«Wizz Air» saņem balvu par pasaules 3. jaunāko avioparku

Wizz Air apstiprina, ka saņēmusi „ch-aviation” apbalvojumu par Eiropas jaunāko un pasaules 3. jaunāko avioparku lidsabiedrību kategorijā, kuru avioparkā ir vismaz 100 lidmašīnu.

Wizz Air ar lepnumu apstiprina, ka pašlaik tās avioparka vidējais vecums ir tikai 5 gadi (5,2 gadi apbalvojumu piešķiršanas laikā). Lidsabiedrība ekspluatē vienu no pasaules jaunākajiem avioparkiem, kas pašlaik sastāv no 149 Airbus A320/1/neo saimes lidmašīnām, kuru vidējais vecums ir krietni mazāks nekā vidēji nozarē (aptuveni 10 gadi). Wizz Air lidmašīnu vidējais vecums turpinās pazemināties un līdz 2024. gadam samazināsies līdz 3,6 gadiem, bet līdz 2026. gadam vēl vairāk — līdz 3,2 gadiem, tādējādi apliecinot lidsabiedrības nemainīgos ilgtspējības centienus.

„ch-aviation” jaunākā avioparka balva ir izveidota, lai godinātu tās lidsabiedrības un lidmašīnu izpirkumnomas sabiedrības visā pasaulē, kas izmanto jaunas un efektīvas lidmašīnas. Moderna avioparka un portfeļa uzturēšana, izmantojot jaunu paaudžu lidmašīnas, ievērojami veicina ogļskābās gāzes izplūdes samazinājumu aviācijas nozarē un palīdz panākt efektīvāku degvielas izmantošanu. Tas ir milzīgs solis uz priekšu ilgtspējības jomā, un „ch-aviation” ir nolēmis sniegt pelnīto atzinību lidsabiedrībām ar lielākajiem sasniegumiem.

Lai noteiktu, kuras lidsabiedrības pašlaik ekspluatē un kuri iznomātāji pārvalda jaunāko avioparku, „ch-aviation” ir izveidojis plašu avioparka datubāzi, kas aptver vairāk nekā 4700 aktīvu lidsabiedrību, vairāk nekā 65 tūkstošus lidmašīnu un 1000 iznomātāju visā pasaulē.

Personāldaļas un vides, sociālo un pārvaldības (ESG) jautājumu vadītājs Juhans Eidhāgens sacīja: „Wizz Air ir visstraujāk augošā lidsabiedrība Eiropā un katru dienu cenšas apkalpot arvien vairāk pasažieru visilgtspējīgākajā iespējamajā veidā. Esam priecīgi par jaunākā avioparka Eiropā un trešā jaunākā avioparka pasaulē balvas saņemšanu. Tas apstiprina lidsabiedrības nemitīgos ilgtspējības centienus, un tas ir lieliski, ka arī citi nozares pārstāvji, piemēram, „ch-aviation”, atzīst Wizz Air teicamo sniegumu.”

Lai iegūtu papildu informāciju par „ch-aviation” 2022. gada balvām, lūdzu, apmeklējiet oficiālo „ch-aviation” jaunākā avioparka balvas lapu: Youngest Aircraft Fleet Award 2022 | Youngest Aircraft Fleet Award 2022 (ch-aviation.com)

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 01.04.2024 Taizeme - dažādām gaumēm Estravel Latvia
Taizeme - piedzīvojumi // atpūta spa kūrortos // Izvēlieties ceļojumu atbilstoši savai gumei! Piedzīvojumu ceļojumiem - atlaides! | Skatīt vairāk
no 367 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.03.2024 - 05.04.2024 Pieteikšanās MKD Augšdaugavas novadā TAKA
‘’Mājas kafejnīcu dienas 2024’’ Augšdaugavas novadā šogad notiks 27.- 28.jūlijā | Skatīt vairāk
Riga Reggae Acoustic Valmieras TIC
6.aprīlī pl.18.00 kultūrtlpa Akustika ielūdz uz sirsnīgu, mīlestības un miera pilnu vakaru pozitīvās regeja noskaņās ar apvienību RIGA Reggae | Skatīt vairāk
15 EUR
Atlaides auto nomai Reunion salā Europcar
Izmanto 15% atlaidi savai auto nomai 2024. gada JŪNIJĀ Reunion salā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.14834189sec.