«airBaltic» konferencē «Routes Europe 2023» saņem Lidsabiedrības balvu

Latvijas lidsabiedrība airBaltic šonedēļ piedalās Routes Europe 2023 (Eiropas maršruti 2023) konferencē, kas no 9. līdz 11. maijam norisinās Polijas pilsēta Lodzā. Pasākumā airBaltic saņēma Lidsabiedrības balvu (The Airline Award), atzīstot tās ilgtspējīgo maršrutu tīkla izaugsmi, inovatīvo sadarbību ar lidostām un tūrisma iestādēm, kā arī tās stratēģisko tīkla redzējumu.

airBaltic prezidents un izpilddirektors Martins Gauss (Martin Gauss) norāda: “Mēs esam priecīgi atgriezties Routes Europe konferencē, kas ir viens no reģionā vadošajiem nozares un maršrutu attīstības pasākumiem. Turklāt esam pateicīgi, ka mūsu stratēģiskā maršrutu tīkla paplašināšana ir starptautiski atzīta, un esam gandarīti saņemt prestižo Lidsabiedrības balvu 2023.”

“airBaltic ir vadošā lidsabiedrība Baltijā, kas turpina būt spēcīgs spēlētājs Eiropas aviācijas nozarē, turpinot attīstīt svarīgu savienojamību uz un no Baltijas valstīm,” piebilda Gauss.

Lidsabiedrības balva godina pārvadātājus, kas ir snieguši nozīmīgu atbalstu lidostām un galamērķiem, lai veicinātu ekonomisko izaugsmi reģionos. Balva ir vērsta uz partnerības nozīmi veiksmīgu un ienesīgu maršrutu sasniegšanā.

Konferencē Martins Gauss piedalījās skatuves intervijā par airBaltic pašreizējo stāvokli un nākotnes plāniem, vienlaikus apspriežot arī globālos izaicinājumus, ar kādiem šobrīd saskaras aviācijas nozare.

airBaltic turpina piedāvāt nozīmīgu savienojamību no Rīgas, Tallinas, Viļņas un Tamperes uz vadošiem Eiropas biznesa un tranzīta centriem, kā arī plašu atpūtas galamērķu klāstu. Ar pilnu airBaltic lidojumu sarakstu iespējams iepazīties uzņēmuma mājaslapā www.airbaltic.com.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Ekskursiju piedāvājums. Grieķija Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri, 7 naktis 2-3* viesnīcās, puspansija un ekskursiju programma // Kavala - Soloniki - Janica - Meteora - Joana - Delfi - | Skatīt vairāk
no 1099 EUR
Atlaide auto nomai Bahreinā Europcar
Persijas līča debeszilajos ūdeņos atrodas apslēpts dārgakmens, kas gaida izpēti — Bahreina. Nepalaid garām, rezervē tūlīt un saņem 20% atlaidi. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.04.2024 - 30.04.2024 Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 28.04.2024  Vislatvijas golfa diena 5.maijā! Jurmala Golf Club & Hotel
Vislatvijas Golfa Dienas – atklāj golfa spēles burvību! Aicināts ir ikviens pie mums Jurmala Golf Club & Hotel! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


airBaltic
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.653229sec.