Aviokompānija Finnair mainīs biļešu klases struktūru

Aviokompānija Finnair ieviesīs pilnīgi jaunu Business Light biļeti, kā arī atjaunos citus biļešu veidus, pievēršoties pieaugošajai tendencei par ceļojumu pieredzes personalizēšanu.

Klienti varēs izvēlēties biļeti savām vajadzībām no trīs biļešu veidiem- Vieglā (Light), klasiskā (Classic), elastīgā (Flex). Šie biļešu veidi ir pieejami gan biznesa, gan ekonomiskajā klasē visiem tuviem un tāliem starpkontinentālajiem lidojumiem.

Rezervējot biļeti, klienti var izvēlēties to ceļošanas klasi, kuru viņi vēlas, kā arī tās iespējas, kuras var veikt, ja ir izmaiņas viņu ceļojuma rezervācijā. Pieejami ir arī papildus pakalpojumi, kas ir iekļauti biļetē. Pārējo lidojuma pieredzi var pielāgot, izvēloties vairākas lidojumu papildus iespējas.

Business Light ir pilnīgi jauns biļetes veids, kas īpaši paredzēts tiem ceļotājiem, kuriem patīk laiska atpūta un kuri vēlas ceļot viegli un lēti, baudot biznesa klases komfortu. Šajā biļetes veidā ir iekļauta tikai rokas bagāža. Rezervācijas izmaiņas, naudas atmaksa, lidostas prioritārie pakalpojumi, piekļuve atpūtas telpai un internets nav iekļauts biļetes cenā. Klienti vienmēr var uzlabot savu pieredzi, izvēloties sev svarīgākās lidojuma papildus iespējas un piedāvājumus.

Klasiskā biļete ir vispopulārākais biļetes veids. Šajā biļetē ir iekļauta iespēja mainīt lidojuma datumu, kā arī ir iekļauta viena reģistrētās bagāžas vienība. Izmantojot klasisko biļeti, klienti var mainīt lidojuma datumu, maksājot tikai iespējamo cenu starpību starp oriģinālajām un jaunajām biļetēm. Ja klients atceļ rezervāciju, naudas atmaksa netiek veikta.

Flex biļete ir pilnībā elastīga un atmaksājama biļetes iespēja, kas der tiem ceļotājiem, kuru plāni var mainīties. Mainot ceļojuma datumus ar Flex biļeti, klienti maksā tikai iespējamo cenu starpību starp oriģinālajām un jaunajām biļetēm. Gadījumā, ja klients vēlas atcelt lidojumu, biļete tiks atmaksāta. Flex biļetes ietver reģistrētu bagāžu un iepriekšēju vietu rezervēšanu. Pēc 15. jūnija iegādātajā Flex biļetē nav iekļauti prioritārie lidostas pakalpojumi.

Vairāk informācijas:
www.finnair.com

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Programma ANTISTRESS Rehabilitācijas centrs Jaunķemeri
Ieelpot. Izelpot. Un ļauties, lai procedūrām bagātā programma ANTISTRESS Jūs ved 10 dienu ceļojumā prom no stresa atstātajām sekām - tuvāk | Skatīt vairāk
no 700 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu pasākumi Alūksnē! Alūksnes TIC
Alūksnes novadā Lieldienās iedzīvotājus un viesus priecēs daudzveidīgi un koši svētku pasākumi, kuros būs iespēja spēlēt jautras spēles, krāsot | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.03.2024 - 30.03.2024 Ottes Lieldienas Alūksnes TIC
30. martā, 11:00 aicināti uz OTTES LIELDIENAS, – Viktora Ķirpa muzejā “Vidzemes lauku sēta”. Olas nodrošina Alūksnes Putnu fabrika | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.03.2024 - 02.04.2024 Jautrās Lieldienas Katiņkalnā  Alūksnes TIC
1. aprīlī 14.00 Veclaicenes pagasta “Katiņkalnā” Jautrās Lieldienas – April, april! Ripināsim, krāsosim olas un brauksim ar Pupsikbāni! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::3.75631118sec.