Ziemas sezonā «airBaltic» lidmašīnas bāzēs Kanāriju salās

Latvijas lidsabiedrība airBaltic paziņo, ka gaidāmajā ziemas sezonā, kas sāksies 2023. gada oktobra beigās, atvērs sezonālo bāzi Laspalmasā, Grankanārijā (Spānija). Ziemas sezonā divas lidsabiedrības lidmašīnas Airbus A220-300 tiks bāzētas Grankanārijas lidostā, veicot tiešos lidojumus uz desmit galamērķiem. Biļetes jaunajos maršrutos mājaslapā www.airbaltic.com būs iespējams rezervēt no 21. jūnija.

airBaltic prezidents un izpilddirektors Martins Gauss (Martin Gauss) norāda: “Gatavojoties gaidāmajai sezonai, mēs vienmēr rūpīgi analizējam tirgus dinamiku. Ziemas mēnešos, kad kopējais pasažieru pieprasījums pasaulē parasti ir zemāks, mēs esam noteikuši iespēju optimizēt mūsu darbību, lai tā būtu pēc iespējas efektīvāka, izveidojot sezonālu bāzi un veicot lidojumus ar divām lidmašīnām no Laspalmasas, lai nodrošinātu pieprasījumu pēc saulainiem un atpūtas galamērķiem. Šāda klātbūtnes palielināšana Grankanārijā ne tikai uzlabo savienojamību, bet arī pasažieriem sniedz plašu un ērtu ceļošanas iespēju klāstu.”

Bāzējot divas lidmašīnas Laspalmasā, airBaltic demonstrē stratēģiju, lai optimizētu apkalpes rotāciju efektivitāti un maksimāli palielinātu lidmašīnu izmantošanu, izmantojot tās maršrutos caur lidsabiedrības jau esošajām bāzēm un apkalpotajām pilsētām. Svarīgi norādīt, ka šāds lēmums neietekmēs airBaltic lidojumu grafiku, plānus un vispārējo darbību ziemas sezonā no Rīgas, Tallinas, Viļņas un Tamperes. Sezonālais piedāvājums papildina airBaltic pašreizējos piedāvājumus uz Kanāriju salām, jo lidsabiedrība gaidāmajā ziemas sezonā no savām četrām galvenajām bāzēm turpinās veikt tiešos lidojumus uz Tenerifi.

Papildu tiešajiem lidojumiem starp Rīgu un Laspalmasu, kas tika uzsākti pērn, airBaltic savienos lidostu ar vēl deviņiem jauniem galamērķiem Ziemeļeiropā.

Jaunajos maršrutos, kuros lidojumi tiks veikti ar Airbus A220-300 lidmašīnām, airBaltic piedāvās gan biznesa, gan ekonomisko klasi.

airBaltic nodrošina lidojumus uz vairāk nekā 70 galamērķiem no Rīgas, Tallinas, Viļņas un Tamperes, piedāvājot ērtus savienojumus lidsabiedrības maršrutu tīklā Eiropā, Skandināvijā, NVS un Tuvajos Austrumos. Pilns airBaltic lidojumu saraksts un biļetes ir pieejamas uzņēmuma mājaslapā www.airbaltic.com.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.04.2024 - 04.05.2024 Izpēdo Dienvidkurzemi Liepājas reģiona TIB
“Izpēdo Dienvidkurzemi” ir aizraujošs pārgājienu seriāls, kas piedāvā neaizmirstamu piedzīvojumu un brīnišķīgu laika pavadīšanu svaigā | Skatīt vairāk
3 dienas Romā un Vidusjūras kruīzs Estravel Latvia
9 naktis - 2 naktis Romā un 7 nakšu kruīzs ar MSC Vidusjūrā // Īpašais piedāvājums | Skatīt vairāk
no 1058 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 30.04.2024 ALBĀNIJA jau no 30.05. Latvia Tours
Klimats ir ideāli piemērots tiem, kam patīk siltums un saule, bet kas nevēlas karstumu. Temperatūra vasarā svārstās no 25 līdz 28 grādiem pēc Celsija | Skatīt vairāk
no 589 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 04.05.2024 Balkānu pērle 𝐌𝐄𝐋𝐍𝐊𝐀𝐋𝐍𝐄! Latvia Tours
Burvīgas pludmales un dzidrs Adrijas jūras ūdens, neskaitāmas senas pilsētiņas, un, protams, melnkalniešu viesmīlība. | Skatīt vairāk
no 367 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.709584sec.