«Santa Maria» garšvielas iegūst prestižo «Superior Taste Awards» balvu

Santa Maria garšvielas Santa Maria Tellicherry melnie pipari un kardamons ieguvušas Starptautiskā garšu institūta prestižo Superior Taste Award augstāko apbalvojumu.

Sīvā konkurencē tās spēja saņemt šo augstāko novērtējumu – 3 zvaigznes un patiesi pārsteigt konkursa žūrijā esošos pasaules slavenos šefpavārus, informē Paulig un Santa Maria mārketinga aktivitāšu vadītāja mazumtirdzniecībā Latvijā Inga Auziņa.

Visi Starptautiskā garšu institūta konkursā degustētie produkti izturēja stingru vērtēšanas procesu, kas ietver aklo degustāciju – produkti tiek novērtēti pēc pirmā iespaida, garšas, izskata, aromāta un tekstūras. Santa Maria garšvielām tika piešķirts visaugstākais vērtējums – 3 zvaigznes.

“Izcils produkts, kam piemīt lieliska kvalitāte un garšas intensitāte” – šie ir tikai vieni no žūrijas Santa Maria garšvielām veltītajiem vārdiem un argumentiem, uzņēmumam Paulig pasniedzot prestižās Superior Taste Award augstāko apbalvojumu.

“Esam sajūsmā par mums Starptautiskā garšu institūta pausto augsto atzinību un ar mūsu Santa Maria garšvielu klāstu arī turpmāk nodrošināsim augstākās kvalitātes garšvielas un maisījumus, koncentrējoties uz ilgtspējību visā vērtību ķēdē. Šis prestižas apbalvojums parāda, ka ir iespējams sagaršot atšķirību starp vienām un otrām garšvielām, un mēs patiesi lepojamies ar apbalvoto Santa Maria garšvielu izcilību,” saka Paulig, kam pieder Santa Maria zīmols, sortimenta vadītāja Maite Kreiksela (Maite Creixell).

“Tieši Santa Maria Tellicherry melnie pipari un kardamons pārsteidza šos vienus no slavenākajiem šefpavāriem pasaulē, un abi šie produkti ir pieejami ne tikai pasaules, bet arī Latvijas tirgū. Minētos piparus klienti iecienījuši iegādāties garšvielu dzirnaviņās, kas sniedz iespēju ēdienu papildināt ar svaigi maltiem pipariem – aromātiski un gardi! Savukārt smaržīgais kardamons pieprasītāks ir gada aukstajā laikā, īpaši tuvojoties Ziemassvētkiem,” atklāj Paulig un Santa Maria mārketinga aktivitāšu vadītāja mazumtirdzniecībā Latvijā Inga Auziņa.

Superior Taste Award ir Starptautiskā garšu institūta piešķirts sertifikāts pārtikas un dzērienu produktiem, kuri vairāk nekā 200 pasaules līmeņa šefpavāru un vīnziņu žūrijas aklajā degustācijā vērtējumā saņem 70% vai augstāku rezultātu. Katrs žūrijas loceklis ir rūpīgi izvēlēts, pamatojoties uz viņa profesionālo pieredzi, sekmīgo dalību starptautiskos konkursos u.tml., turklāt žūrijas izveidē iesaistās, piemēram, Le Guide Michelin u.c. prestižas gastronomijas organizācijas.

Žūrijas komentāri: Santa Maria Tellicherry melnie pipari – 3 zvaigznes (visaugstākais vērtējums) “Garda piparu šķirne ar garšu, kas vienlaikus ir gan svaiga, gan pikanta. Nedaudz saldenais aromāts ir ļoti vilinošs.”

Santa Maria kardamons – 3 zvaigznes (visaugstākais vērtējums) “Izcils produkts, kam piemīt lieliska kvalitāte un garšas intensitāte. Ir pamanāmi svaigi malta kardamona aromāti.”

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 30.04.2024 Saulaina atpūta Kosta Blanka  Atlantic Travel
Kā par saulainu atpūtu pašā Kosta Blankas sirdī ar baltām smilšu pludmalēm un kristāldzidru jūru? JAAĀ! Tiešie lidojumi no Rīgas uz Alikanti no | Skatīt vairāk
no 715 EUR
Atlaides auto nomai Ungārijā Europcar
Nomā auto ar Europcar Budapeštā un saņem atlaidi! Izbaudi Budapeštas daudzveidību. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.04.2024 - 03.05.2024 Gardēžu vakariņas Valmieras novada Tūrisma pārvalde
2.maijā plkst.19.00 Valmiermuižas alus virtuvē gardēžu vakariņas “Alus garšu precināšana” kopā ar viesšefpavāru Dzintaru Kristovski un Aigaru | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.04.2024 - 01.05.2024 GeLux - Āzijas piedzīvojumu ceļojums Estravel Latvia
Jauna izpratne par Luksu - piedzīvojumu ceļojumā Taizemē un Kambodžā // Unikāla pieredze, vairāk iekļautu pakalpojumu // 10% atlaide, rezervējot | Skatīt vairāk
no 2519 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.19661093sec.