«Baltic Beach Hotel &SPA» piesaka ambīciju kļūt par līderi rehabilitācijas pakalpojumu sniedzēju vidū

Veiksmīgi apvienojot ilggadējo kurortoloģijas vēsturi ar jaunākajām medicīnas un SPA tehnoloģijām, jau vairāk nekā pusgadu Jūrmalas kūrortviesnīcā „Baltic Beach Hotel & SPA” darbojas sertificēta ārstniecības klīnika, kuras prioritāte ir medicīniskā rehabilitācija.

Klientiem tiek piedāvātas medicīnas profesionāļu izstrādātas un individuāli pielāgotas rehabilitācijas programmas, kas nodrošina plaša spektra veselības problēmu profilaksi un ārstēšanu. Programmās iekļautās procedūras un nodarbības ir vērstas uz slimības izraisīto komplikāciju novēršanu, fiziskās izturības un psihoemocionālā stāvokļa uzlabošanu, kā arī darbaspēju atgūšanu. Konsultējoties ar ārstu, klientam ir iespēja izvēlēties kādu no astoņām programmām – „Sanatorium”, „Uzvari izdegšanas sindromu”, „Esi vesels pēc covid19”, „Atbrīvojies no liekajiem kilogramiem”, „Sirds veselībai”, „Vesela mugura”, „Nostiprini imunitāti” un „Restartē savu veselību”. Rehabilitācijas programmu ilgums no 4 līdz 7 dienām, kuru laikā iespējama nakšņošana viesnīcā vai arī dienas stacionāra apmeklējums.

„Katras rūpīgi izstrādātās programmas ietvaros pacientam tiek nodrošināts individuāli veidots rehabilitācijas plāns. Tā sastāvā ārstnieciskā vingrošana, individuālās vai grupu nodarbības sporta klubā un baseinā, fizikālās terapijas procedūras, piemēram, hidroterapijas un siltumterapijas procedūras, elektroterapija, ultraskaņas terapija, magnetoterapija, lāzerterapija, dažādas ārstnieciskās masāžas, haloterapija, aeroterapija, nūjošanas nodarbības.  Mūsu rīcībā ir plašs ārstniecisko vannu, dūņu un zemūdens masāžu piedāvājums,” stāsta klīnikas galvenā ārste Irina Geiko.

Klīnikas ikdienas pakalpojumu klāstā iekļautas arī fizikālā un rehabilitācijas medicīnas ārsta konsultācijas. Īpaši akcentējot savlaicīgas diagnostikas nozīmību, iespējams veikt veselības pārbaudes, kas ļauj pēc iespējas precīzāk identificēt dažāda veida saslimšanas un regulāri monitorēt pacienta veselības stāvokli, veicot testus un konsultējoties pie speciālistiem. Savukārt augsti kvalificētie klīnikas fizioterapeiti piedāvā procedūras, masāžas, medicīnisko teipošanu, kā arī apmācību nūjošanā un ārstnieciskās vingrošanas nodarbības pieaugušajiem, bērniem un topošajām māmiņām.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.04.2024 - 30.04.2024 NBS orķestra DŽEZA DIENA Tukumā Tukuma TIC
30. aprīlī plkst. 19.00 Tukuma pilsētas Kultūras namā Latvijas Nacionālo bruņoto spēku Jūras spēku orķestra “Džeza dienas koncerts”. Ieeja bez | Skatīt vairāk
Latvija
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.04.2024 - 05.05.2024 Putnu draugu skola 2024 Bauskas TIC
Pavadi brīvdienas izglītojošās sarunās par putniem! | Skatīt vairāk
Karogu brauciens | Tukumā Tukuma TIC
Visi auto entuziasti, pasākumu apmeklētāji un aktīvās atpūtas cienītāji, sarosāmies! Tiekamies Tukumā 12.maijā plkst 12:00 Pauzera pļavā! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Baltic Beach Hotel & SPA
,


Le Chef Buffet Pērle
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.47003603sec.