airBaltic uzlabo tehniskās prakses programmu SkyTech

Papildinot daudzveidīgo apmācību un prakses programmu klāstu, Latvijas lidsabiedrība airBaltic paziņo par paplašinātās tehniskās prakses programmas SkyTech atjaunošanu tās tehniskajā nodaļā. Šī programma piedāvā unikālu iespēju iegūt praktisku pieredzi, strādājot kopā ar pieredzējušiem airBaltic tehniķiem un veicot lidmašīnu mehānisko sistēmu diagnostiku, remontu un apkopi.
airBaltic vecākais viceprezidents tehniskās vadības jautājumos Andris Vaivads saka: “Mēs ar prieku atjaunojam mūsu tehniskās prakses programmu, kas nodrošina lielisku pieredzi, strādājot kopā ar mūsu pieredzējušajiem tehniķiem. SkyTech ne tikai palīdz attīstīt nākamās paaudzes aviācijas profesionāļus, bet arī atbalsta airBaltic tehnisko darbību, mums turpinot paplašināt mūsu floti un maršrutu tīklu.”

Tehniskās prakses programma ir paredzēta kandidātiem, kuriem ir visaptveroša izpratne par lidaparātu konstrukcijām, sistēmām un mehāniku, tai skaitā to lidojumderīgumu. Mācekļa prakse SkyTech ir izaicinoša un lieliska pieredze, kas nodrošina praktisku apmācību visos lidaparātu apkopes aspektos.

Programma piedāvā mācekļiem aizraujošu iespēju strādāt ar videi draudzīgākajām, efektīvākajām un modernākajām lidmašīnām Airbus A220-300 un uzzināt par jaunākajām tehnoloģijām aviācijas nozarē. Tā ir arī iespēja topošajiem tehniķiem attīstīt karjeru aviācijā un pilnveidot savas prasmes atbalstošā un dinamiskā vidē.

Mācekļiem tiek sniegta iespēja izvēlēties no trīs programmas apakšnodaļām, kas izveidotas gan teorētisko zināšanu, gan praktisko iemaņu attīstīšanai un nostiprināšanai:
• Mācekļa prakse skolā – teorētisko zināšanu paplašināšanai;
• Māceklis lidaparātu tehniskajā apkopē – bāzes apkope, tekošā apkope vai darbs darbnīcās līdz pat divpadsmit mēnešus ilgā programmā. Iekļauj rotācijas un praktisko apmācību;
• Māceklis apkopes atbalstā – prakse inženierijas un plānošanas vai loģistikas nodaļā sešu mēnešu ilgā programmā.

Pilnīgs darba apraksts un informācija pieteikumu iesniegšanai pieejama airBaltic Careers interneta vietnē https://careers.airbaltic.com/lv/vakances/Gaisa%20kuģu%20tehniskā%20apkope/Prakse-tehniskajā-departamentā.
airBaltic aktīvi turpina palielināt strādājošo skaitu un šobrīd piedāvā aptuveni 30 brīvas vakances. Lai uzzinātu vairāk par darba iespējām lidsabiedrībā, apmeklējiet https://careers.airbaltic.com.

airBaltic nodrošina lidojumus uz vairāk nekā 70 galamērķiem no Rīgas, Tallinas, Viļņas un Tamperes, piedāvājot ērtus savienojumus lidsabiedrības maršrutu tīklā Eiropā, Skandināvijā, NVS un Tuvajos Austrumos. Pilns airBaltic lidojumu saraksts un biļetes ir pieejamas uzņēmuma mājaslapā www.airbaltic.com.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 03.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
Kemperu noma Eiropā Estravel Latvia
Plānojot atvaļinājumu - Kemperu noma Eiropā! Jauns un aizraujošs ģimenes ceļojumam! | Skatīt vairāk
no 71 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 01.04.2024 Taizeme - dažādām gaumēm Estravel Latvia
Taizeme - piedzīvojumi // atpūta spa kūrortos // Izvēlieties ceļojumu atbilstoši savai gumei! Piedzīvojumu ceļojumiem - atlaides! | Skatīt vairāk
no 367 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 31.03.2024 Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā Liepājas reģiona TIB
Katru sestdienu un svētdienu plkst. 12.00, gids ar zaļi sarkano Liepājas karodziņu rokās gaidīs pie koncertzāles “Lielais dzintars”. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.24853778sec.