reizi dienā līdz 31. decembrim vietnē lv.woltawards.com. Uzvarētāji tiks paziņoti 4.janvārī, un katras kategorijas uzvarētājs iegūs īpašo “Wolt” Restorānu balvu, kā arī vienu nedēļu bezmaksas piegādes.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 31.03.2024 Gaismas apsolījums koku stāstos Madonā Madonas TIC
1.aprīlī, LVM Kalsnavas arborētums aicina uz pasākumu “Koku stāsti gaismai”, ar tradicionālo dziedāšanas grupu “Saucējas” un krāsainām | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpilī!  Jēkabpils novada TIC
Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpils novadā! Esi aktīvs, dodies dabā, apmeklē pasākumus! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu brīvdienas Liepājā Liepājas reģiona TIB
Gaidot pavasari, Liepāja priecēs ar Lieldienu rotājumiem – svētku olām un čivinošiem putniem, kā arī lielus un mazus aicinās uz svētku pasākumiem. | Skatīt vairāk
Heršela grupas izstāde “Ciano mistērijas” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 5. marta līdz 14. aprīlim Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma Heršela grupas darbu izstāde cianotipijas tehnikā. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.42169213sec.